Innovatief bureau.

Kant-en-klaar of op maat

Oh nee, weer zo’n website ontwikkelaar… denk je wellicht, nu je hier bent. Dat begrijpen wij, want de markt is overvol met partijen die webdesign aanbieden. Maar wij bieden niet slechts standaard losse websites aan zoals de rest.

Bij ons neem je een kant-en-klaar online succes pakket af. Voorzien van alles wat je als ondernemer online nodig hebt om online klanten te werven. Of we starten samen een project op maat, vanaf scratch. Afhankelijk van je doel en je budget bepalen we samen wat je nodig hebt. Met altijd één gemeenschappelijk doel: klanten werven en online groeien.

Klein team, hoog-kwalitatieve producten

Met een klein team van drie ontwikkelaars, een designer, een project manager en enkele externe collega’s werken wij dagelijks aan het (verbeteren van het) online succes van onze klanten.

Elk project – of het nou op basis van ons online succes pakket is, of een op maat project – nemen wij zeer serieus. Door middel van effectief project management, actieve begeleiding, zeer goede service en praktisch advies leveren wij hoog-kwalitatieve producten op.

Passie, service & kwaliteit

We werken met ongelooflijk veel passie aan elk project. Het doel is om voor elke klant een hoog-kwalitatief product op te leveren én maximale service te geven.

150+
tevreden klanten
5+
jaar aan ervaring
100k+
uren aan harde werk

Waarom wij?

Scherpe prijzen

Voor de kwaliteit die je krijgt, zijn onze prijzen zeer scherp. En nee, geen verkooppraatje. Onze kwaliteit is vergelijkbaar met die van de grotere bureau’s, terwijl onze prijzen niet veel hoger zijn dan de ZZP’ers en kleinere bureau’s.

Het Nieuwe Werken

Hoe wij dit realiseren? Door het Nieuwe Werken te omarmen. Onze ontwikkelaars  en designers werken remote (virtueel), waardoor we geen hoge huurkosten hebben.

Verder werken wij efficiënt. We hebben al veel producten van te voren ontwikkeld, die we dan nog alleen qua stijl en evt. werking hoeven aan te passen. Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Het gevolg is dat we lagere prijzen kunnen aanbieden voor online producten met een hoge kwaliteit. Mooi toch?

Mix van expertises

We hebben het al eerder gezegd. Onze producten bevatten een mix van verschillende expertises. Allereerst: marketing technisch is alles geoptimaliseerd (op basis van de branche waarin je actief bent) om de belangrijkste propositie van de onderneming zo goed mogelijk te communiceren met de website of webshop. Een tweede punt is dat alles wordt ingericht op basis van jouw – eventueel samen opgestelde – strategie. Elk onderdeel binnen je website of webshop zal die strategie in het achterhoofd hebben.

Maximale kwaliteit

Ten derde: de ontwikkeling van je website of webshop (webdevelopment) zal maximale kwaliteit hebben: alleen de functionaliteit die relevant is, wordt gebruikt (dus geen onnodige modules of code). Verder: wij vinden het belangrijk dat de producten die wij opleveren er prachtig uitzien, dus esthetisch gezien moet het UI-design tip-top zijn. Ten slotte: elke module die wij ontwikkelen moet maximaal gebruiksvriendelijk zijn, zowel om te beheren in de backend, als voor de gebruiker in de frontend. De UX is dus ook ontzettend belangrijk.

Samengevat: een mix van marketing, strategie, webdevelopment, UI en UX design. Daarom spreken we ook over een online succes pakket.

Service, advies & begeleiding

Bij ons draait het om de lange termijn relatie met onze klanten. Service is minstens zo belangrijk als de productkwaliteit zelf. Immers, het product dat je afneemt kan misschien over een hoge kwaliteit beschikken, maar als je geen goede service ontvangt, heb je er niet heel veel aan.

Geen nummertje

Zodra je klant van ons wordt, ben je absoluut geen nummertje. Dus niet even snel een website in elkaar flansen. Maar juist het tegenovergestelde: elk detail is van groot belang. Te beginnen met de strategie van je onderneming. Je krijgt van ons uitstekende service, praktisch advies en actieve begeleiding. Ook ná oplevering door middel van ons premium service abonnement.

VIP-service

VIP-service noemen wij het. Je betaalt maandelijks misschien iets meer dan gebruikelijk, maar je krijgt er ongelooflijk veel voor terug. Dus als je geen behoefte hebt aan razendsnelle hosting, goede beveiliging, uitstekende service & advies: dan kun je net zo goed een website laten maken en die laten draaien op een shared webhosting pakket voor 5 euro per maand. Heb je ons niet nodig.

Flexibel

Wij staan bekend om onze flexibiliteit. Meerdere wegen leiden tot Rome, zo luidt de gezegde. Je kunt bij ons – voor een lage prijs – onze voor ontwikkelde modules afnemen (en deze laten optimaliseren voor jouw onderneming.

Op-maat ontwikkeling

Tegen extra kosten is ook op maat ontwikkeling mogelijk (of een compleet project op maat). Ideaal als je toch net wat extra functionaliteit wilt of over een uniek product wilt beschikken. Het is dus niet of of. Maar en en. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Branche specifiek

De gemiddelde website aanbieder pakt een standaard thema en past deze alleen qua ontwerp aan. Je krijgt dan een website layout die geen rekening houdt met branche factoren en is het thema puur grafisch gezien aangepast aan je huisstijl. Zo werken wij niet, want de vraag naar je dienst/product wordt bepaald door de markt/branche waarin je actief bent.

Rekening houdend met de branche

Je website moet inspelen op die vraag, dus branche factoren zijn zeer belangrijk. Elke branche vraagt om een net ander soort website en modules om maximale performance te leveren. Wij houden rekening met elk soort branche en optimaliseren onze websites en losse modules op basis hiervan. Denk je dat je in een branche actief bent die uniek is? Neem contact op! Sommige branches hebben veel overeenkomstige kenmerken. Daarom kunnen we soms een andere branche gebruiken en deze voor je aanpassen.

Jaarlijkse evaluatie

Wanneer je ons online succes product afneemt, betaal je niet alleen voor de modules die wij momenteel aanbieden. Ook modules die wij later ontwikkelen of verbeteren, kunnen gratis in je website worden geïmplementeerd. Zo blijft je website qua functionaliteit altijd up-to-date! Zodra we een nieuwe module hebben ontwikkeld, nemen we contact met je op.

Uitgebreide evaluatie

Jaarlijks wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor een uitgebreide evaluatie. Samen analyseren we je website en bekijken we hoe deze geoptimaliseerd kan worden met nieuwe modules of een nieuw ontwerp. Op die manier hoef je nooit meer zorgen te maken over dat je website achterhaald wordt. Je website blijft altijd qua techniek en ontwerp up to date.