Innovatief bureau.

Kant-en-klaar of op maat

Oh nee, weer zo’n website ontwikkelaar… denk je wellicht, nu je hier bent. Dat begrijpen wij, want de markt is overvol met partijen die webdesign aanbieden. Maar wij bieden niet slechts standaard losse websites aan zoals de rest.

Bij ons neem je een kant-en-klaar online succes pakket af. Voorzien van alles wat je als ondernemer online nodig hebt om online klanten te werven. Of we starten samen een project op maat, vanaf scratch. Afhankelijk van je doel en je budget bepalen we samen wat je nodig hebt. Met altijd één gemeenschappelijk doel: klanten werven en online groeien.

Klein team, hoog-kwalitatieve producten

Met een klein team van drie ontwikkelaars, een designer, een project manager en enkele externe collega’s werken wij dagelijks aan het (verbeteren van het) online succes van onze klanten.

Elk project – of het nou op basis van ons online succes pakket is, of een op maat project – nemen wij zeer serieus. Door middel van effectief project management, actieve begeleiding, zeer goede service en praktisch advies leveren wij hoog-kwalitatieve producten op.

Passie, service & kwaliteit

We werken met ongelooflijk veel passie aan elk project. Het doel is om voor elke klant een hoog-kwalitatief product op te leveren én maximale service te geven.

150+
tevreden klanten
5+
jaar aan ervaring
100k+
uren aan harde werk

Reden van bestaan.

De reden waarom wij bestaan is niet het gevolg van het idee om – naast de reeds duizenden bedrijven die webdesign aanbieden – nóg een bureau op te richten in Nederland. Wij vinden dat er op meerdere vlakken binnen de webdesign branche plaats is voor grote verbetering – dat zal leiden tot online succes.  Namelijk door middel van een betere presentatie – slimmere verleiding en een hogere conversie. Exact de reden waarom ons online succes pakket gebaseerd is op deze 3 pijlers.

Een goede presentatie begint allereerst met een indrukwekkend design. Het gemiddelde design – vooral bij partijen die relatief lage prijzen aanbieden – is ondermaats. Hoe komt dit? Omdat de meeste webdesigners templates kopen en deze qua stijl en content aanpassen aan de wensen van de klant. Niet het bedrijf, maar de template is centraal. Aan de andere kant heb je een deel van de markt dat op maat design/ontwikkeling aanbiedt en die wel positieve resultaten levert. Maar wel tegen een tienvoud aan kosten.

Eigen ontwikkelde thema’s

Wij staan hier midden in. Wij werken op basis van onze eigen ontwikkelde thema’s (waardoor we tijd besparen en lage kosten kunnen realiseren), maar die we zodanig aanpassen dat we producten leveren die een uniek design krijgen. Bovendien houden wij rekening met de strategie van je onderneming, met de branche waarin je actief bent, met je persoonlijke wensen en natuurlijk met je brand identity.

Verder dient een presentatie ook qua functionaliteit het nodige aan te bieden. Niet enkel wat teksten en een contactformuliertje. Wij zorgen voor maximale functionaliteit met mooie, indrukwekkende modules.

Bezoekers verleiden is belangrijk. Het verlangen naar je diensten of producten die je aanbiedt, moet maximaal zijn. Alleen dan zullen bezoekers met volle vertrouwen actie ondernemen. In de gemiddelde website of webshop is er nauwelijks verleiding te vinden. En vaak is de verleiding die wel wordt toegepast niet slim en subtiel, maar juist te opvallend, forcerend en frustrerend.
Je weet wel, irritante popups bijvoorbeeld die aangeven dat je iets moet kopen of downloaden en die je direct wilt afsluiten.

Wij willen verandering!

Wij willen hier verandering in brengen. De kunst is om verleiding toe te passen die allereerst gebaseerd is op kwalitatieve theorie/wetenschap, en verder zodanig subtiel moet zijn dat de bezoeker niet bewust is dat er verleidingsstrategieën worden toegepast. In ons online succes product (en uiteraard ook bij elk op maat project) houden wij hier rekening mee. Elke verleidingsmodule die wij aanbieden, is gebaseerd op een specifieke theorie en is zodanig ontwikkeld dat het wordt beschouwd als een subtiel onderdeel van het geheel.

Om conversie te realiseren, heb je uiteraard onderliggende functionaliteiten nodig om de conversie mogelijk te maken. Zoals een gebruiksvriendelijk afspraak systeem, een offerte aanvraag sectie, een betaalpagina, een pakketvergelijk module of een webwinkel. Bij de meeste websites ontbreekt dit en heb je hoogstens een contactformuliertje.

Conversie extra belangrijk

Wij vinden conversie extra belangrijk, aangezien je met conversie functionaliteiten de daadwerkelijke lead of bestelling kunt ontvangen. Extra belangrijk dus om modules die dit mogelijk maken zo goed mogelijk vorm te geven en in te richten. Onze modules zijn zeer gebruiksvriendelijk, zien er prachtig uit en bieden exact de functionaliteit die bezoekers nodig hebben.

Verder optimaliseren wij de conversie zo goed mogelijk. Bijvoorbeeld door middel van upselling bij meerdere modules om extra aankopen te triggeren of specifieke aanbiedingsacties die geïntegreerd zijn in de module zelf. Alle conversie functionaliteiten (of dit een webwinkel of een lead generatie functionaliteit is) zien bij ons er prachtig uit, waardoor alles als 1 geheel eruit ziet. Dus niet een website waar je heel duidelijk ziet dat een webwinkel of een afspraak systeem een externe module en achteraf is toegevoegd.

Waarom wij?

Scherpe prijzen

Voor de kwaliteit die je krijgt, zijn onze prijzen zeer scherp. En nee, geen verkooppraatje. Onze kwaliteit is vergelijkbaar met die van de grotere bureau’s, terwijl onze prijzen niet veel hoger zijn dan de ZZP’ers en kleinere bureau’s.

Het Nieuwe Werken

Hoe wij dit realiseren? Door het Nieuwe Werken te omarmen. Onze ontwikkelaars  en designers werken remote (virtueel), waardoor we geen hoge huurkosten hebben.

Verder werken wij efficiënt. We hebben al veel producten van te voren ontwikkeld, die we dan nog alleen qua stijl en evt. werking hoeven aan te passen. Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Het gevolg is dat we lagere prijzen kunnen aanbieden voor online producten met een hoge kwaliteit. Mooi toch?

Mix van expertises

We hebben het al eerder gezegd. Onze producten bevatten een mix van verschillende expertises. Allereerst: marketing technisch is alles geoptimaliseerd (op basis van de branche waarin je actief bent) om de belangrijkste propositie van de onderneming zo goed mogelijk te communiceren met de website of webshop. Een tweede punt is dat alles wordt ingericht op basis van jouw – eventueel samen opgestelde – strategie. Elk onderdeel binnen je website of webshop zal die strategie in het achterhoofd hebben.

Maximale kwaliteit

Ten derde: de ontwikkeling van je website of webshop (webdevelopment) zal maximale kwaliteit hebben: alleen de functionaliteit die relevant is, wordt gebruikt (dus geen onnodige modules of code). Verder: wij vinden het belangrijk dat de producten die wij opleveren er prachtig uitzien, dus esthetisch gezien moet het UI-design tip-top zijn. Ten slotte: elke module die wij ontwikkelen moet maximaal gebruiksvriendelijk zijn, zowel om te beheren in de backend, als voor de gebruiker in de frontend. De UX is dus ook ontzettend belangrijk.

Samengevat: een mix van marketing, strategie, webdevelopment, UI en UX design. Daarom spreken we ook over een online succes pakket.

Service, advies & begeleiding

Bij ons draait het om de lange termijn relatie met onze klanten. Service is minstens zo belangrijk als de productkwaliteit zelf. Immers, het product dat je afneemt kan misschien over een hoge kwaliteit beschikken, maar als je geen goede service ontvangt, heb je er niet heel veel aan.

Geen nummertje

Zodra je klant van ons wordt, ben je absoluut geen nummertje. Dus niet even snel een website in elkaar flansen. Maar juist het tegenovergestelde: elk detail is van groot belang. Te beginnen met de strategie van je onderneming. Je krijgt van ons uitstekende service, praktisch advies en actieve begeleiding. Ook ná oplevering door middel van ons premium service abonnement.

VIP-service

VIP-service noemen wij het. Je betaalt maandelijks misschien iets meer dan gebruikelijk, maar je krijgt er ongelooflijk veel voor terug. Dus als je geen behoefte hebt aan razendsnelle hosting, goede beveiliging, uitstekende service & advies: dan kun je net zo goed een website laten maken en die laten draaien op een shared webhosting pakket voor 5 euro per maand. Heb je ons niet nodig.

Flexibel

Wij staan bekend om onze flexibiliteit. Meerdere wegen leiden tot Rome, zo luidt de gezegde. Je kunt bij ons – voor een lage prijs – onze voor ontwikkelde modules afnemen (en deze laten optimaliseren voor jouw onderneming.

Op-maat ontwikkeling

Tegen extra kosten is ook op maat ontwikkeling mogelijk (of een compleet project op maat). Ideaal als je toch net wat extra functionaliteit wilt of over een uniek product wilt beschikken. Het is dus niet of of. Maar en en. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Branche specifiek

De gemiddelde website aanbieder pakt een standaard thema en past deze alleen qua ontwerp aan. Je krijgt dan een website layout die geen rekening houdt met branche factoren en is het thema puur grafisch gezien aangepast aan je huisstijl. Zo werken wij niet, want de vraag naar je dienst/product wordt bepaald door de markt/branche waarin je actief bent.

Rekening houdend met de branche

Je website moet inspelen op die vraag, dus branche factoren zijn zeer belangrijk. Elke branche vraagt om een net ander soort website en modules om maximale performance te leveren. Wij houden rekening met elk soort branche en optimaliseren onze websites en losse modules op basis hiervan. Denk je dat je in een branche actief bent die uniek is? Neem contact op! Sommige branches hebben veel overeenkomstige kenmerken. Daarom kunnen we soms een andere branche gebruiken en deze voor je aanpassen.

Jaarlijkse evaluatie

Wanneer je ons online succes product afneemt, betaal je niet alleen voor de modules die wij momenteel aanbieden. Ook modules die wij later ontwikkelen of verbeteren, kunnen gratis in je website worden geïmplementeerd. Zo blijft je website qua functionaliteit altijd up-to-date! Zodra we een nieuwe module hebben ontwikkeld, nemen we contact met je op.

Uitgebreide evaluatie

Jaarlijks wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor een uitgebreide evaluatie. Samen analyseren we je website en bekijken we hoe deze geoptimaliseerd kan worden met nieuwe modules of een nieuw ontwerp. Op die manier hoef je nooit meer zorgen te maken over dat je website achterhaald wordt. Je website blijft altijd qua techniek en ontwerp up to date.