Over de Brothers.

Creatief internetbureau

Wij zijn een creatief internetbureau dat innovatieve webproducten ontwikkelt. Met een team van vier ontwikkelaars, een project manager en enkele externe collega’s werken wij dagelijks aan het (verbeteren van het) online succes van onze klanten.

Manish
Wordpress engineer
Aydin
Online manager
Snehal
Wordpress engineer
Harshad
Wordpress engineer
Robbert
Verkoop expert
Alles-in-1 pakketten

Wij verkopen alles-in-1 pakketten waar je direct over alles beschikt wat je nodig hebt als ondernemer. Je digitale visitekaartje – de website – wordt in combinatie met een simpel maar krachtige alles-in-1 business webapplicatie geleverd, bestaande uit een CRM, taken en een lead manager. Aan de ene kant heb je de website met de gebruikelijke (WordPress) backend, aan de andere kant heb je een online omgeving waar je je leads en klanten managet.

Zowel de website, als de online business webapplicatie, worden in de vorm van één product geleverd tegen een zeer lage prijs. Branche specifieke alles-in-1 oplossingen en webmodules die apart afneembaar zijn, bieden wij ook.

 

Het nieuwe werken

Om klanten te ontvangen hebben we een kantoor in Arnhem. Maar om flexibel en efficiënt te werken, hebben we enkele principes van Het Nieuwe Werken omarmd. Dit houdt in dat wij virtueel door Nederland en het buitenland aan onze projecten werken, waarbij iedereen zijn uren zelf indeelt en de locatie bepaalt.

In tegenstelling tot een 9 tot 5 mentaliteit waar het vaak draait om het maken van uren, focussen wij ons juist op het resultaat. Dit leidt tot voordelen voor ons, de klant en het product.

Wij, voelen minder stress, hebben meer vrijheid en voelen ons daardoor gelukkiger. De klant betaalt een verrassend lage prijs (doordat wij kosten besparen) en krijgt extra service doordat er flexibelere werktijden zijn. Het product, tot slot, heeft een hoge kwaliteit doordat de focus ligt op het resultaat.

Waarom kiezen voor ons