Prachtige illustraties, toffe animaties.

Prachtige illustraties, <i>toffe</i> animaties.

Esthetisch elegante website.

Heb jij wel het gevoel gehad waarbij je een website hebt gezien en je denkt: hé, dit ontwerp lijkt op een website die ik eerder heb gezien.

Nou, we kunnen je vertellen dat hier een logische verklaring voor is. Een groot deel van de bedrijven maakt gebruik van goedkope WordPress templates.

Template inkopen

Webdesigners die de website hebben geregeld, hebben een template ingekocht, logo + kleuren vervangen, teksten erop en hupsakee.

Jij kunt dit ook doen. Een template inkopen of gewoon een website laat maken met een standaard ontwerp.

Maar dan…

  • Heeft je website een vrij ordinair ontwerp. Niet bijzonder en zeker niet origineel. Levert een negatief imago op.
  • Zorgt je website daardoor voor minder vertrouwen bij je bezoekers. Die daardoor misschien afhaken om iets te kopen bij je.

Wat is de oplossing?

Heel simpel.

  • De oplossing is om je website te voorzien van prachtige illustraties en toffe animaties die wij voor jou gaan maken. Met indrukwekkend illustratie ontwerp en unieke animaties, krijg je een origineel ontwerp én een esthetisch elegante website beschikt.
Bekijk de voordelen

Voordelen van onze illustratie & animaties.

Zie hieronder 6 concrete voordelen als wij je website voorzien van prachtige illustraties & animaties.

01

Origineel ontwerp

Dankzij unieke illustraties op maat met bijbehorende leuke animaties, krijgt je website een origineel – compleet uniek – ontwerp.

02

Esthetisch elegant

Je bezoekers zullen onder de indruk zijn van je esthetisch elegante ontwerp. Een prachtige uitstraling die voor vertrouwen zorgt.

03

Vermakelijke ervaring

Illustraties zorgen voor een sympathiekere uitstraling met als gevolg een vermakelijke onvergetelijke bezoekerservaring op je website.

04

Inspelen op emotie

Met illustraties & animaties kun je beter inspelen op specifieke emoties, waardoor je je bezoekers meer kunt raken en beïnvloeden.

05

Effectieve storytelling

Je kunt effectiever aan storytelling doen met krachtige illustraties die op een indrukwekkende manier jouw verhaal vertellen.

06

Sterk merk

Dankzij alle bovenstaande voordelen zorg je voor een sterk merk, aangezien de illustraties onderdeel worden van jouw visuele identiteit.

Specificaties & prijzen.

Maak kennis met ons illustratie & animatiepakket waarmee je je website grafisch laat promoveren.

Illustratie & animatie ontwerp
Adviesgesprek storytelling
Voordat we überhaupt van start gaan met het ontwerp, gaan we eerst een strategie uitwerken: wat voor storytelling gaan we op je website toepassen? Hoe gaan we indruk maken op de bezoeker? Hiervoor voeren we een adviesgesprek. De illustratie & animaties moeten wij maken in een specifieke stijl met een specifieke boodschap volgens een specifiek doel.
Ontwerp illustraties
Na het adviesgesprek, ontwerpen we de gewenste illustraties op maat, speciaal voor je website. Consistent met je branding. Consistent met je storytelling strategie.
Ontwikkeling animaties
De ontworpen illustraties krijgen vervolgens (subtiele) animaties mee. Bijv. een persoon die loopt, een kat die met z'n ogen knippert, een vogel die vliegt. Belangrijk is dat de animaties niet storend zijn, maar een mooie aanvulling zijn om je verhaal nog krachtiger te vertellen.
Oplevering als Lottie-animatie
Om de geanimeerde illustraties aan je website te te voegen, exporteren we deze als Lottie-animatie. Lottie is een zeer populaire animatietool dat animaties geschikt maakt voor websites. Je kunt dan met een simpele code de animaties weergeven op je website.
Prijs per illustratie: v.a. €350,-
Prijs per animatie: v.a. €200,-
Prijs illustratie + animatie: €500,-

Als je ook een website aan ons laat maken via ons Verleidingspakket, krijg je 20% korting op de illustratie & animaties.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!