Bezoekers getransformeerd in klanten

Online succes pakket.

Wij hebben een uniek online succes pakket ontwikkeld waarmee je als dienstverlener over alle middelen beschikt om actief online nieuwe klanten te werven. In plaats van een standaard website, bieden wij je een totaalpakket dat bestaat uit 3 subproducten – het presenteer, verleiding en lead generatie deel –  waarvan elk product ingaat op verschillende behoeftes binnen de customer journey (de klantreis). Creëer een maximaal effect en converteer online bezoekers snel in (loyale) klanten!

1.

Presentatie

Zet een bezoek om in interesse door middel van een prachtige website
2.

Verleiding

Zet interesse om in verlangen door slimme verleidingmodules
3.

Actie

Zet verlangen om in actie door geavanceerde lead generatie
Zet een bezoek om in interesse

1.Presenteer en imponeer

Websites zijn net als fysieke winkels: de eerste indruk is bepalend. Een slaapverwekkend saaie winkel waar je direct weg bent of een moderne luxe winkel waar je eindeloos in rondloopt? Wij gaan voor de 2e! Vertaald naar de online wereld, is dat een prachtig ontworpen website die je bedrijf op een indrukwekkende manier presenteert en een bezoek omzet in serieuze interesse. Gewoon zoekmachine vriendelijk, volledig responsive en conversie gericht.

Inbegrepen modules

Super website

Super website

De basis van een indrukwekkende presentatie van je bedrijf wordt bepaald door een website. Een website is namelijk een krachtig online medium waar je bezoekers op kunt ontvangen en – met de juiste middelen – omzet in betalende klanten. Wij ontwikkelen geen standaard websites zoals de rest; wij ontwikkelen super websites.

Een professionele uitstraling

Een super website is in onze ogen een website die grafisch er zeer professioneel uitziet en die met innovatieve modules je bedrijf op een unieke manier presenteert. Dus als je even je zou inbeelden dat een website een (online) winkel is, dan is een super website een luxueus ingerichte winkel waar je hart sneller van gaat kloppen en een positieve associatie krijgt met het bedrijf.

Rekening houdend met strategie en branche

In plaats van een standaard template te installeren, kleuren aan te passen en een aantal teksten erop te gooien, stellen wij een uniek thema samen, rekening houdend met de strategie van het bedrijf, de branche waarin je actief bent, de brand identity en uiteraard je persoonlijke wensen.

De website is zoekmachine vriendelijk, volledig responsive (schaalbaar voor elk soort toestel) en conversie gericht.

Super eenvoudig beheren

Super eenvoudig beheren

Een website opgeleverd krijgen is één ding, de website vervolgens goed kunnen beheren en zaken kunnen aanpassen is iets anders. Onze websites kunnen met een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem beheerd worden, namelijk WordPress. Het beheersysteem geeft je de mogelijkheid om teksten/foto’s/menu knopjes/links/pagina’s (kortom alles wat als content op je website staat) eenvoudig te beheren.

WordPress, gestart oorspronkelijk als blog – is in de jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS – waarmee wij elk soort website/webapplicatie kunnen maken. Simpel of complex. Groot of klein. Het maakt niet uit.

Tientallen miljoenen websites

Met tientallen miljoenen websites die op WordPress draaien (ruim 20% van alle websites in de wereld), is het een zeer populair systeem. Net als de App Store of de Google Play Store, heb je ook voor WordPress een (gigantisch) platform met tienduizenden plugins die je (gratis of betaald) kunt installeren op je eigen website. Zo kun je je eigen website zeer eenvoudig beheren en uitbreiden, zonder afhankelijk te zijn van ons. Tevens is het zeer eenvoudig in gebruik en zoekmachine vriendelijk.

Over ons module

Over ons module

Wanneer een bezoeker op je website komt, is het belangrijk dat hij of zij snel erachter komt wie je bent (als bedrijf en of als persoon) en wat je doet. Logischerwijs is het belangrijk dat je op je website een sectie hebt waarin de bezoeker je bedrijf en of jou als persoon verkent.

De vraag wie je bent

Wij hebben een speciale module ontwikkeld die op een grafisch aantrekkelijke manier antwoord geeft op de vraag wie je bent. Binnen deze module kun je eenvoudig via het beheersysteem
– je bedrijfsfilosofie kwijt, informatie wie je bent (en wat je doet)
– wie er allemaal werken binnen de organisatie door middel van een leuk smoelenboek
– en hoe je je als bedrijf onderscheidt door een overzichtelijke weergave van Unique Selling Points.

Het doel van deze module is de bezoeker een positief beeld te geven van je bedrijf. Alles wat tot dat positief beeld kan bijdragen, hebben wij geïmplementeerd binnen de module.  Zo hoef je niet zelf na te denken over wat voor content nodig is binnen de over-ons sectie. Wij hebben alles al voor je uitgedacht. Onder onze begeleiding, voeg je enkel de inhoud vliegensvlug toe!

Kom in contact

Kom in contact

Heb je wel eens een website bezocht die een afstandelijke sfeer had? Met een ouderwets ontwerp en een simpel kaal contact formuliertje, waarvan je het idee had dat de website niet up to date is en misschien niet eens gebruikt wordt?

Een up-to-date uitstraling

Met deze module willen wij het tegenovergestelde bereiken, namelijk dat je een beeld creëert waarbij je website wel up-to-date is, en jij als contactpersoon actief, beschikbaar/live bent. Zodat bezoekers een connectie hebben en sneller geneigd zijn om contact op te nemen.

Dagelijks open tot..

Dit realiseren wij door 2 functies. De eerste is een automatisch gegeneerde zin in je header van je website dat je open bent tot een bepaald tijdstip. “Vandaag open tot 17:00. Of: Bereikbaar voor vragen tot 17:00. Je hoeft eenmalig je openingstijden in te voeren per dag en daarna wordt dit dagelijks automatisch geupdate.

Je eigen avatar laten zien

Daarnaast kan je ook – aanvullend of als alternatief – je eigen gezicht/avatar laten zien. Die wordt dan bijv. rechtsonder de website getoond met een groen circeltje (wat staat voor “online”), met een pakkende tekst. Zodat je bezoekers een warme connectie met je krijgen. Alsof je als service medewerker in een winkel gelijk naast de bezoeker staat om hem/haar te helpen. Je wekt de suggestie dat je online bent en elk moment in contact kan komen met de bezoeker. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en opties.

Een ander variant is dat je de mogelijkheid geeft om de bezoeker terug te bellen, dus een “bel mij terug” module. Een simpele module die een groot verschil kan maken of bezoekers contact opnemen of niet!

Social share

Social share

Een groot deel van de Nederlanders is actief op social media. Social media zijn daarom een uitstekend medium om potentiële klanten te bereiken. Als gevolg daarvan zijn koppelingen met social media vanuit je website bijna onmisbaar.

Social media icoontjes en deeloptie

Dit kan zijn via een normale link (door middel van bijvoorbeeld facebook/twitter/youtube icoontjes) of een optie om pagina’s of berichten te laten delen door de bezoeker zelf op social media. Op die manier wordt je website (specifieke pagina’s binnen je website) gepromoot door iemand anders. Mooi toch.

Facebook of tweet box

Ten slotte is het ook mogelijk om een facebook like box (waarop je ziet hoeveel likes je facebook pagina heeft) of een twitter latest tweet box (met een overzicht van de laatste tweets) te plaatsen binnen je website.

Diensten module

Diensten module

Je diensten zijn uiteindelijk een oplossing voor een bestaand probleem binnen de branche waarin je actief bent. Tenminste, dat zou de bedoeling moeten zijn.

Toegevoegde waarde aan klanten

Met je oplossing(en) bied je namelijk een toegevoegde waarde aan je klanten. Iets waarmee hun leven op bepaalde vlakken verbeterd wordt. Dat is exact wat we met onze diensten module willen bereiken. Namelijk dat je bezoekers in een oogopslag zien wat voor dienst(en) je aanbiedt en wat voor bijdrage dat heeft, zodat ze inzien dat je diensten bijna onmisbaar zijn voor ze.

Diensten in een helder overzicht

Afhankelijk van de branche waarin je actief bent en het soort bedrijf dat je hebt, kun je zeer eenvoudig al je diensten in een mooi overzicht tonen aan je bezoekers. Zodat je bezoekers in een oogopslag zien wat je aanbod is. Immers je aanbod is datgene wat je uiteindelijk wilt verkopen aan je klanten. Het is dus belangrijk dat je qua diensten voor een aantrekkelijke presentatie zorgt. Dat wordt met onze diensten module gerealiseerd.

Eigen detailpagina

Elke dienst beschikt over zijn eigen detailpagina, waar je uitgebreider de informatie per dienst toont. Aanvullende specificaties, voordelen en andere details kunnen ook  in een handig overzicht worden geplaatst. Met de detailpagina geef je dus meer inzicht in waarom je een bepaald dienst aanbiedt, wat de voordelen ervan zijn en welke problemen je oplost.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen, ook wel FAQ (Frequently Asked Questions) genoemd, is een zeer handige module die de presentatie van je website extra kracht geeft. Het is in feite een overzicht met vragen waar je als bezoeker op klikt, die vervolgens openklapt en je het antwoord leest.

Meer inzicht in je bedrijf

Bezoekers kunnen op die manier in een overzicht de belangrijkste vragen zien en krijgen ze meer kennis en inzicht in je diensten en bedrijf. Ook vragen die men mogelijk heeft kunnen beantwoord worden en hoeft de bezoeker dus niet met de eerste beste vraag contact met je op te nemen.

Verborgen voordelen

Wellicht denk je dat het tonen van een lijst met vragen met antwoorden niet heel speciaal is, maar de werkelijkheid is dat de veelgestelde vragen module (verborgen) voordelen heeft.

Je wordt gezien als een expert

Allereerst laat je met de veelgestelde vragen zien dat je een expert bent. Doordat je inhoudelijke vragen met antwoorden toont, laat je aan je bezoekers zien dat je uitgebreide kennis en ervaring hebt en onbewust zullen mensen je daardoor zien als een autoriteit. Wat de betrouwbaarheid behoorlijk verhoogt.

Tijdsbesparing

Een tweede grote voordeel is dat je tijd bespaart en niet iedere vraag van een potentiële klant hoeft te beantwoorden, maar de antwoorden van belangrijkste vragen zelf op je website toont.

Service

Verder zullen mensen dit als service zien. Je hebt als ondernemer namelijk (op basis van je ervaring) de tijd genomen om de belangrijkste vragen in een overzicht te zetten en uitgebreid te beantwoorden. Zodat je toekomstige klanten zelf ook tijd besparen in hun zoektocht naar meer kennis over je bedrijf en of je diensten geschikt voor hen zijn.

Galerij

Galerij

Zodra bezoekers op je website komen, willen ze een band krijgen met je bedrijf. Zonder die band is het lastig voor ze om diensten af te nemen. Je neemt immers alleen diensten af van een bedrijf dat je vertrouwt / waarbij je een goed gevoel voor hebt.

Verhoging van vertrouwen

Dat vertrouwen wordt verhoogd met een fotogalerij. Een galerij is een module die foto’s (van jou, je team, je winkel etc.)  laat zien, waardoor je een visueel beeld krijgt.

Het belang van een galerij

Het belang van een galerij kan bij de ene branche groter zijn dan bij een andere. Een hotel bijvoorbeeld verhuurt hotelkamers. Zonder een visueel beeld te vormen van hoe zo’n hotel met z’n kamers eruit ziet, is de kans laag dat iemand een kamer boekt. Dan is een fotogalerij bijna onmisbaar. Maar een consultant die zakelijke dienstverlening aanbiedt, hoeft niet perse een galerij te tonen. Maar alsnog kan een galerij met leuke foto’s van de consultant zelf / de werkomgeving veel voordeel bieden.

Eenvoudig foto’s uploaden

Met onze galerij module kun je eenvoudig foto’s (meerdere tegelijkertijd) uploaden. In een overzicht worden dan alle foto’s getoond, en wanneer je erop klikt worden ze uitvergroot. Navigeren door de foto’s is erg eenvoudig. Een simpele module die een grote bijdrage kan leveren aan de visuele beeldvorming en daarmee een hoge betrouwbaarheid.

Blog / Nieuwssectie

Blog / Nieuwssectie

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers die een website van ons afnemen, over een website beschikken die een verschil maakt. Dus niet een statische website die eenmalig wordt gemaakt en daarna nooit meer naar gekeken wordt, maar een eentje die je website verandert in een online machine die klanten genereert.

Een bron van vermaak

Om het laatste te bereiken, is een blog of nieuwssectie onmisbaar geworden. Een blog is een sectie binnen je website waar je artikelen kunt publiceren (eventueel filterbaar op categorie) om kennis en nieuwtjes te delen, of vermaak te bieden aan je bezoekers. Het is een cruciaal onderdeel van je inbound marketing.

Een autoriteit op je gebied

Een blog kan enorm veel voordeel bieden om nieuwe klanten aan te trekken. Allereerst laat je met een blog zien dat je een autoriteit op je gebied bent. Je geloofwaardigheid zal hoger zijn en mensen zullen je als een expert zien. Met een blog deel je kennis/nieuwtjes/tips gratis met je bezoekers, die hier dan van kunnen profiteren. Bezoekers zullen dit waarderen en zijn dan sneller geneigd om een wedergunst te verlenen door het afnemen van je diensten.

Hoger in Google

Verder zul je – doordat je waardevolle content creëert – hoger in Google komen. Het gevolg hiervan is dat je meer verkeer naar je websites trekt. En dus meer nieuwe klanten. Je moet er wel tijd in steken, maar uiteindelijk kan het een zeer krachtig marketing middel worden om nieuwe klanten te werven.

Contact met Google Maps

Contact met Google Maps

Een contactformulier is het basis middel om nieuwe leads te krijgen. Bezoekers kunnen namelijk hier al hun vragen stellen, hun interesse in een dienst tonen en of een offerte aanvragen. Onmisbaar dus voor jou.

AVG-proof

Wij bieden een mooi contactformuliertje met alle basis velden die nodig zijn (zoals naam, emailadres, telefoonnummer, wensen enz). Mét een checkbox die men moet aanvinken om akkoord te geven dat de persoonsgegevens worden opgeslagen in je beheersysteem (AVG-proof dus).

Met Google Maps kaart

Aanvullend kan een Google Maps kaart worden getoond binnen de contactpagina, zodat bezoekers weten waar je gevestigd bent. Indien je dat wilt uiteraard. Zonder Google Maps kaart is dit ook mogelijk.

Direct een notificatie

Bij het verzenden van de aanvraag, krijg jij als webmaster direct een e-mail met daarin de inhoud van de aanvraag. Direct reageren op de e-mail vanuit je e-mail box is mogelijk. De bezoeker zelf kan ook een bevestigingsmail krijgen waarin je bedankt voor de aanvraag en dat je spoedig een reactie zal verzenden.

Ook een leuke bedankt pagina (met een afbeelding) op de website zelf is belangrijk, om een positieve sfeer te creëren en bezoekers te laten weten dat de aanvraag in goede orde is ontvangen.

Call to action

Call to action

Stel je eens voor, een bezoeker genaamd Wilhelm is aan het rondkijken op je website. Hij speurt de gehele website rond, bekijkt informatie over je diensten, over je bedrijf, bekijkt de foto’s van je galerij, klapt de Veelgestelde vragen open om antwoorden te bekijken.

Wat nu..?

Hij heeft nu een goed beeld van wat je aanbiedt, waarom je het aanbiedt en is positief. Wat nu? Hij kan zelf contact opnemen met je via het contactformulier of het nummer bellen die ook in je website vermeld staat. Maar misschien doet hij dat nog niet. Hij heeft namelijk een extra duw in de rug nodig om een stap te zetten. Dus wat kunnen we doen? Jawel, een call to action implementeren en de klant aan te sporen om de extra stap te zetten.

Aanzetten tot actie

In een call to action bar heb je een pakkende titel met een knop waarbij de klant wordt aangezet om (eindelijk, na alles verkend te hebben) een actie te verrichten. “Heb je interesse? Kom nu direct in contact met ons!” is een voorbeeld van een call to action.

De call to action bar wordt door ons vriendelijk vormgegeven en ook krijg je advies wat voor een call to action je het beste kunt plaatsen. Bezoekers ontvangen op je website is één ding, maar ervoor zorgen dat ze contact met je opnemen is iets anders. Met een call to action is de kans op dat laatste een stuk hoger!

Counters

Counters

Een saaie website; daar heeft niemand wat aan. Jij niet, je bezoekers niet. Om de sfeer leuk te maken en om bezoekers te verleiden, bieden wij een counter module aan waarmee je interessante statistieken kunt delen.

Pak je aandacht van je bezoekers

Deze statistieken worden als counters van 0 naar het ingevoerde getal in enkele seconden geteld. Dit effect ziet er erg leuk uit en zorgt voor aandacht van je bezoekers. Je kunt interessante statistieken delen om het beeld van je bezoekers positief te beïnvloeden.

Slimme tactiek voor verleiding

Zo zijn statistieken zoals “98 klanten gingen je voor” of  “102 projecten opgeleverd” naast het informatieve gehalte, stiekem een tactiek om je bezoekers te verleiden. Immers, als je zoveel (tevreden) klanten hebt of zoveel projecten hebt opgeleverd, is er dus genoeg reden om met jouw bedrijf in zee te gaan (sociale bewijskracht).

Ook andere (minder belangrijke) statistieken kunnen worden gedeeld. Denk aan: “3040 kopjes koffie gedronken” of “al 3049 dagen actief”. Dit soort statistieken zullen een minder groot verleidingseffect hebben, maar je maakt wel een gezellig indruk. En indirect worden je bezoekers daarmee ook verleid, want vriendelijk en gezellig overkomen leidt uiteindelijk tot vertrouwen en vertrouwen is een belangrijke factor om te kiezen voor jou.
Zet interesse om in verlangen

2.Verleid je bezoekers tot actie

Het blijft niet alleen bij de presentatie. Je wilt dat bezoekers je diensten onmisbaar gaan vinden, nietwaar? Dat realiseer je met onze slimme verleidingsmodules. Waarmee je het verlangen van je bezoekers naar jouw diensten maximaliseert. Deze modules zijn gebaseerd op de overtuigingsprincipes van meester-psycholoog Cialdini. Alles draait om het beïnvloeden van (voornamelijk het onderbewuste van) je klanten, zodat ze op je website blijven en verleid worden om actie te ondernemen.

Inbegrepen modules

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op het moment dat je de nieuwsbrief als marketing middel correct inzet, kan het een aanzienlijke bijdrage leveren aan de groei van je onderneming. Een nieuwsbrief is een e-mail dienst waar mensen zich voor kunnen aanmelden vanuit je website, die je vervolgens met een nieuwsbrief tool zoals Mailchimp periodiek voorziet van nuttige informatie / nieuwtjes en tips. Wij bieden met onze nieuwsbrief module een automatische koppeling met Mailchimp.

Automatische koppeling met Mailchimp

Iedere persoon die lid wordt vanuit de website, wordt daarmee automatisch als abonnee opgeslagen in Mailchimp. Het enige wat je dan hoeft te doen is periodiek (bijv. maandelijks) een nieuwsbrief samenstellen met waardevolle content en op verzenden klikken: de nieuwsbrief wordt dan verzonden aan alle personen die lid zijn.Het kan als een uitstekende verleidingsmiddel dienen, omdat je via een lage drempel abonnees kunt werven. Elke abonnee die je werft via je nieuwsbrief, is een potentiële klant.

De verleiding

De verleiding werkt als volgt: zodra mensen zich abonneren, hebben ze bepaalde actie ondernomen. Namelijk lid worden van je nieuwsbrief service. Volgens meester-psycholoog Cialdini is de kans groter dat juist de abonnees klant van je gaan worden. Dit komt omdat mensen – zodra ze zich hebben verleiden tot een (kleine) stap en er commitment is (binding met jou) –  ze eerder ja zullen zeggen op je aanbod. Ze willen namelijk consistent gedrag vertonen. Ze hebben al ja gezegd op je voorstel om abonnee te worden van je nieuwsbrief.

Uitstekende kans voor een sale

Begin met het aanbieden van waardevolle content via de nieuwsbrief en doe op een gegeven moment een aanbieding om een bepaalde dienst van je af te nemen. De kans dat juist deze abonnees klant van je gaan worden is hoog! Uiteraard moet je het wel slim aanpakken en de persoon niet spammen met acties en producten. Het gaat om het stap voor stap (subtiel) verleiden tot een verkoop.

Testimonials

Testimonials

Testimonials zijn een van de belangrijkste middelen waarmee je potentiële klanten kunt beïnvloeden tot een conversie. Een testimonial is een aanbeveling / beoordeling van een klant over je bedrijf die op de website zichtbaar is. Het doel is om aan te tonen dat klanten tevreden over je zijn zodat bezoekers ook klant van je gaan worden.

Koppeling met Google Reviews

Onze testimonial module is gekoppeld aan Google Reviews, zodat die automatisch (in een passende stijl) alle reviews vanuit Google Reviews ophaalt en laat zien op je website. Zodra je een nieuwe review krijgt, wordt die ook geupdate op je website. Maar ook onafhankelijke testimonials die je zelf toevoegt via het beheersysteem, zijn mogelijk.

Sociale bewijskracht

Testimonials zijn een ijzersterk verleidingsmiddel, omdat ze als sociale bewijskracht dienen. Volgens Cialdini is sociale bewijskracht een van de belangrijkste beïnvloedingsmiddelen om bezoekers te overtuigen. Als andere personen een positieve ervaring hebben met jouw bedrijf, zullen bezoekers veel sneller geneigd zijn om ook klant van jou te gaan worden.

Gratis weggever

Gratis weggever

Mensen zullen niet zomaar van je iets kopen. Ze kennen je persoonlijk niet. Ze hebben (nog) geen ervaring met je bedrijf. Ze weten niet of de kwaliteit van je diensten in orde zijn. Het is dus logisch dat er een vrij hoge drempel is voor hen voordat ze gaan overwegen tot een aanschaf.

Drempel verlagen

Om die drempel aanzienlijk te verlagen, kun je gebruik maken van een gratis weggever. Iets wat jij gratis weggeeft aan je bezoekers, zonder er wat voor terug te vragen. Je vraagt misschien enkel de naam en de e-mail, that’s it.

Een creatief cadeau

Dit kan van alles zijn: een e-book of whitepaper die mensen gratis kunnen downloaden, een online training die je geeft via een afgeschermde youtube link, het eerste hoofdstuk van een boek wat je verkoopt, een gratis sessie (via skype of telefonisch) waarbij je gratis advies geeft. Uiteindelijk draait het erom dat je een creatief cadeau weggeeft.

Principe van wederkerigheid

Waarom is dit effectief? Het werkt volgens de principe van wederkerigheid (een van de overtuigingsprincipes van Cialdini): mensen krijgen onbewust een verplichting om iets terug te doen, zodra jij (gratis) voor hen wat doet. Uiteraard iets wat ze helpt, dus we hebben het wel over waardevolle content.

Onze gratis weggever module maakt het mogelijk om elk soort weggever aan te bieden. De weggevers komen op een indrukwekkende manier – bijvoorbeeld pas na 30 seconden zodra je de website bezoekt  – in beeld. Erg effectief om nieuwe leads te krijgen, die je vervolgens omzet in loyale klanten!

Super aanbieding

Super aanbieding

“Nog maar 4 dagen is deze prijs geldig”. Aanbiedingen zijn geweldige middelen om schaarste te creëren (schaarste is een belangrijke overtuigingsprincipe van Cialdini)  en daardoor als wapen te gebruiken om bezoekers te beïnvloeden tot een conversie. Het is raadzaam om af en toe aanbiedingen op je website te plaatsen om zo een boost te creëren in het werven van nieuwe klanten.

Angst om te verliezen

Onze super-aanbieding module maakt het mogelijk om een tijdelijke aanbieding te plaatsen op je website met tijd die live wordt afgeteld om maximaal effect te creëren. Zodra een bepaalde dienst zeldzaam is, kun je slim gebruik maken van de angst voor het verliezen ervan.  Mensen zijn over het algemeen kwetsbaarder voor de angst om iets te verliezen, dan de kans om iets te winnen. Dat heet verliesaversie. Onze super-aanbieding module speelt in op deze angst om iets te verliezen en is dus een perfecte middel om bezoekers te verleiden!

Autoriteit slider

Autoriteit slider

Het is misschien voor je niet helemaal duidelijk wat dit inhoudt, maar voordat we uitleggen wat deze module exact is, eerst even het belang van autoriteit. Hoe belangrijk is dit voor je bezoekers, dat je een bepaalde autoriteit bent? Nou, erg belangrijk!

Sneller geneigd om te kopen

Autoriteit is een van de overtuigingsprincipes van Cialdini en houdt in dat zodra mensen het gevoel hebben dat je een bepaalde autoriteit bent op een gebied, dat ze dan sneller geneigd zijn om iets van je te kopen. Immers, iets kopen van iemand die een expert is op zijn/haar gebied. Dat is toch een verstandige keuze?

Een expert slider

Laten zien dat je een autoriteit bent kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Wij hebben dit omgevormd tot een slider die ergens links of rechtsboven in de hoek van je website verschillende teksten (gecombineerd met leuke icoontjes) roteert, wat onbewust je het gevoel geeft dat er een expert aanwezig is.

Effectieve beïnvloeding

Als we even de kappers branche als voorbeeld nemen: vanzelfsprekende termen als “De beste kapper van Amsterdam, of “een expert op het gebied van knippen” kunnen een verschil maken! Je zult als bezoeker wellicht niet de conclusie trekken dat je dit allemaal gelooft en dus iets gaat kopen. Maar onbewust word je toch beïnvloed doordat je dit soort teksten waarneemt die subtiel roteren. Je kunt binnen de slider van alles noemen, ook je algemene USP’s. Het ziet er bovendien leuk uit waardoor je site minder saai wordt!

Portfolio / cases

Portfolio / cases

Een andere vorm van sociale bewijskracht (naast testimonials), is een portfolio of case sectie. Ook met de portfolio module laat je zien hoe tevreden andere klanten over je zijn.

Diverse details

In tegenstelling tot testimonials waar je enkel een rating en de aanbeveling te zien krijgt, kun je binnen de portfolio veel meer details kwijt. Over het werk wat je hebt gedaan, welke voordelen de klant hieraan heeft gehad en hoe het resultaat eruit ziet. En zelfs een before en after foto om de bezoeker het maximale resultaat te tonen, afhankelijk van de branche waarin je actief bent.

Rekening met de branche

Want binnen elke branche kan een portfolio sectie er anders uitzien. Wij houden rekening met de branche en optimaliseren de portfolio module voor jouw bedrijf om zo je bezoekers maximaal te verleiden!

Overzicht en detailpagina

De portfolio (of case) module bestaat uit een overzicht en een detailpagina. In de overzichtspagina laat je een overzicht zien van (een selectie uit) je belangrijkste werk. Filteropties zijn mogelijk, waardoor je je werk kunt laten filteren op bijvoorbeeld categorie / project datum enz. Wanneer je op een werk klikt, kom je uit op de detailpagina. Hier kun je uitgebreide informatie kwijt. Denk aan: project specificaties, opdrachtomschrijving, het resultaat, de samenwerking met de klant etc.

Belangrijk is dat je laat zien hoe je te werk bent gegaan en dat je een concreet resultaat toont. Zodat bezoekers – die het werk op je website uitvoerig bekijken – direct overtuigd worden van je kwaliteit en verleid worden tot een aankoop!

Waarom wij module

Waarom wij module

Voordat men tot aankoop overgaat, is de “waarom” een belangrijke vraag. Waarom wel bij jou en niet bij een ander? Waarom moet ik mijn geld uitgeven om jouw diensten af te nemen? Om die vraag te beantwoorden en op die manier bezoekers te verleiden om tot aankoop over te gaan, hebben we een speciale “waarom wij” module ontwikkeld.

Redenen om te kopen

Met deze module kun je alle redenen invoeren waarom iemand bij jou iets moet kopen. Deze redenen worden op een innovatieve wijze laten zien. Je hebt de keuze uit een aantal design varianten.

Vergelijken met concurrent

Je zou je eigen bedrijf kunnen vergelijken met een specifieke concurrent (of de gemiddelde concurrent) en daarbij met vinkjes aangeven welke voordelen je bij jouw bedrijf hebt en niet bij een ander. Of je kunt je voordelen (redenen) zonder te vergelijken presenteren.

Het is allemaal mogelijk. Het doel is om je diensten onmisbaar te maken voor de bezoeker. Haal alles uit de kast zodat de bezoeker denkt dat hij of zij niet zonder jouw bedrijf en jouw diensten kan.

Conversiepagina

Conversiepagina

De conversiepagina is een pagina waar je – de naam zegt het al – de bezoeker wilt omzetten in een klant (de conversie).  Dit is een zeer krachtige wapen om verkeer van buitenaf (vanuit advertenties, organisch via Google of via social media) om te zetten in betalende klanten.

Effectief als online advertentie

In een conversiepagina wordt een mix gebruikt van alle presentatie en verleidingsmodules om ervoor te zorgen dat bezoekers actie ondernemen. Het verschil tussen een normale informatieve pagina en een conversiepagina is dat een conversiepagina speciaal is ingericht om een specifieke dienst te verkopen (landingspagina). Deze pagina kan daarom heel goed gebruikt worden voor online advertenties. De advertentie tekst zelf focust zich dan al op een specifieke dienst.

Richt op een niche

Dus deze conversiepagina’s zijn vooral bedoeld voor mensen die al op zoek zijn naar een zelfde soort dienst. Zodra ze dan op deze pagina belanden, wordt alles qua presentatie én verleidingsmodules uit de kast gehaald om de bezoeker te verleiden tot actie. Omdat de conversiepagina gaat om een specifieke dienst, is het de kunst om te richten op een niche. Hoe specifieker de doelgroep, hoe beter.

Ideaal afgestemd op de wensen

De inhoud van de conversiepagina moet ideaal afgestemd zijn op de wensen van deze niche. Wij zullen samen met jou in elk geval 1 conversiepagina samenstellen die je kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Vervolgens kan je zelf altijd nog aanvullende conversiepagina’s (gericht op andere diensten) aanmaken.

Whatsapp koppeling

Whatsapp koppeling

Met de klant chatten via WhatsApp door een koppeling met jouw smartphone. Dat zou toch super zijn, toch? Nou, je hebt gelukt want wij bieden dit standaard aan als 1 van onze verleidingsmodules.

Handig communiceren via WhatsApp

Op je website verschijnt er – het liefst ergens in de hoek – een whatsapp icoontje. Aangevuld met een tekst zoals “Praat met ons via whatsapp voor vragen” of “Chat met ons via WhatsApp”. Een zeer lage drempel voor klanten om met je in contact te komen.

Geen gedoe met contactformulieren of telefoonnummers die men moet invoeren. Gewoon op het Whatsapp icoontje klikken, en de persoon komt automatisch in zijn Whatsapp terecht waarbij hij of zij met jou kan WhatsAppen. Een uitstekende service communicatie tool (eigenlijk een sales tool).

Commitment

Waarom is dit een verleidingsmiddel? Omdat dit leidt tot commitment (binding) omdat mensen al een kleine stap zetten om contact op te nemen. Het gaat om de kleine stapjes die men zet. Want je wilt niet direct een grote stap zetten door een aankoop te doen. Mensen willen bovendien graag consistent gedrag tonen, dus als zij de eerste stap gezet hebben en jij maakt ook nog eens een zeer effectieve / slimme praatje met ze. Dan is de kans hoog dat ze overgaan tot een aankoop!

Zet verlangen om in actie

3.Werf nieuwe klanten

Nu is het tijd om het bezoekersverlangen om te zetten in concrete actie. Zet je bezoekers om in leads met onze geavanceerde lead generatie modules. Online afspraak maken? Check! Offerte aanvragen? Check! Bestellingen verrichten? Check! Alle modules zijn gekoppeld aan onze handige CRM. Elk soort afspraak, aanvraag of bestelling in 1 overzicht, gekoppeld aan personen. Zo is het handig (en leuk) om je leads te transformeren in echte klanten.

Inbegrepen modules

Online afspraak module

Online afspraak module

Werk je met afspraken om klanten te ontvangen en diensten uit te voeren? Of zou je het prettig vinden dat klanten een afspraak met je kunnen maken voor bijvoorbeeld een oriënterend gesprek? Dan is onze online afspraak module ideaal voor jou.

Eenvoudig een afspraak maken

Met onze online afspraak module kunnen bezoekers eenvoudig stapsgewijs een afspraak maken, door achtereenvolgens de datum & tijdstip uit te kiezen (op basis van automatisch gegenereerde beschikbare data en tijdstippen), de wensen en de algemene persoonsgegevens. Afhankelijk van de branche waarin je actief bent, kunnen er specifieke functies zijn die je nodig hebt. Bijvoorbeeld het kiezen van een bepaalde dienst. Al die functies kunnen worden toegevoegd. We houden rekening met elke branche.

Koppeling met CRM

Een groot voordeel is dat alle afspraken (naast dat er notificaties per e-mail worden verzonden)in een aparte CRM omgeving binnenkomen. Binnen deze omgeving heb je een overzicht van alle afspraken die je kunt filteren op datum, contactpersonen, diensten enz. Ook vanuit de CRM kun je per contact zien welke afspraken hij of zij allemaal heeft gemaakt in het verleden.

Zowel de CRM als de afspraken zijn met elkaar gekoppeld. Maakt de persoon met het zelfde e-mailadres nogmaals een afspraak via je website? Dan wordt de nieuwe afspraak automatisch gekoppeld aan het bestaande contact binnen de CRM.  Zo kun je eenvoudig alle afspraken en klanten beheren.

Offerte aanvraag module

Offerte aanvraag module

Voor de dienstverleners die op basis van offertes werk verrichten, is de offerte aanvraag module bijna onmisbaar. Met deze module kun je je bezoekers zeer eenvoudig via een stapsgewijs offerte aanvraag sectie alle benodigde informatie laten verzenden.

Stapsgewijs offertes aanvragen

Dus geen simpel formuliertje waar je met 1 veld genaamd “wensen” de bezoeker verplicht om zelf na te denken over de informatie die hij/zij moet leveren. Maar een module waarbij je de offerte aanvraag onderverdeelt in meerdere categorieën en per categorie op een visueel aantrekkelijke wijze alle essentiële informatie eenvoudig laat invullen.

Voorbeeld met schilder

Een schilder bijvoorbeeld kan informatie vragen achtereenvolgens over; wat er geschilderd moet worden, het aantal vierkante meters; het aantal te schilderen deuren/muren etc. Zo maak je het ook gemakkelijk voor je bezoeker door in 1 flow alle informatie via een gebruiksvriendelijke opzet te verzenden. En uiteraard is het efficiënt voor jou, zodat je in 1 klap alle informatie nodig hebt om de offerte te verzenden en hopelijk de opdracht te starten! Wij houden rekening met elke branche, dus specifieke wensen ten aanzien van het offerte aanvraag formulier kunnen wij implementeren!

Koppeling met afspraak

Nadat de bezoeker de offerte aanvraag heeft ingevuld, of wanneer de opdracht is goedgekeurd, kan je de bezoeker via onze online afspraak module een afspraak laten maken voor ofwel een oriënterend gesprek, ofwel om de opdracht uit te voeren. Kortom, de offerte aanvraag module kan vlekkeloos samenwerken met de online afspraak module. Handig voor jou, handig voor de klant!

Een handige feature is dat alle offerte aanvragen worden opgeslagen in een aparte CRM omgeving. De offerte aanvragen kunnen eenvoudig gefilterd worden op diverse categorieën. Per contact kun je de verzonden offerte aanvraag & de eventueel gemaakte afspraken zien en notities maken.

Pakket afname module

Pakket afname module

Verkoop je kant-en-klare pakketten als dienst? Waarbij elk pakket (of slechts één pakket) over verschillende specificaties beschikt. Dan is onze pakket afname module zeer geschikt voor jou. Met onze pakket afname module kun je eenvoudig pakketten aanmaken, met bijbehorende specificaties en deze op de website plaatsen.

Diensten als pakket laten aanvragen

Bezoekers kunnen dan met een “aanvragen” of “bestellen” knop het betreffende pakket afnemen. Indien je meerdere pakketten aanbiedt, dan is het ook mogelijk om de pakketten naast elkaar in tabel vorm te plaatsen, waarbij je als bezoeker in een oogopslag de pakketten met elkaar kunt vergelijken.

Terugzien in een CRM omgeving

Alle aanvragen/bestellingen komen binnen in een aparte CRM omgeving. Alle aanvragen kunnen eenvoudig gefilterd worden op diverse categorieën (dienst / contact / datum etc). Ook per contact zie je terug welke pakket de klant wanneer heeft afgenomen en is het mogelijk om notities toe te voegen. Zo heb je altijd de juiste administratie over de aanvragen en kun je al je klanten en leads beheren via onze basis CRM.

Betaalpagina

Betaalpagina

Verkoop je een dienst of meerdere diensten die je door de bezoeker direct wil laten bestellen? Maak dan gebruik van onze betaalpagina module. Bezoekers kunnen je diensten dan betalen via iDeal, die wij koppelen aan Mollie. Een Mollie account is dus vereist.

Geoptimaliseerde checkout pagina

Het is niet een standaard webshop, maar een speciale betaalpagina om specifieke diensten te verkopen aan je klanten via een geoptimaliseerde checkout pagina. De bestellingen zelf komen automatisch in een aparte CRM omgeving terecht, waar je de bestellingen kunt filteren op diverse categorieën. Ook per contact kun je alle relevante data terug bekijken.

Reservering / boekingssysteem

Reservering / boekingssysteem

Voor de dienstverleners die werken op basis van reserveringen of boekingen, hebben wij een speciaal ontwikkelde reservering / boekingsmodule. Met deze module kun je bijvoorbeeld voor je restaurant eenvoudig reserveringen ontvangen. Mocht je als dienstverlener overnachtingen aanbieden (bijvoorbeeld met een hotel / vakantiehuis, of bed & breakfast), dan kun je gebruik maken van ons boekingssysteem.

Eenvoudig en gemak

Bij beide modules is het doel het zelfde: eenvoud en gemak aanbieden aan je bezoekers door middel van een stapsgewijs reserveringssysteem dat werkt met beschikbare data (en tijdstippen).

Gekoppeld aan contacten

Alle reserveringen & boekingen worden opgeslagen in een aparte CRM omgeving, waar je ze kunt filteren op diverse categorieën, waaronder data. Alle reserveringen en boekingen zijn gekoppeld aan contacten binnen de CRM. Je kunt dus per contact alle relevante info terug bekijken en notities maken. Het beheren van de reserveringen en boekingen is erg eenvoudig.

Lead manager met CRM

Lead manager met CRM

We hebben al eerder aangegeven dat we gebruik maken van het WordPress beheersysteem. Met WordPress beheer je de complete website via de gebruikelijke WordPress backend en kun je tevens nieuwe plugins installeren om je website uit te breiden.

Speciale omgeving voor leads

Om dienstverleners te helpen met het managen van hun leads en sales, hebben wij een speciale omgeving ontwikkeld (wel nog steeds binnen de WordPress installatie, maar buiten de gebruikelijke WordPress backend) waar alle leads, afspraken, verkopen, boekingen enz. binnenkomen. Dat noemen wij de lead manager.

Handig voor sales activiteiten

Zo heb je een goed overzicht van alle aanvragen vanuit de website en kun je op een handige manier alle aanvragen en leads tevens filteren op diverse categorieën. Op die manier gebruik je de gebruikelijke WordPress backend om je website te beheren, en gebruik je de lead manager voor sales activiteiten.

Koppeling met CRM

Bovendien is de lead manager ook gekoppeld aan een simpele maar krachtige CRM. Contacten worden hier automatisch aangemaakt, zodra er een nieuwe lead binnenkomt vanuit de website (uiteraard AVG-proof).

Je kunt hier notities maken per klant, alle contact gegevens terugzien en alle aanvragen/leads/afspraken van de betreffende contact bekijken en managen. Zo heb je één interactieve omgeving waar je alle leads en contacten aan elkaar zijn gekoppeld. Super handig om nieuwe klanten te werven.

Deze lead manager met CRM kunnen wij koppelen aan elk soort lead generatie module binnen de website, denk aan een afspraken module, betaalpagina, offerte aanvraag module, registratiemodule etc.

Gouden voordelen.

1
1. Website, verleiding & lead generatie in 1

Onze websites werken op basis van een 3-stappen succes model, namelijk: een indrukwekkende presentatie om je bezoekers een positief beeld te geven van je bedrijf; slimme verleiding om het verlangen naar je diensten maximaal te maken; en uiteindelijk de lead generatie via interactieve modules om nieuwe klanten te werven.

2. Maximale kwaliteit

Wij vinden dat elke module – binnen de presentatie, verleiding en lead generatie – een belangrijke bijdrage moet leveren aan (het succes van) je website. Onze focus (en passie) is dan ook om elke module te optimaliseren qua creativiteit, gebruiksvriendelijkheid, ontwerp en functionaliteit. Er zit een filosofie achter de meest simpele module.

3. Smartphone en tablet vriendelijk

Het gebruik van smartphones en tablets is in de afgelopen jaren explosief toegenomen. Onze websites zijn uitstekend zichtbaar & gebruiksvriendelijk op elk soort toestel: van normale desktops en laptops, tot tablet en smartphones. Ook mobiele gebruikers verleidt je eenvoudig van bezoeker naar klant!

4. Google geoptimaliseerd

Google heeft een marktaandeel van ruim 95% in Nederland. Vindbaar zijn in Google met je website zal dus aanzienlijk helpen met het werven van nieuwe klanten. Onze websites zijn intern geoptimaliseerd voor Google zodat je pagina’s eenvoudig en snel geïndexeerd worden. Ook krijg je gratis advies over wat je zelf kunt doen om je website hogerop in Google te krijgen.

5. Service waar je blij van wordt

Niet alleen de kwaliteit van ons product is belangrijk; ook de service die jij als klant krijgt gedurende het proces én na oplevering heeft onze prioriteit. Wij staan bekend om onze uitstekende service. Bij problemen die je ondervindt, vragen die je stelt, extra aanpassingen waar je om verzoekt: wij geven service waar je blij van wordt.

6. Jaarlijks gratis nieuwe modules

Wanneer je ons online succes product afneemt, betaal je niet alleen voor de modules die wij momenteel aanbieden. Ook modules die wij later ontwikkelen of verbeteren, kunnen gratis in je website worden geïmplementeerd. Zo blijft je website qua functionaliteit altijd up-to-date! Zodra we een nieuwe module hebben ontwikkeld, nemen we contact met je op.

7. Onbeperkt pagina’s toevoegen en beheren met WordPress

WordPress is met tientallen miljoenen websites het populairste open source beheersysteem in de wereld. Ook wij maken gebruik van WordPress. Onbeperkt pagina’s toevoegen, nieuwe plugins installeren, gebruikers aanmaken voor collega’s: een (complexe) website beheren en uitbreiden zonder technische kennis is nooit zo eenvoudig geweest.

8. Project management én advies inbegrepen

Goedkoop een website afnemen, dat kan. Maar dan moet je vaak wel zelf de website inrichten, nadenken over de gebruikerservaring en het ontwerp bepalen. Bij ons niet. Wij ontwerpen je gehele website van top tot teen, zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring, managen je project en geven we je ook service ná oplevering.

Premium service abonnement
 • Draaiend op onze WordPress geoptimaliseerde managed server
 • Razendsnel met gemiddelde laadtijd pagina's 0,1 - 0,5 seconden
 • 3 GB SSD opslagruimte
 • 24/7 live monitoring website, DNS en SSL
 • Klantenservice binnen 6 uur reactie
 • Jaarlijks website evaluatie & optimalisatie
 • Dagelijkse backup met 14 dagen retentietijd
 • Krachtige firewall die aanvallen van buitenaf tegenhoudt
 • Wekelijkse onderhoud beheersysteem en plugins
 • Periodieke technische onderhoud server
 • SSL certificaat voor versleutelde verbinding
 • 10 e-mailadressen inbegrepen
Beheer je website met WordPress
 • Zeer eenvoudig beheer
 • Onbeperkt pagina’s toevoegen
 • Uploaden youtube filmpjes, PDF of Word documenten
 • Nieuwe gebruikers aanmaken met (beperkte) rechten
 • Nieuwe plugins installeren voor uitbreiding website
 • Statistieken website verkeer inzien
 • Pagina’s optimaliseren voor zoekmachines
 • Links (intern of extern) toevoegen
 • Skypesessie voor uitleg beheersysteem met handleiding

Velen gingen je voor

Tevreden klanten.

Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan \’Online Brothers\’ dan ook van harte aanbevelen!
A__13
Pien Vink Grab A Web
Online Brothers is een websitebouwer die zeer redelijke prijzen vraagt. Maar het belangrijkste argument om voor Online Brothers te kiezen is dat ze heel goed de markt waarin je zit aanvoelen, en daar ook iets mee doen. Op die manier spreekt je website klanten meteen aan. Verder No nonsense, en inderdaad een uitstekende service.
A__17
Rob Veltman
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening.
Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
A__13
Lines Are Everywhere
Als Hotel Asselt werken we al ongeveer 4 jaar samen Online Brothers, we zijn zeer tevreden over de adequate service. Bij nieuwe ideeën/ontwikkelingen wordt er snel gereageerd en een optimale oplossing geboden, kortom een aanrader voor online dienstverlening.
A__17
Mustafa Ozturk Hotel Asselt
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van
luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
A__13
Monique van den Hout
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
A__17
Caner Akcora Time for Moda
Tijd voor online succes

Aanbod & prijzen.

Met ons online succes pakket, bestaande uit een super website, slimme verleidingsmodules en geavanceerde lead generatie middelen, beschik je als dienstverlener over alle middelen om online nieuwe klanten te werven. Budget of premium keuze, met optie om diensten afzonderlijk af te nemen binnen elk pakket.

1.
1. Presenteren
Presenteer je bedrijf online met een prachtige website, aangevuld met diverse presentatiemodules.
  Gratis advies presenteren

  Online je bedrijf presenteren is niet zo eenvoudig als het lijkt. Ja, iedereen kan wat teksten en foto’s, gecombineerd met een bedrijfslogo op een pagina plaatsen. Maar dat zorgt niet direct voor een fraaie presentatie.

  Een wow-gevoel geven

  En juist een fraaie presentatie is nodig, als je indruk wilt maken op je bezoekers. Een wow-gevoel. De eerste indruk van de website moet voor vertrouwen zorgen. Professionaliteit. Vakmanschap. Kwaliteit. Dat moeten de eerste associaties worden.

  Gratis advies over inrichting

  Wij geven je gratis advies over hoe je nou het beste je gehele website kan inrichten en vullen voor een prachtige presentatie. Begeleiding van A tot Z is geheel inbegrepen. Ons doel is om je een zo indrukwekkend, visueel aantrekkelijke website op te leveren.. Die een wow-gevoel geeft.

 • Gratis advies presenteren
 • Super website
 • Eenvoudig beheren
 • Over ons module
 • Kom in contact
 • Social share
 • Diensten module
 • Veelgestelde vragen
 • Galerij
 • Blog / Nieuwssectie
 • Contact met Google Maps
 • Call to action
 • Counters
Bekijk meer
€800,-
2.
2. Verleiden
Verleid je bezoekers tot maximaal verlangen naar je diensten met slimme verleidingsmodules.
  Gratis advies verleiden

  Er zijn ontzettend veel bedrijven die websites maken. Bij het overgrote deel is de website een doel op zich: gewoon even een template inkopen, logo erop plakken, kleuren veranderen, teksten toevoegen en hoppaaa..je kan live. Zo werken wij niet.

  Website als online marketing wapen

  In onze ogen is een website geen doel, maar een middel. Of zelfs een machine. Een machine die klanten moet produceren. Het moet als een online marketing wapen gaan dienen.

  Bezoekers verleiden tot loyale klanten

  Waar draait marketing grotendeels om? Verleiding! Daarom krijg je van ons gratis advies over hoe specifiek jouw onderneming online bezoekers kan verleiden zodat ze worden omgevormd tot (loyale) klanten. Elke branche vraagt om een andere aanpak. Elk bedrijf – met z’n eigen marketingpropositie / USP’s / strategie – vraagt om een andere aanpak. Daarom gaan we samen in gesprek over hoe jij met je bedrijf het verlangen van bezoekers maximaal kan maken. En daarover krijg je advies. Helemaal gratis. Inbegrepen in de prijs.

 • Gratis advies verleiden
 • Conversiepagina
 • Nieuwsbrief
 • Testimonials
 • Gratis weggever
 • Super aanbieding
 • Autoriteit slider
 • Portfolio / cases
 • Waarom wij module
 • Whatsapp koppeling
Bekijk meer
€600,-
3.
3. Werven
Werf nieuwe klanten online via krachtige lead generatie tools, gekoppeld aan een CRM.
  Gratis advies werven

  Stel je eens voor..er stromen allerlei bezoekers je website binnen. Ze worden allemaal maximaal verleid om je diensten af te nemen (uiteraard door middel van onze slimme verleidingsmodules). Wat nu? Een laatste stap ontbreekt, namelijk de daadwerkelijke actie van die bezoekers. De aanvraag via de website. De lead generatie. Om ze daarna om te zetten in betalende klanten.

  Het juiste gebruik van lead generatie

  Deze fase – de wervingsfase – kent zijn eigen uitdagingen. Wij geven je gratis advies over welk soort lead generatie het slimst is om te gebruiken voor jouw website. En hoe je deze leads vervolgens door het juiste gebruik van onze CRM en lead manager om kunt zetten in betalende klanten.

  Begeleiding van A tot Z

  Zonder prijzen te vermelden, mensen slim aansporen om gebruik te maken van een offerte aanvraag module / een online afspraak module, zodat je deze klanten via (een telefonische of face to face) afspraak met je individuele sales skills kunt overtuigen? Of gewoon concrete prijzen vermelden op je website en je diensten bijvoorbeeld in de vorm van een of meerdere pakketten verkopen? Er zijn heel veel mogelijkheden. Wij begeleiden je op dit gebied van A tot Z. Volledig inbegrepen in de prijs!

 • Gratis advies werven
 • CRM

  Met WordPress beheer je de complete website via de gebruikelijke WordPress backend en kun je tevens nieuwe plugins installeren om je website uit te breiden. Maar om je leads te managen, hebben wij een speciale omgeving ontwikkeld (wel nog steeds binnen de WordPress installatie, maar buiten de gebruikelijke WordPress backend) waar je al je contacten (vaste klanten en leads) door middel van onze basis CRM kunt managen en ook apart je leads kunt managen via de leads manager.

  Koppeling met lead manager

  De lead manager is gekoppeld aan een simpele maar krachtige CRM. Contacten worden hier automatisch aangemaakt, zodra er een nieuwe lead binnenkomt vanuit de website (uiteraard AVG-proof). Je kunt hier notities maken per klant, alle contact gegevens terugzien en alle aanvragen/leads/afspraken van de betreffende contact bekijken en managen. Zo heb je één interactieve omgeving waar je alle leads en contacten aan elkaar zijn gekoppeld. Super handig om nieuwe klanten te werven.

  Deze lead manager met CRM kunnen wij toepassen voor elk soort lead generatie module binnen de website, denk aan een afspraken module, betaalpagina, offerte aanvraag module, registratiemodule etc.
 • CRM
 • Lead manager

  Heeft iemand een aanvraag gedaan via de website? Een afspraak, offerte, pakket afname, reservering of een bestelling? Alle nieuwe leads komen binnen in een speciale omgeving die wij hebben ontwikkeld. Dit noemen wij de lead manager.

  Handig voor sales activiteiten

  Zo heb je een goed overzicht van alle aanvragen vanuit de website en kun je op een handige manier alle aanvragen en leads tevens filteren op diverse categorieën. Op die manier gebruik je de gebruikelijke WordPress backend om je website te beheren, en gebruik je de lead manager voor sales activiteiten. Zo mis je nooit een aanvraag en is het super eenvoudig om oude leads op te zoeken. Alles is tevens gekoppeld aan onze CRM.

 • Lead manager
 • Online afspraak module
 • Offerte aanvraag module
 • Pakket afname module
 • Betaalpagina
 • Reserveringssysteem
 • Boekingssysteem
Bekijk meer
€700,-
Selectie

Maak links een selectie. Je kan een of meerdere diensten afnemen. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.

Premium pakket
Totaal:
Je bespaart totaal
+ 50 euro p/m premium service abonnement
Premium service abonnement

Ons premium service abonnement is het maandelijkse service abonnement dat gekoppeld is aan het premium pakket, met een maandelijkse prijs van 50 euro per maand (ex btw). Het is verplicht, omdat wij het belangrijk vinden dat de website altijd stabiel, snel en veilig is. Om dit waar te maken, moeten wij maandelijks onderhoud uitvoeren op server niveau, maar ook op website niveau.

Uitstekende service

Verder willen wij dat je altijd bij ons terecht kan voor uitstekende service. Vragen? Problemen? Of advies? Neem contact met ons op. Je kunt ons altijd een e-mailtje sturen. We nemen verantwoordelijkheid als er toch een bepaalde hack plaatsvindt, malware of spam binnenkomt of als er andere problemen zijn met je website. De website is dankzij onze WordPress geoptimaliseerde managed server razendsnel: gemiddeld tussen de 0,1 en 0,5 seconden pagina laadtijd.

Zorgeloos je website beheren

Kortom: het abonnement laat je zorgeloos je website beheren en profiteer je maximaal van onze service. Jij kan gewoon bezig met je eigen zaken. Achter de schermen zorgen wij maandelijks voor de onderhoud, stabiele webhosting en persoonlijke service naar jou toe!

Specificaties premium service abonnement

 • Draaiend op onze WordPress geoptimaliseerde managed server
 • Razendsnel met een gemiddelde laadtijd tussen de 0,1 en 0,5 seconden
 • 3 GB SSD opslag
 • 24/7 live monitoring website, DNS and SSL
 • Klantenservice binnen 6 uur reactie op werkdagen
 • Krachtige firewall die aanvallen van buitenaf tegenhoudt
 • Dagelijkse backup met 14 dagen retentietijd
 • Wekelijkse onderhoud WordPress en plugins
 • Periodieke technische onderhoud server
 • 5 e-mailadressen inbegrepen

 

Vraag een demo aan
1.
1. Presenteren
Presenteer je bedrijf online met een prachtige website, aangevuld met diverse presentatiemodules.
 • Super website
 • Eenvoudig beheren
 • Over ons module
 • Social share
 • Diensten module
 • Galerij
 • Contact met Google Maps
 • Call to action
Bekijk meer
€450,-
2.
2. Verleiden
Verleid je bezoekers tot maximaal verlangen naar je diensten met slimme verleidingsmodules.
 • Nieuwsbrief
 • Testimonials
 • Autoriteit slider
 • Waarom wij module
 • Whatsapp koppeling
Bekijk meer
€300,-
3.
3. Werven
Werf nieuwe klanten online via krachtige lead generatie tools.
 • Online afspraak module
 • Offerte aanvraag module
 • Pakket afname module
 • Reserveringssysteem
 • Boekingssysteem
Bekijk meer
€400,-
Selectie

Maak links een selectie. Je kan een of meerdere diensten afnemen. Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting.

Budget pakket
Totaal:
Je bespaart totaal
+ 20 euro p/m basis service abonnement
Basis service abonnement

Ons basis service abonnement is het maandelijkse service abonnement dat gekoppeld is aan het budget pakket, met een maandelijkse prijs van 20 euro per maand (ex btw). Het is verplicht, omdat wij het belangrijk vinden dat de website altijd stabiel, snel en veilig is. Om dit waar te maken, moeten wij maandelijks onderhoud uitvoeren op server niveau, maar ook op website niveau.

Goede service

Verder willen wij dat je altijd bij ons terecht kan voor goede service. Vragen? Problemen? Neem contact met ons op. Je kunt ons altijd een e-mailtje sturen. We nemen verantwoordelijkheid als er toch een bepaalde hack plaatsvindt, malware of spam binnenkomt of als er andere problemen zijn met je website. De website is dankzij onze managed server snel: gemiddeld tussen de 1 en maximaal 2 seconden pagina laadtijd.

Zorgeloos je website beheren

Kortom: het abonnement laat je zorgeloos je website beheren en profiteer je maximaal van onze service. Jij kan gewoon bezig met je eigen zaken. Achter de schermen zorgen wij maandelijks voor de onderhoud, stabiele webhosting en persoonlijke service naar jou toe!

Specificaties basis service abonnement

 • Draaiend op onze managed server
 • Snel met een gemiddelde laadtijd tussen de 1 en 2 seconden
 • 3 GB opslagruimte
 • Live monitoring website, DNS en SSL per 2 minuten
 • Klantenservice binnen 24 uur reactie op werkdagen
 • Firewall die aanvallen van buitenaf tegenhoudt
 • Dagelijkse backup met 3 dagen retentietijd
 • Maandelijkse onderhoud WordPress en plugins
 • Periodieke technische onderhoud server
 • 5 e-mailadressen inbegrepen
Vraag een demo aan
 • Wat houden “presenteren”, “verleiden” en “werven” in?

  Ons all-in online succes pakket bestaat uit verschillende subdiensten – presenteren, verleiden en verkopen – die samen een effectieve funnel vormen om online klanten te werven.

  Creëren van interesse

  Het presentatie deel richt zich op het creëren van interesse door middel van een  indrukwekkende website, voorzien van diverse presentatie modules. Een bezoek wordt omgezet in interesse.

  Interesse omzetten in verlangen

  De verleiding draait om het verleiden van bezoekers om hun verlangen naar je dienst maximaal te maken met een divers aanbod van verleidingsmodules. Interesse wordt dus omgezet in verlangen.

  Verlangen omzetten in actie

  Ten slotte draait het werven om lead generatie: Bezoekers vragen je dienst aan door middel van een afspraak, offerte aanvraag, pakket afname of een betaling, afhankelijk van welk soort lead generatie je nodig hebt. Hier wordt verlangen uiteindelijk omgezet in actie.

 • Kan ik diensten ook afzonderlijk afnemen, bijvoorbeeld alleen “presenteren”?

  Jazeker! Wij willen zo flexibel mogelijk zijn. Het kan zijn dat je niet perse verleiding of lead generatie modules nodig hebt en alles basic wil houden. Dan kies je alleen voor het presentatiedeel. Of je hebt al een mooie website, maar je wilt je bezoekers beter verleiden. Dan kun je “verleiding” als losse dienst afnemen, eventueel aangevuld met de lead generatie modules.

  Wel iets prijziger als losse dienst

  Een klein nadeel is wel dat je dan relatief meer betaalt, want als je het gehele pakket afneemt krijg je korting. Neemt niet weg dat de prijzen van onze losse diensten alsnog zeer gunstig zijn – vergeleken met het aanbod van de concurrentie. Interesse in losse diensten? Deselecteer dan de diensten onderin de prijstabel die je niet nodig hebt en vraag de gewenste dienst aan!

 • Hoe verschilt jullie product van een “normale website”?

  3-stappen online succes formule

  Ons pakket is ontwikkeld op basis van een 3 stappen formule: presenteren – verleiden en werven. Een gemiddelde bezoeker wil niet gelijk een dienst afnemen bij een onderneming die hij/zij nauwelijks kent. Daarom moet de bezoeker in stappen omgezet worden in een klant. De website is dus geen doel, maar een middel om een bepaald doel te bereiken. Dit is gebaseerd op de klantreis (customer journey). De klantreis begint vanaf het eerste moment dat de persoon over je bedrijf heeft gehoord. En zodra de bezoeker – ofwel via mond-op-mond reclame, social media, betaalde advertenties of via externe websites – op je website belandt, is het belangrijk dat je zorgt dat deze klant een uitstekende ervaring krijgt. Waardoor de klantreis succesvol wordt vervolgd en eindigt met een aanvraag/aankoop/afspraak.

  Presenteren – Verleiden – Actie

  Dit realiseren wij door 3 stappen. Het presenteren deel – met een prachtige website en diverse presentatiemodules – zorgt ervoor dat je je bedrijf op een positieve manier presenteert. De klant wordt geïnformeerd over wie jij bent en waar je voor staat. Je bedrijf wordt gepromoot aan je bezoeker. Je wordt dus bekend bij de bezoeker. Vervolgens komt de verleiding. De bezoeker wordt verleidt met slimme verleidingsmodules. Dit, zodat de bezoeker zijn behoefte aan jouw diensten erkent. Het verlangen naar je diensten stijgt. Jouw diensten zijn een oplossing voor het probleem. Ten slotte heb je de werving. Zodra het verlangen maximaal is, zorg je ervoor dat de klant actie verricht. Middels een afspraak, offerte aanvraag, een pakket afname, of een bestelling, afhankelijk van wat voor leads je nodig hebt. Deze leads komen terecht in een aparte leads manager omgeving, gekoppeld aan een simpele maar krachtige CRM. Jij neemt contact op met de klant en met je sales skills zorg je ervoor dat de lead wordt omgezet in een klant.

  Inclusief begeleiding en advies

  Naast de ontwikkeling en oplevering van je website met alle inbegrepen modules, geven wij ook – gedurende het project – gratis advies en begeleiding over je teksten op je website (copywriting), website architectuur (je navigatie, welk soort content komt er etc) en de foto’s. We begeleiden je dus van A tot Z om je website maximaal effectief te maken zodat je zoveel mogelijk nieuwe klanten werft.

 • Wat is het verschil tussen het premium en het budget pakket?

  Meer modules

  Het premium pakket beschikt over meer presentatie – verleiding – en verkoop modules. Zo heb je bijvoorbeeld geen CRM of aparte lead manager bij het budget pakket. Verder zijn bij het budget pakket de mogelijkheden voor het ontwerp beperkter dan het premium pakket.

  Goedkoper

  Maar het budget pakket kan ideaal zijn voor de ondernemers die een beperkt budget hebben en niet direct de behoefte hebben om te kiezen voor premium modules. Tevens is het altijd mogelijk om na het budget pakket te hebben afgenomen, over te stappen naar het premium pakket door het verschil in prijs tussen het budget en premium pakket achteraf te betalen.

 • Zijn er ook maandelijkse kosten?

  Ja. Dat zijn de maandelijkse kosten van het premium service abonnement van 20 euro per maand (ex btw). Ongeacht het pakket wat je kiest.

  Stabiliteit en snelheid

  Door middel van het service abonnement zorgen wij ervoor dat je website stabiel en snel is (optimale afstemming server en website) en maandelijks up to date (en daarmee veilig). We nemen ook verantwoordelijkheid als er toch een bepaalde hack plaatsvindt, malware of spam binnenkomt, of andere problemen zijn met je website. Kortom: het abonnement laat je zorgeloos je website beheren en profiteer je maximaal van onze service.

  Optionele consulting

  Optioneel kun je nog een consulting abonnement afnemen, waarmee je maandelijks advies en begeleiding van ons krijgt om met je website nieuwe klanten te werven.
 • Ik ben financieel wat krap. Kan ik ook in termijnen betalen?

  Betaal in 4 maanden!

  Ja! Als je cashflow tegenzit, of je wilt niet direct het gehele aankoopbedrag betalen, kun je het eenmalige aankoopbedrag in 4 termijnen betalen. Het totaalbedrag van de 4 termijnen bij elkaar is dan wel iets hoger dan het oorspronkelijke bedrag. Dit is omdat het ook ten koste gaat van onze cashflow, aangezien we het bedrag pas na 4 maanden ontvangen. Dus willen we daarvoor wel wat terug.

  Het maandelijkse bedrag – van het service abonnement – blijft uiteraard wel gewoon doorgaan en staat los van het eenmalige bedrag.

 • Hoe verloopt het proces zodra ik een offerte aanvraag doe?

  Eerst bespreken wensen

  Allereerst nemen we op basis van je offerte aanvraag contact met je op. We bespreken de details door om exact erachter te komen wat je wensen zijn. Zo kun jij ook een final check doen of je daadwerkelijk met ons in zee wilt gaan. Hierna sturen we je een offerte en kun je deze goedkeuren. Tevens is er een 50% pre-payment (bij directe betaling) of betaling van de 1e termijn (bij termijn betaling).

  Gesprek over ontwerp en inrichting

  Na je betaling hebben we een 2e gesprek waarbij we specifiek ingaan op het ontwerp en de inrichting van de website. Vervolgens sturen we je een link met een aanleverformulier waar je al het materiaal aan ons kunt aanleveren wat wij nodig hebben, zoals het logo (als je die al hebt), eventuele foto’s, teksten etc. We ontwikkelen op basis van de wensen en het materiaal de website met een passend ontwerp in in de huisstijl van je onderneming.

  Ontwikkeling en demo op afgeschermde server

  Dan wordt alles ontwikkeld. Afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt, worden alle modules geïmplementeerd. De demo wordt op een afgeschermde server geplaatst waar jij als klant alleen toegang tot hebt. Je krijgt dan 2 weken de tijd om de website te vullen met teksten en foto’s – uiteraard onder onze begeleiding. Heb je meer tijd nodig? Geen probleem, maar het resterende bedrag wordt wel na 2 weken gefactureerd.

  Live gang & onderhoud

  De website wordt live gezet zodra jij toestemming geeft. Vervolgens pakken wij het technische beheer en onderhoud van de website op en kun jij zelfstandig de website qua content beheren en managen. Middels ons premium service abonnement kun je altijd gebruik maken van onze service voor vragen of advies.

 • Ik ben een nieuw bedrijf en zou ook een nieuw logo / huisstijl willen of het bestaande vernieuwen. Is dit mogelijk?

  Fris nieuw logo

  Dat is zeker mogelijk. Na het aanvragen van ons online succes pakket, kun je tijdens de selectie ook kiezen voor een nieuw logo / huisstijl. We beginnen dan eerst met het ontwerpen van je logo/huisstijl. Je krijgt een aantal concepten waar je uit kunt kiezen. Door middel van jouw feedback en onze eigen input komen we tot een mooi resultaat. Een professioneel logo, eventueel aangevuld met briefpapier, visitekaart en envelop ontwerp. De huisstijl wordt vervolgens vertaald naar je website!

 • Moet ik zelf de website gaan samenstellen?

  Begeleiding van A tot Z

  Nee, absoluut niet! Wij begeleiden het gehele project van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is het schrijven van de teksten, maar zelfs daarvoor geven wij je advies. Project management is inbegrepen. Elk project is voor ons van grote waarde. Je bent dus niet een nummertje, waarbij je maar zelf moet uitzoeken wat je moet doen. Samen maken we een pracht van een website voor je en beschik je over een online marketing wapen waarmee je nieuwe klanten werft.

 • Kan ik de website achteraf verhuizen naar een andere partij?

  Eigendom bij jou

  Absoluut! Bij ons ligt de eigendom van de website bij jou. Na één jaar mag je de website naar wens verhuizen. Wij zullen je zelfs helpen met het exporteren van de website. Geen sluwe abonnementen bij ons waarbij je de website kwijtraakt, zodra je besluit om het abonnement niet te verlengen. Je hebt een forse investering gedaan, waarom zou je die investering moeten kwijtraken als je besluit om met een andere partij samen te werken. Dat is toch behoorlijk egoïstisch., nietwaar? Nou, wij zijn dat in elk geval niet.

  Maar is het slim…?

  Maar waarom zou je willen verhuizen? Je service abonnement stopt dan. Alle ondersteuning en service raak je dan kwijt. De stabiliteit, snelheid en veiligheid van je website is dan op eigen risico :-(. Wij kunnen dan immers geen support verlenen als je je website laat draaien bij een andere hostingpartij, met een hostingpakket waar wij helemaal niets mee te maken hebben. Maar goed, als je wilt verhuizen, dan mag je verhuizen. Een e-mail of telefoontje is genoeg. Let er wel op dat je op tijd het moet doorgeven, uiterlijk 1 maand voordat je jaarlijkse service abonnement afloopt.

Zin om klanten te werven?

Wil je als dienstverlener ook beschikken over een online succes pakket waarmee je online groeit en actief online klanten werft?

Zin om klanten te werven?