Innovatieve webproducten

1.Creatief bureau.

Oh nee, weer zo’n website ontwikkelaar…..denk je wellicht, nu je hier bent. Dat begrijpen wij, want de markt is overvol met partijen die webdesign aanbieden. Maar wij bieden niet slechts standaard losse websites aan zoals de rest. Wij zijn een creatief internetbureau dat innovatieve webproducten voor dienstverleners ontwikkelt. Bij ons neem je een all-in online succes pakket af, waarmee je over alles beschikt wat je als ondernemer online nodig hebt.

We staan klaar voor actie

2.Krachtig team.

Met een team van drie ontwikkelaars, een designer, een project manager en enkele externe collega’s werken wij dagelijks aan het (verbeteren van het) online succes van onze klanten. Elk project – of het nou op basis van ons online succes pakket is, of een op maat project – nemen wij zeer serieus. Door middel van effectief project management, actieve begeleiding, goede service en praktisch advies leveren wij hoog-kwalitatieve producten op.

de reden van ons bestaan

Ons verhaal.

Reden van bestaan

De reden waarom wij bestaan is niet het gevolg van het idee om – naast de reeds duizenden bedrijven die webdesign aanbieden – nóg een bureau op te richten in Nederland. Wij vinden dat er op meerdere vlakken binnen de webdesign branche plaats is voor grote verbetering – dat zal leiden tot online succes. Namelijk door middel van een beter designinnovatievere functionaliteit en een lagere prijs.

Design

Het gemiddelde design (vooral als je als ondernemer niet te veel wilt betalen) is ondermaats. Hoe komt dit? Omdat de meeste webdesigners templates kopen en deze qua stijl en content aanpassen aan de wensen van de klant. Niet het bedrijf, maar de template is centraal. Bij ons is dit anders. Wij houden rekening met strategie van je onderneming, met de branche waarin je actief bent, met je persoonlijke wensen en natuurlijk met je brand identity. Op basis hiervan maken wij een indrukwekkend ontwerp dat specifiek voor jouw branche en jouw bedrijf is geoptimaliseerd.

Functionaliteit

Naast het design, is het van belang dat je maximale functionaliteit aanbiedt aan je toekomstige klanten. Niet een simpele website met een formuliertje. Maar een kant-en-klaar online succes pakket, dat is wat wij aanbieden. De gemiddelde website die wordt verkocht heeft een groot gebrek aan features / functionaliteiten. Vaak heb je een goedkope template die hoogstens een contact formuliertje heeft.

Wij bieden de functionaliteiten aan op basis van een 3 stappen-model. Geen complexe marketing theorie. Gewoon op basis van het gezonde verstand: presentatie – verleiding – lead generatie. Je zorgt eerst voor een fantastische presentatie van je onderneming door middel van handige presentatiemodules. Nadat de bezoeker informatie heeft ingewonnen, komt de verleiding. Door middel van slimme verleidingsmodules (d.m.v. stimulatie van met name het onderbewuste) moet het verlangen naar je diensten maximaal worden. Tot slot komt daadwerkelijke actie: door middel van geavanceerde lead generatie modules, gekoppeld aan een handige CRM, kan de bezoeker zeer eenvoudig online afspraken maken, offertes aanvragen, pakketten afnemen etc.

Lage prijzen

De prijzen die betaald worden voor werkelijk goede websites (in combinatie met goede functionaliteiten) – dan hebben we het dus niet over goedkope templates of tools waarbij je zelf je eigen website in elkaar moet zetten – zijn vaak aan de (erg) hoge kant. Wij vinden het belangrijk dat ook financieel zwakke ondernemers ons online succes pakket moeten afnemen. Niet iedereen is immers rijk.

Hoe zorgen wij voor lage prijzen? Wij werken efficiënt. Op basis van kant-en-klare systemen die we eenvoudig aanpassen aan de (unieke) wensen van elke klant. Qua huisstijl en wensen. Verder werken wij virtueel en hebben we dus geen groot kantoor met hoge huurkosten. Hoogstens een klein kantoor om klanten te ontvangen voor een bakje koffie en een leuk gesprek.

Waarom wij.

1
1. Wij zijn goedkoop

Ja, echt laag. En nee, geen verkooppraatje. De prijs-kwaliteit verhouding is bij ons zeer goed, al zeggen wij dit zelf. Onze kwaliteit is vergelijkbaar met die van de grotere bureau’s, terwijl onze prijzen niet veel hoger zijn dan de kleine ondernemers die vanuit huis werken.

Het Nieuwe Werken

Hoe wij dit realiseren? Door het Nieuwe Werken te omarmen. Onze ontwikkelaars werken virtueel, waardoor we geen hoge huurkosten hebben.

Verder werken wij efficient. We hebben al veel producten van te voren ontwikkeld, die we dan nog alleen qua stijl en evt. werking hoeven aan te passen. Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Het gevolg is dat we lagere prijzen kunnen aanbieden voor online producten met een hoge kwaliteit. Mooi toch?

2. Wij geven uitstekende service

Service is minstens zo belangrijk als de product kwaliteit zelf. Immers, het product dat je afneemt kan misschien over een hoge kwaliteit beschikken, maar als je geen goede service ontvangt heb je er vrij weinig aan.

Altijd open voor support

Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij als klant de service als positief ervaart. Bij problemen, vragen, verzoeken: je kunt altijd bij ons terecht. Even een telefoontje, of een e-mail. En we zullen je maximaal proberen te helpen.

Ook na oplevering van je website, staan wij klaar voor support. Bij ons draait het om de lange termijn relatie. Dus zolang je klant bij ons bent en een service abonnement hebt lopen, profiteer je maximaal van onze service.

3. Wij zijn flexibel met kant-en-klaar ontwikkeling én op maat

Wij staan bekend om onze flexibiliteit. Meerdere wegen leiden tot Rome, zo luidt de gezegde. Je kunt bij ons – voor een lage prijs – onze voor ontwikkelde modules afnemen (en deze aanpassen naar jouw huisstijl).

Extra functionaliteit of project op maat

Tegen extra kosten is ook op maat ontwikkeling mogelijk (of een compleet project op maat). Ideaal als je toch net wat extra functionaliteit wilt of over een uniek product wilt beschikken. Het is dus niet of of. Maar en en. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

4. Wij houden rekening met de branche waarin je actief bent

De gemiddelde website aanbieder pakt een standaard thema en past deze alleen qua ontwerp aan. Je krijgt dan een website layout die geen rekening houdt met branche factoren en is het thema puur grafisch gezien aangepast aan je huisstijl. Zo werken wij niet, want de vraag naar je dienst/product wordt bepaald door de markt/branche waarin je actief bent.

Rekening houdend met de branche

Je website moet inspelen op die vraag, dus branche factoren zijn zeer belangrijk. Elke branche vraagt om een net ander soort website en modules om maximale performance te leveren. Wij houden rekening met elk soort branche en optimaliseren onze websites en losse modules op basis hiervan. Denk je dat je in een branche actief bent die uniek is? Neem contact op! Sommige branches hebben veel overeenkomstige kenmerken. Daarom kunnen we soms een andere branche gebruiken en deze aanpassen.

5. Wij hebben passie voor en zijn experts in WordPress

WordPress – gestart oorspronkelijk als blog – is in de jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS, waarmee wij elk soort website/webapplicatie kunnen maken. Simpel of complex. Groot of klein. Het maakt niet uit.

Tientallen miljoenen websites

Met tientallen miljoenen websites die op WordPress draaien (ruim 20% van alle websites in de wereld), is het een zeer populair systeem. Net als de App store of de Google Play Store, heb je ook voor WordPress een (gigantisch) platform met tien duizenden plugins die je (gratis of betaald) kunt installeren op je eigen website.

Zo kun je je eigen website zeer eenvoudig beheren en uitbreiden, zonder afhankelijk te zijn van ons. Tevens is het zeer eenvoudig in gebruik en zoekmachine vriendelijk. Daarom maken wij er ook standaard gebruik van!

6. Wij evalueren en optimaliseren je website elk jaar gratis!

Wanneer je ons online succes product afneemt, betaal je niet alleen voor de modules die wij momenteel aanbieden. Ook modules die wij later ontwikkelen of verbeteren, kunnen gratis in je website worden geïmplementeerd. Zo blijft je website qua functionaliteit altijd up-to-date! Zodra we een nieuwe module hebben ontwikkeld, nemen we contact met je op.

Uitgebreide evaluatie

Jaarlijks wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor een uitgebreide evaluatie. Samen analyseren we je website en bekijken we hoe deze geoptimaliseerd kan worden met nieuwe modules of een nieuw ontwerp. Op die manier hoef je nooit meer zorgen te maken over dat je website achterhaald wordt. Je website blijft altijd qua techniek en ontwerp up to date.

Even een gesprek?

Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad. Gewoon om je ideeën te bespreken. Of om gratis advies te vragen. Pas als er een klik is, kunnen we overwegen om een samenwerking aan te gaan!

Even een gesprek?