Dé online vriend voor de kleine ondernemer.

De brothers
Oprichting & filosofie

Ons verhaal

Oh nee, weer zo’n website ontwikkelaar of marketeer… denk je misschien. Nu je hier bent en je van alles leest over websites, conversies, online marketing en WordPress. Wij begrijpen je volledig, want de markt is óvervol met partijen die diensten leveren op het gebied van webdesign, online marketing en grafisch ontwerp. Maar wij zijn anders. Anders qua filosofie. Anders qua werkwijze. Anders qua product. We gaan het je uitleggen.

Iedereen is webdesigner

Vrijwel iedere grafisch ontwerper of zelfs hobbyist kan tegenwoordig “websites maken”. Een WordPress thema van 60 dollar kopen, kleurtjes vervangen, logotje uploaden, wat tekstjes erop. En hupsakee. Het project is klaar. Niets mis mee.

Soms zien ze er zelfs professioneler uit dan een website op maat. Wat is dan het probleem? Het overgrote deel van deze websites zijn een doel, geen middel. Een digitale visitekaartje. Géén marketingwapen. Géén verleidingsmechanisme. En dat is wel wat een website zou moeten zijn.

Doel = klanten werven

Klanten werven. Dat is toch waar het om draait? We hebben het hier over de kleine hardwerkende ambitieuze ondernemer. In onze filosofie is dat de ondernemer die..

  1. In z’n eentje of met een team van maximaal zo’n 10 medewerkers een droom aan het najagen is.
  2. Een expert is of wil zijn in het vakgebied.
  3. Met passie & liefde werkt en trots is op zijn of haar merk.
  4. Daadwerkelijk de klanten blij wil maken met een top product of dienst.
  5. Dagelijks bereid is om keihard te werken en risico te nemen om te groeien.

Als kleine ondernemer wil je groeien. Omzet maken. Veel klanten blij maken. Maar die klanten komen niet zomaar aankloppen bij je op de voordeur.  Maar hoe je werf je ze dan? Nou, hier begint het probleem….want je opties zijn beperkt.

kleine onderneming

De alternatieven

Standaard webdesigner
Je kunt een standaard webdesigner inhuren die een fancy website voor je ontwerpt. Maar deze websites zijn vaak meer statische online visitekaartjes dan marketingmiddelen die commercieel wat opleveren.

Marketingfunnel software
Wat je nodig hebt zijn marketingfunnels. Daarvoor heb je wel mogelijkheden, zoals het bouwen van je eigen funnel met speciale marketingfunnel software. Conversie-geoptimaliseerde layouts, fancy popups en effectieve formulieren. Resultaatgericht. Maar daar betaal je ook een hoog maandelijks bedrag voor. En die funnels zien er allemaal het zelfde uit. Zonder rekening te houden met je strategie. Je branding. Je doelen. Dat wil je ook niet.

Grotere marketingbureau’s
Aan de andere kant heb je de grotere marketing- en webontwikkeling bureau’s die wel effectieve websites en marketingfunnels bouwen. Maar je bent al gauw 5000 euro kwijt voor een basis website. Als je daarvan een echte marketingfunnel wil maken met alle extra’tjes en marketing functionaliteiten, dan wordt het prijskaartje het dubbele of zelfs drievoudige hiervan. Als kleine ondernemer kun je dat niet zo snel financieren. Tenzij je een lening afsluit bij de bank.

Alles-in-1 marketingmachine

Wij hebben daarom gemerkt dat er vanuit kleine ondernemers – die het maximale uit hun onderneming willen halen  – behoefte is aan WordPress websites die als marketingwapen dienen. Met een prijskaartje waar je geen lening voor hoeft af te sluiten bij de bank.

Behoefte aan een bedrijf dat een online vriend is en die de kleiner ondernemer helpt met een krachtige marketingfunnel om méér klanten te krijgen. Met een onderliggende krachtige merkstrategie en prachtige visuele branding. Een eigen marketingwapen dat vreemdelingen stap voor stap transformeert in klanten.

Online groei

De SuccesPresso

Input, proces, output
Alsof je een machine hebt waar je je doelgroep in plaatst en er klanten uitkomen. Input, proces, output. Het eerste wat in mij opkwam was een koffiemachine waar die regel geldt. Je stopt er koffiebonen of gemalen koffie in. Je drukt op een knop. De machine start met zijn proces. En er komt heerlijke koffie uit. Waarom zouden we niet een vergelijkbare marketingmachine kunnen ontwikkelen? Hieruit is de SuccesPresso geboren. Geautomatiseerd klanten werven zoals een koffiemachine.

Juiste doelgroep + marketingfunnel = blije klanten
De input van de SuccesPresso is de juiste doelgroep waar je je op richt. Wiens probleem je wilt oplossen. Met wie je een hechte relatie wilt aangaan. Waar je je filosofie en je boodschap mee wilt delen. De basis van je branding. In feite je strategie. Het proces is een WordPress marketingfunnel die geautomatiseerd vreemdelingen stap voor stap verleidt om je product of dienst af te nemen. De output zijn blije klanten.

SuccesPresso

Leren of laten ontwikkelen

Samen met een team van WordPress developers, een ontwerper en marketeer hebben wij onze SuccesPresso ontwikkeld. We willen ons focussen op 2 doelgroepen:

  1. De ondernemers die de gehele marketingfunnel (op basis van een sterke merkstrategie & identiteit) aan ons willen laten ontwikkelen. Zonder gedoe. Van design tot oplevering. Met de SuccesPresso Automatic.
  2. De ondernemers die zelf alles willen leren. Van merkstrategie tot aan online verkoop. Terwijl ze ook hun eigen merkstrategie en WordPress marketingfunnel bouwen. Met de SuccesPresso Manual.

Wij zijn dé online vriend die de kleine ondernemer helpt om superslim online klanten te werven.

Oprichter Brothers
Aydin Doruk Ilhan
Manager

Waarom wij

Branding, Webdesign & Marketing

Branding, webdesign en marketing. Je hebt toch honderden bedrijven die dat aanbieden: wat is daar nou zo speciaal aan, horen we je zeggen. Ja, dat klopt. Maar het verschil met al die andere honderden bedrijven is dat wij 1 pakket hebben ontwikkeld – speciaal voor de kleine ondernemer – waar die 3 expertises optimaal in verwerkt zijn: Alles wat je online nodig hebt om superslim online klanten te werven. Door middel van een krachtige merkstrategie & identiteit, een prachtige website en een superslimme marketingfunnel.

Succesformule

Niet alleen de combinatie van die 3 expertises in 1 pakket is speciaal. We hebben het pakket ook nog eens ingericht op basis van een 5-stappen succesformule. Rekening houdend met de klantreis (customer journey). Zodat je vreemdelingen stap voor stap transformeert in (blije) klanten.

Klanten werven met WordPress

Bijna iedereen werkt met WordPress, da’s ook niet heel speciaal. Zeg je nu misschien. Ja dat klopt. Wat uniek is, is niet dat wij met WordPress werken. Maar dat wij met WordPress een krachtige marketingfunnel hebben ontwikkeld waarmee je online klanten werft.

Laagdrempelig, gratis en zoekmachine vriendelijk

Klanten werven met WordPress is extra speciaal omdat WordPress heel laagdrempelig is (je kan het supersnel leren), het heeft geen maandelijkse licentiekosten en het is zoekmachine vriendelijk. Verder beschikt WordPress over een gigantisch bibliotheek van duizenden plugins die je gratis of betaald kunt (laten) installeren op je eigen website. Zonder grote investeringen te doen. Net als zeg maar de App Store of Google Play. Het is niet voor niets het populairste CMS in de wereld. Met meer dan 30% van de websites die op WordPress draaien. Je bent hierdoor niet afhankelijk van ons.

Advies & begeleiding

Snel een professioneel logo laten ontwerpen. Een mooie website laten maken. Een Google Ads campagne opzetten. Dat kan vrijwel iedereen die een beetje verstand heeft van ontwerp en marketing. Daar gaat het niet om.

Supersterke strategie

Wat belangrijk is dat jij als kleine ondernemer die klanten kunt binnenhalen. En daarvoor is een marketingfunnel nodig waar een supersterke strategie achter zit. Die je doelgroep bewust maakt dat ze een probleem hebben. En jij de oplossing hebt. Die je bezoekers overtuigt en verleidt.

We hebben het dan over strategie, structuur, inrichting, User Experience en content. Pas op het eind wordt iets ontworpen en technisch ontwikkeld. Advies & begeleiding, dat is wat je nodig hebt. En dat is juist wat wij doen en waar we ontzettend sterk in zijn.

VIP-service

Service, klant is koning, uitstekende support…blabla. Dat zegt inmiddels elk bedrijf wel. Klinkt ordinair en vaak komt er helemaal niets van terecht.

Daarom hebben wij een andere term bedacht. Wij noemen het VIP-service. Dit betekent dat elke klant van ons een soort VIP is. We werken alleen samen met de ondernemers die de allerbeste in hun markt willen worden. Die verdienen de allerbeste service.

VIP-privileges

Gedurende de samenwerking kun je dus gerust gebruik maken van je VIP-privileges om ons periodiek te storen met je wensen, vragen en eisen. Terwijl je zelf rustig ontspant en achterover leunt. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw concurrenten een pak slaag geven. En jouw onderneming online laten groeien!

Leren of laten ontwikkelen

Onze SuccesPresso bevat 2 versies. Afhankelijk van of je het zelf wilt leren. Of wilt laten ontwikkelen.

SuccesPresso Automatic – laten ontwikkelen

Neem je de Automatic versie af? Dan laat je volgens de 5-stappen succesformule alles aan ons ontwikkelen. Ideaal als je zelf geen energie wilt verspillen. Geen gedoe. Gewoon het gehele proces van A tot Z aan ons overlaten. Wel natuurlijk met jouw input, door samen te brainstormen. Maar uiteindelijk wordt alles door ons ontwikkeld en opgeleverd.

SuccesPresso Manual – leren

Of je kunt het zelf gaan leren met de Manual versie. Je neemt dan een complete cursus bij ons af. Weer volgens de 5-stappen succesformule door achtereenvolgens een merkstrategie & identiteit, website, verkoopfunnel en Google Ads campagne zelf te ontwikkelen. We leren je alles. Van theorie tot praktijk. En geven je natuurlijk maximale ondersteuning tijdens de cursus.