Sterke merkidentiteit & win-strategie.

Sterke merkidentiteit & <i>win</i>-strategie.

Word de ware voor je doelgroep.

Veel kleine ondernemers falen. Ze beginnen een onderneming, maar ze hebben moeite met het verkopen van hun producten of diensten. Soms zelfs terwijl er tienduizenden euro’s geïnvesteerd wordt in reclame.

Waarom falen ze?

  • Omdat die ondernemers zich niet genoeg onderscheiden van hun concurrenten. Er is geen goede reden om voor hen te kiezen.
  • Omdat er geen match is tussen het product en de doelgroep. Er is helemaal geen (grote) vraag naar het product.

In beide gevallen is er een probleem. Je moet een product verkopen dat een probleem oplost of op een andere manier mensen blij maakt.

En als er ook andere concurrenten zijn die een vergelijkbaar product verkopen, moet jij je doelgroep  overtuigen dat jij de “ware” bent.

De ware worden

Wij ontwikkelen merken die de ware worden door die merken uitstekend te laten presteren op 2 vlakken:

  • Je interne positionering. Wie is je doelgroep? Welk probleem los je op met welk product? Waar onderscheid jij je in ten opzichte van je concurrenten? Wat zijn je waardes & persoonlijkheid als merk? Wat is je uiteindelijke samenvattende propositie?
  • Je externe merkbeleving. Hoe communiceer jij als merk je interne positionering naar buiten toe door middel van tekst & ontwerp?

Samen werken we aan een merk met een uitstekende positionering (merkstrategie) en een prachtig design dat consistent is met je positionering en je filosofie.

Bekijk de voordelen van ons strategisch pakket

Voordelen van ons strategisch focus pakket.

Onze filosofie is: als we iets willen doen, dan willen we het goed doen. Daarom bieden we een strategisch pakket speciaal voor de kleine ondernemer met 6 voordelen.

01

Advies over je strategie & identiteit

Je strategie & identiteit zijn de 2 bouwstenen van je bedrijf. Je krijgt van ons professionele advies hierover.

02

Mes-scherpe positionering

Samen werken we aan een mes-scherpe positionering voor je merk. Zodat jij je onderscheidt van je concurrenten.

03

Passende merkpersoonlijkheid

In combinatie met een scherpe positionering, geven we je merk ook een passende merkpersoonlijkheid.

4

Heldere boodschap

We gaan je strategie en positionering vertalen naar een heldere boodschap die je extern communiceert.

5

Sterke visuele identiteit

Je krijgt een unieke visuele merkidentiteit. Bestaande uit een krachtig logo & huisstijl. Voor de juiste beleving.

6

Begeleiding van A tot Z

Je staat er nooit alleen voor. We gaan je actief begeleiden in het gehele proces tot aan de oplevering.

Specificaties & prijzen.

Maak kennis met ons strategisch focus pakket. Voorzien van alles om voor jou een sterk merk te bouwen.

Ontwikkeling merkstrategie & identiteit
Adviesgesprek merkstrategie
Productieve brainstorm-sessie over je doelgroep, waar je voor staat, welk probleem je oplost, je strategie & positionering.
Ontwikkeling positionering & propositie
Op basis van het adviesgesprek bepalen we je positionering en vatten we dit samen in een allesomvattende propositie: je merkbelofte.
Ontwerp logo
We vertalen de interne positionering naar een externe merkbeleving: het ontwerp van het logo. Meerdere concepten met meerdere correctierondes.
Ontwerp 2 communicatie-uitingen
Naast het logo, bepalen we ook je algemene huisstijl. Standaard ontwerpen we 2 communicatie-uitingen. Kies uit visitekaartje, document sjabloon, social media banner en e-mail handtekening. Extra ontwerpen zijn mogelijk.
Ontwikkeling brandguide
De visuele merkidentiteit leggen wij vast in een speciale brandguide (ook wel stijlgids genoemd). Een boekje waarin alle onderdelen van je visuele identiteit te zien zijn, zoals de logo varianten, typografie, kleuren en fotografie.
Prijs: €1400,-

Profiteer van hoge korting bij afname in combinatie met andere diensten van ons Succes Pakket

Vraag gratis adviesgesprek aan

Enkele voorbeelden.

We hebben veel bedrijven op strategisch vlak geholpen en een visuele identiteit ontwikkeld. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Time for Moda is een webwinkel voor exclusieve herenkleding. We hebben Time for Moda mes-scherp gepositioneerd en een prachtige visuele identiteit ontwikkeld. Ook een nieuwe webshop behoorde tot de opdracht.

Blue Atmosphere biedt unieke technologische producten aan. Wij hebben advies gegeven over hun merkidentiteit & strategie. We ontworpen een logo, visitekaartje, sticker en Powerpoint template.

Aymedia is een populaire fotograaf die met name romantische en authentieke fotoshoots doet. Samen hebben we een unieke positionering ontwikkeld en dit vertaald naar een modern logo en een nieuwe website op maat.

De overige 3 succes wapens.

Een sterk merk is de 1e stap van de 4-stappen succes formule, onderdeel van ons Succes Pakket. Ons pakket biedt ook 3 andere wapens die een unieke dienst leveren. De overige 3 stappen van de succes formule. Samen vormen ze een alles-in-1 (WordPress) marketing funnel. Met maximaal resultaat.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!