Winstgevende WordPress verkoopfunnel.

Offerte aanvraag

Geautomatiseerd verkopen.

Stel je voor, je hebt een bezoeker genaamd Wilhelm via je website verleidt. Het verlangen van hem is maximaal gestegen. De grens is bereikt. Wilhelm heeft honger…maar dan gaat hij weg. Weg is de bezoeker. Weg is de nieuwe klant.

Waarom is hij geen klant geworden?

  • Hij wilde direct iets kopen en betalen, maar zag verder geen betaalpagina waar hij dit gemakkelijk kon doen. Hij had geen zin om contact op te nemen omdat het dan allemaal veel te lang duurt. Dus is hij weggegaan om een ander bedrijf te vinden waar hij het product wel snel kan kopen.
  • Hij wilde niet direct iets kopen, maar hij stond wel open voor een gesprek. Maar hij zag geen gemakkelijke optie om contact op te nemen zodat hij overtuigd kon worden. Hij werd niet getriggerd om actie te ondernemen.

Waar heeft het bovenstaande mee te maken?  Simpel. Je kunt iets online direct verkopen of indirect verkopen. Afhankelijk van wat je verkoopt en wat je doelgroep wil.

Direct verkopen

Direct verkopen betekent dat je direct je geld ervoor krijgt. Een bezoeker klikt op “bestellen. Voert zijn gegevens in. Klikt op “betalen”. Betaalt met ideaal. Voila, een nieuwe bestelling.

Indirect verkopen

Maar soms wil je eerst een 1-op-1 gesprek hebben met je prospect, omdat je doelgroep daar behoefte aan heeft. Of omdat je producten verkoopt waar je eerst een offerte voor moet maken en versturen.

En misschien ben je ervan overtuigd dat je 1-op-1 met je individuele verkoopskills zo’n persoon beter kan overtuigen.

In dat geval spreken wij over een indirecte verkoop. Via een online afspraak. Je bezoekers nemen bezoekers actie, maar betalen nog niet direct iets.

  • Wij ontwikkelen WordPress verkoopfunnels om beide soorten verkopen te realiseren. Via een webwinkel/betaalpagina (directe verkoop) of een online afspraak module (indirecte verkoop).
  • Beide verkoopfunnels zijn bij ons conversie-geoptimaliseerd waarbij de bezoeker maximaal wordt getriggerd om ofwel direct iets te kopen, ofwel een afspraak te maken om indirect te kopen.
Bekijk de voordelen van onze WordPress verkoopfunnel

Voordelen van ons verkoop-pakket.

Onze filosofie is: als we iets willen doen, dan willen we het goed doen. Daarom bieden we een winstgevend verkoop-pakket met 6 concrete voordelen.

01

Strategisch advies

Voordat we een verkoopfunnel ontwikkelen, krijg je strategisch advies van ons tijdens een productief gesprek.

02

Geautomatiseerd

Leun achterover en ontvang geautomatiseerd nieuwe verkopen of afspraken via je verkoopfunnel (terwijl je slaapt).

03

Eenvoudig beheer

Al je verkopen en afspraken beheer je eenvoudig met WordPress. Ook aanpassen van data is zeker mogelijk.

4

Praktische cursus

Je moet onafhankelijk blijven. Daarom geven wij je een praktische cursus van WooCommerce.

5

Kant-en-klaar

Onze verkoopfunnel is voorzien van alle functionaliteiten die je nodig hebt. Bekijk de gehele lijst met specificaties.

6

Begeleiding van A tot Z

Je staat er nooit alleen voor. Je krijgt actieve begeleiding tot aan de oplevering van de verkoopfunnel.

Specificaties & prijzen.

Maak kennis met ons winstgevend verkoop-pakket. Voorzien van alles om het bezoekersverlangen om te zetten in actie.

Ontwikkeling webwinkel (directe verkoop)
Geautomatiseerde webwinkel met WooCommerce
Onze webwinkels worden ontwikkeld met het populaire WooCommerce. Met een WooCommerce webshop beschik je over alle functionaliteiten om geautomatiseerd producten of diensten online te verkopen.
Handige upsell-functionaliteit
Een product verkopen is mooi. Een extra product als upsell (tegen een hoge korting) is nog mooier. Zo maak je extra omzet. En het is volledig geautomatiseerd
Compleet met alle functionaliteiten wat je van een complete webwinkel kan verwachten
Denk aan categorieën, attributen & filters, account registratie & login, betaalmethodes (iDeal, PayPal, Creditcard), voorraadbeheer, kortingen & coupons, verzendmethoden
Beheer alles, van bestellingen tot voorraadbeheer, zonder technische kennis.
Je krijgt niet alleen een prachtige webwinkel voorzien van maximale functionaliteiten, ook kun je eenvoudig zelf alles beheren. Zonder technische kennis. Bestellingen, voorraadbeheer, categorieen, producten, verzendmethoden, betaalmethoden. Je kunt vrijwel alles beheren.
Responsive en prachtig ontwerp
De webwinkel is volledig responsive - mobiel en tablet vriendelijk. Bezoekers kunnen dus eenvoudig via de mobiel online bestellen. Verder vinden we het belangrijk dat je webwinkel er prachtig eruit ziet. Een modern ontwerp, volledig in 1 lijn met je website en je branding.
Automatische koppeling met PostNL
Maak je gebruik van PostNL om je pakketjes te verzenden? Dan hebben we goed nieuws. Een automatische koppeling met PostNL is mogelijk. Zo word een verzendlabel automatisch aangemaakt die je gelijk kunt printen. De verzendopties van PostNL kunnen direct worden gekozen in de checkout. En een track & trace link wordt automatisch verstuurd naar de klant in de bevestigingsemail.
Formulier met velden naar wens aan te maken
Heb je specifieke informatie die je wilt ontvangen als bezoekers een online bestelling doen? Geen probleem. Het checkout-formulier wat bezoekers moeten invullen, kan volledig op maat worden gemaakt door ons. Ontwikkeling online afspraak module (indirecte verkoop)
Kant-en-klare online afspraak functionaliteit
Een moderne online afspraak module waarmee bezoekers supersnel een afspraak kunnen boeken door een beschikbare datum en tijdstip te kiezen.
Eenvoudig beheer van alle essentiële data
Beheer beschikbaarheid van data, tijdslot intervallen, dagelijkse pauzes, capaciteit per tijdslot en openingstijden
Extra optie om te boeken per vestiging en of medewerker
Heb je een extra vestiging? Dan laat je je bezoeker de vestiging selecteren. Op de zelfde manier kun je ook per medewerker een afspraak boeken. De afspraken kalender beheer je in dit geval dan ook per vestiging en per medewerker.
Formulier met velden naar wens aan te maken
Heb je specifieke informatie die je wilt ontvangen als bezoekers een afspraak boeken? Geen probleem. Het formulier wat bezoekers moeten invullen, kan volledig op maat worden gemaakt door ons. Standaard heb je de velden Naam, E-mailadres, Telefoonnummer, Opmerkingen, Bedrijfsnaam.
Simpel agendabeheer
Je kunt alle afspraken via een lijst-weergave of via een kalender-weergave simpel bekijken. Aangezien het responsive is, is het ook via de mobiel uitstekend zichtbaar.
Beheer wanneer herinneringen moeten worden verstuurd
Het is handig om automatisch herinneringen te sturen, zodat je bezoekers je afspraak niet vergeten. Je kunt zelf aangeven wanneer deze herinneringen per e-mail moeten worden verzonden. Gebruikelijk is een dag voor de afspraak.
Responsive én aanpassing van design aan de website
De online afspraak module is volledig responsive - mobiel en tablet vriendelijk. Bezoekers kunnen dus eenvoudig via de mobiel een online afspraak maken. Verder vinden we het belangrijk dat de online afspraak module perfect past bij je website qua design. Vaak zie je dat websites externe online afspraak modules gebruiken waarvan het design volledig afwijkt. Dat gebeurt bij ons niet!
Prijs webwinkel: €1500,-
Prijs online afspraak module: €750,-

Profiteer van hoge korting bij afname in combinatie met andere diensten van ons Succes Pakket

Vraag gratis adviesgesprek aan

Enkele voorbeelden.

We hebben veel bedrijven op strategisch vlak geholpen en een visuele identiteit ontwikkeld. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Time for Moda is een webwinkel voor exclusieve herenkleding. We hebben Time for Moda een nieuwe webwinkel ontwikkeld die door middel van een verbeterde performance en gebruikservaring meer verkopen realiseert.

Mac Kliniek is een specialist in Mac reparaties. Wij hebben een online afspraak-funnel ontwikkeld waarbij de bezoeker achtereenvolgens het Mac-product, model en reparatie kiest en direct een afspraak maakt.

Anka Kado is een sfeervolle winkel in Nijmegen die woonaccessoires en cadeau’s verkoopt. Dankzij een gezellige gebruiksvriendelijke webwinkel kunnen zij nu hun producten online verkopen.

De overige 3 succes wapens.

Een winstgevende verkoopfunnel is de laatste stap van de 4-stappen succes formule, onderdeel van ons Succes Pakket. Ons pakket biedt ook 3 andere wapens die een unieke dienst leveren. De eerste 3 stappen van de succes formule. Samen vormen ze een alles-in-1 (WordPress) marketing funnel. Met maximaal resultaat.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!