Reseller worden

Een partner voor het lange termijn

Een partner kan  – indien je de juiste partner kiest uiteraard – je aanzienlijk veel helpen om je waarde creatie tegenover je klanten te maximaliseren. Datgene waar jij goed in bent en waar je van houdt: dat blijf je doen. De rest – wat je aanbiedt aan je klant – besteedt je uit. Je partner doet dat voor jou. Wellicht zonder dat je klant dit weet, want jouw label komt erop. Bovendien verdien je er ook nog op omdat je je eigen verkoopprijs bepaalt. Super mooi toch? Dat is wat er gebeurt als je partner van ons wordt.

Concreet betekent deze samenwerking dat je als reseller websites/webshops of webapplicaties bij ons inkoopt – en vervolgens doorverkoopt aan je eigen klanten. Met een marge uiteraard. Die je zelf bepaalt.

Dit kan zijn door middel van je eigen ontwerp en waarbij je dit ontwerp laat omzetten in een werkende (WordPress) website. Maar ook het uitbesteden van het complete proces (inclusief het ontwerp) is zeker mogelijk. Het maakt niet uit of je nou een grafische ontwerper bent, een reclamebureau of een ICTer: zolang je op de een of andere manier webdesign aanbiedt aan je klanten, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie.