All-in online succes pakket

Een kant-en-klaar online succes pakket

Tegenwoordig beweert iedereen wel websites/webshops of webapplicaties te maken. Vaak betreft dit het kopen van templates, een logo’tje erop, kleuren aanpassen en opleveren maar. Voor een gunstige prijs uiteraard. Aan de andere kant heb je de grotere bureau’s die een kwalitatief (op maat) product leveren. Waarbij je direct een aantal duizend euro armer bent.

Verder moet je voor andere essentiële software zoals CRM, afspraken modules,  facturatie(/offerte) op zoek gaan naar een goede partij. Nog meer geld kwijt. Bovendien heb je vaak de helft van de functionaliteiten niet nodig, want het wordt niet op maat voor je gemaakt. Wat moet je nu als (startende) kleine ondernemer. Dilemma? Nee, want wij bieden je de tussenweg: het alles-in-1 online succes pakket.

Primaire online behoeften van de ondernemer

Met dit kant-en-klaar pakket richten wij ons op de ZZP en MKBer om ze alles aan te bieden wat ze online nodig hebben. De primaire online behoeften van de ondernemer. Wat zijn dat?
– Websites (/webshop) als “online winkel” om klanten te ontvangen.
– Webhosting & onderhoud, “de huur aan de pandeigenaar” om je online winkel open te houden.
– Maximaal aanbod aan premium webmodules, je “winkel interieur” om je bezoekers verliefd te maken op je winkel.
– Lead manager & CRM voor de relatiebeheer van je bezoekers om ze om te vormen in loyale klanten.
– Simpel maar krachtig offerte en facturatiesysteem om de administratieve taken op te pakken, gekoppeld aan de CRM.

Dit bieden wij aan in de vorm van één kant-en-klaar pakket. Alle essentiële puzzelstukjes om online succes te bereiken. Vandaar dat wij het online succes pakket noemen.

Je kan ze ook apart afnemen. Bijvoorbeeld een simpele website of webshop. Of je huidige website koppelen aan onze CRM/lead manager. Wij zijn flexibel. Neem contact op voor meer informatie!