Verleidelijke WordPress super-website.

Adviesgesprek

Website als marketingwapen.

Websites heb je overal. Iedereen die een beetje een IT-achtergrond of ontwerp-vaardigheden heeft, kan een website “maken”.

Maar het overgrote deel van de websites produceren bijna geen klanten. Veel ondernemers denken daarom ook dat een website bijna onnodig is.

Nieuwe klanten krijg je via je netwerk. Via social media. Via mond-op-mond reclame. Niet via je website. Zo denken vele ondernemers.

Waarom denken ze zo?

  • De meeste websites zijn digitale visitekaartjes. Het ziet er leuk uit, je leest informatie over het bedrijf, je ziet het bedrijfslogo, wat plaatjes en je kan een contactformuliertje invullen. Dat was het wel een beetje.
  • De websites worden ontwikkeld met het doel om een website te ontwikkelen. Niet met het doel om klanten te werven. Daarom wordt er niet eerst nagedacht over hoe bedrijven hun bezoekers kunnen verleiden, maar wordt er nagedacht over welk kant-en-klaar website thema mooi eruit ziet. Om het thema te kunnen gebruiken als ontwerp voor de nieuwe website.

Als wij het hebben over een WordPress website, hebben we het niet over een digitale visitekaartje. Dan hebben we het over een website die bezoekers overtuigt. 

Eerst moet je de bezoekers laten beseffen dat ze een probleem hebben. Pijn laten lijden. Daarna hen blij maken met de openbaring dat jij de oplossing hebt voor het probleem!

Daarom…

  • Ontwikkelen wij WordPress websites die als een krachtig marketingwapen bezoekers maximaal verleiden. En transformeren in geïnteresseerde leads.
  • Presentere onze website het bedrijfsverhaal op een overtuigende manier volgens een effectieve verleidingsformule.
  • Beschikken ze uiteraard technisch over de meeste moderne technieken en zien ze er prachtig uit.
Bekijk de voordelen van onze WordPress website

Voordelen van onze Wordpress website.

Onze filosofie is: als we iets willen doen, dan willen we het goed doen. Daarom profiteer je als kleine ondernemer met ons verleidingspakket van 6 concrete voordelen.

01

Strategisch advies

We beginnen pas aan je website, nádat we strategisch alles hebben besproken over hoe we je bezoekers gaan verleiden.

02

Moderne technieken

Je krijgt een website die technisch over de hoogst standaarden beschikt. Uiteraard responsive – mobiel vriendelijk.

03

Bezoekers verleiden

Onze websites zijn geen visitekaartjes, maar verleidingswapens die het verlangen maximaliseert.

04

Prachtig ontwerp

Je website moet gewoon prachtig er prachtig uitzien. Consistent met je branding. Voor optimale vertrouwen.

05

Beheer met WordPres

De website beheren is een makkie. Geen technische kennis nodig. Gewoon inloggen in een dashboard en aanpassen maar.

06

Google vriendelijk

We hechten veel waarde aan een Interne SEO optimalisatie. Zodat je straks organisch veel bezoekers via Google krijgt.

Specificaties & prijzen.

Maak kennis met ons speciale verleidingspakket. Voorzien van alles om het bezoekersverlangen te maximaliseren en ze te overtuigen om actie te ondernemen.

Ontwikkeling overtuigende WordPress website
Adviesgesprek online presentatie
Productieve brainstorm-sessie over hoe we je product of diensten online gaan presenteren via je website. Hoe we bezoekers bewust kunnen maken van hun probleem en dat jij de oplossing hebt.
Uitwerking online presentatie strategie
Op basis van het adviesgesprek gaan we de online presentatie strategie uitwerken. Per pagina gaan we op papier zetten welk soort content op welke plek komt. En hoe we de bezoeker's bewustzijn en interesse gaan verhogen hiermee.
Ontwikkeling overtuigende WordPress website
Inclusief een modern ontwerp dat volledig consistent is met je visuele merkidentiteit (bepaald bij focus). De website is responsive, zoekmachine vriendelijk & met overtuigende content om het interesse van je bezoekers te maximaliseren.
Implementatie modules (keuze uit 10)
Openingstijden, social share, veelgestelde vragen, galerij, blog, contactformulier, Google Maps, counters, testimonials en portfolio.
Interne SEO optimalisatie
We optimaliseren de website intern voor Google. Optimalisatie in de technische structuur en de content.
Implementatie firewall & beveiligingsmaatregelen
Om de website veilig te houden, implementeren we een firewall en voeren we verschillende beveiligingsmaatregelen door.
Koppeling met ons premium webhosting & onderhoudsabonnement (optioneel)
Optioneel kun je ons WordPress geoptimaliseerde webhosting & onderhoudspakket afnemen. We voeren maandelijks onderhoud uit en zorgen ervoor dat je website razendsnel en stabiel is.
Praktische cursus WordPress
Wij geven standaard een praktische cursus van WordPress. Alle ins en outs zodat je WordPress zelf onafhankelijk en comfortabel gebruikt.
Prijs: €1900,-

Profiteer van hoge korting bij afname in combinatie met andere diensten van ons Succes Pakket

Vraag gratis adviesgesprek aan

Enkele voorbeelden.

We hebben voor veel bedrijven een WordPress website ontwikkeld. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Blue Atmosphere is een wereldwijde aanbieder van Controlled Atmosphere technologie. Wij hebben een nieuwe website voor ze ontwikkeld met een geavanceerde offerte-aanvraag module en multilanguage functionaliteit.

GSM Dokter is een bekende naam in Rotterdam. We hebben een nieuw website ontwikkeld waar je zeer eenvoudig je smartphone merk, model, reparatie(s) kiest en een online afspraak maakt.

Ook 06fix is actief in de smartphone-reparatie branche. Voor 06fix hebben we ook een nieuwe website ontwikkeld waarbij je als bezoeker simpel een afspraak maakt voor je smartphone reparatie.

De overige 3 succes wapens.

Een verleidelijke WordPress website is de 3e stap van de 4-stappen succes formule, onderdeel van ons Succes Pakket. Ons pakket biedt ook 3 andere wapens die een unieke dienst leveren. De overige 3 stappen van de succes formule. Samen vormen ze een alles-in-1 (WordPress) marketing funnel. Met maximaal resultaat.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!