GSM Dokter

GSM Dokter is al ruim 15 jaar actief in Rotterdam Centrum. Inmiddels een grote naam wat betreft smartphone en tablet reparaties. Voor GSM Dokter is een speciale WordPress funnel gebouwd. Bestaande uit een website en een geavanceerde online afspraak module waarmee je zeer eenvoudig je smartphone merk, model & reparatie(s) kunt kiezen. Om vervolgens een afspraak te maken.

Blue Atmosphere

Blue Atmosphere is een wereldwijde aanbieder van Controlled Atmosphere (CA) technologie. Voor Blue Atmosphere is een nieuwe visuele identiteit ontworpen, aangevuld met een moderne website op maat. Zodanig ontwikkeld dat de complexe diensten zo simpel mogelijk zijn weergegeven. Voor offerte aanvragen is een uitgebreide offerte aanvraag module ontwikkeld, met optie om je aanvraag – in stappen – te verzenden met bijlages. Elke offerte aanvraag wordt opgeslagen in een aparte database, waarbij je kunt filteren op contact en offerte aanvragen. De website is tevens meertalig.

Plastic Health Coalition

Plastic Health Coalition is een nieuw spannend initiatief van Plastic Soup Foundation, een nationaal bekende stichting die zich inzet tegen de plastic soep. We hebben een innovatieve op maat webapplicatie ontwikkeld, die onderdeel is van een de nieuwe website. Via de webapplicatie kun je als gebruiker een "plastic dieet" samenstellen, waarbij je aangeeft op welke gebieden je plastic wilt "besparen". Inloggen is mogelijk om vervolgens je dieet volledig af te ronden.

Time for Moda

Time for Moda is een webwinkel die exclusieve herenkleding, schoenen en accessoires verkoopt. Voor Time for Moda hebben we zowel een volledig nieuwe visuele identiteit ontworpen, als een op maat webshop ontwikkeld. De verbeterde webshop heeft gezorgd voor een verbeterde performance. Bezoekers kunnen sneller producten vinden. Het ontwerp is mooier en moderner geworden, wat zorgt voor meer vertrouwen bij bezoekers.

Monique van den Hout

Monique van den Hout is een creatieve tekenaar, met jaren ervaring en vele bekende namen als klant. Haar website was aan vernieuwing toe en wij mochten een nieuwe website op maat voor haar ontwikkelen. Het resultaat is een zeer unieke website, waar het werk zelf centraal staat, weergegeven in polaroids. Je kunt al haar werk op een handige manier bekijken door naar boven of naar beneden oneindeloos te scrollen. De website is mobile first ontwikkeld, de desktop en mobiele versies zijn dus vrijwel identiek.
GSM Dokter
Blue Atmosphere
Plastic Health Coalition
Time for Moda
Monique van den Hout