Doel = online succes

Wij werken volgens een doel

De reden waarom wij bestaan is niet het gevolg van het idee om – naast de reeds duizenden bedrijven die webdesign aanbieden – nóg een bureau op te richten in Nederland. Wij vinden dat er op meerdere vlakken binnen de webdesign branche plaats is voor grote verbetering – dat zal leiden tot online succes. Namelijk door middel van een beter designmeer functionaliteitlagere prijs en door gebruik van WordPress.

Indrukwekkend design

Het gemiddelde design (vooral als je als ondernemer niet te veel wilt betalen) is ondermaats. Hoe komt dit? Omdat de meeste webdesigners templates kopen en deze qua stijl en content aanpassen aan de wensen van de klant. Niet het bedrijf, maar de template is centraal.

Wij houden rekening met strategie van je onderneming, met de branche waarin je actief bent, met je persoonlijke wensen en natuurlijk met je brand identity. Op basis hiervan maken wij een indrukwekkend ontwerp. Waarmee je je concurrenten achter je laat.

Maximale functionaliteit

Naast het design, is het van belang dat je maximale functionaliteit aanbiedt aan je toekomstige klanten. Niet een simpele website met een formuliertje. Maar een kant-en-klaar online succes pakket, dat is wat wij aanbieden. De gemiddelde website die wordt verkocht – zoals je hierboven al kort hebt kunnen lezen – heeft een groot gebrek aan features / functionaliteiten. Vaak heb je een goedkope template die hoogstens een contact formuliertje heeft.

Wij bieden de functionaliteiten aan op basis van een 3 stappen-model. Geen complexe marketing theorie. Gewoon op basis van het gezonde verstand: presentatie – interactie – relatiebeheer. Je zorgt eerst voor een fantastische presentatie van je onderneming door middel van handige presentatiemodules. Nadat de bezoeker informatie heeft ingewonnen, komt de interactie. De bezoeker wil op de een of andere manier in contact komen met je via een online afspraak sectie, offerte aanvraag formulier, bel mij terug knop of het klassieke contactformulier.

Nadat iemand contact heeft opgenomen, treedt de laatste stap in werking: de relatie. Alle aanvragen vanuit de website worden opgeslagen in een aparte overzichtelijke omgeving. Deze omgeving is gekoppeld aan een simpel maar krachtige CRM. Alle contacten worden automatisch opgeslagen (uiteraard AVG-proof). Je kan hier taken aan jezelf toewijzen, notities maken per klant, alle contact gegevens terugzien en alle aanvragen van de betreffende contact bekijken.Handig toch!

Lage prijzen

De prijzen die betaald worden voor werkelijk goede websites (in combinatie met goede functionaliteiten) – dan hebben we het dus niet over goedkope templates of tools waarbij je zelf je eigen website in elkaar moet zetten – zijn vaak aan de (erg) hoge kant. Wij vinden het belangrijk dat ook financieel zwakke ondernemers ons online succes pakket moeten afnemen. Niet iedereen is immers rijk.

Hoe zorgen wij voor lage prijzen? Wij werken efficient. Op basis van kant-en-klare systemen die we eenvoudig aanpassen aan de (unieke) wensen van elke klant. Qua huisstijl en wensen. Verder werken wij virtueel en hebben we dus geen hoge huurkosten.

Open source: WordPress

Tot slot wordt essentiële bedrijfssoftware (zoals CRM/ facturatiesystemen) grotendeels op maat aangeboden. Dit betekent dat je afhankelijk bent van hetgeen wat het bedrijf aanbiedt. In onze ogen moet je minder afhankelijk zijn. Daarom houden wij van WordPress. Omdat bijna 20% van de websites in de wereld op WordPress draait. Tienduizenden plugins die de website eigenaar zelf kan installeren en daarmee dus zijn website kan uitbreiden.

Zo willen wij online succes voor je bereiken.