Raketsnelle WordPress webhosting.

Raket<i>snelle</i> WordPress webhosting.

Webhosting zónder kopzorgen.

Webhosting heb je overal. Je kunt prima een hostingpakket afnemen voor 1 euro per maand. En met een beperkt budget laat je je website ergens goedkoop maken.

Je mooie WordPress website zal op het eerste gezicht er prima op draaien.

Maar….blijft je website stabiel, snel en veilig op de lange termijn? Dat is opeens niet zo zeker.

Waarom?

  • Je website kan (met name bij een goedkoop hosting pakket) regelmatig minder snel zijn / of zelfs offline gaan omdat de server wordt gedeeld door honderden, zo niet duizenden websites.
  • Je website kan technisch een conflict opleveren met de server in kwestie, omdat bepaalde technische ondersteuning mist. Immers, het goedkope hostingpakket dat je afneemt houdt van te voren geen rekening met jouw website
  • Je website kan crashen bij het updaten van WordPress of bepaalde plugins. Omdat de nieuwe updates van WordPress en of plugins specifieke nieuwe ondersteuning vereisen.
  • Je website kan op termijn gehackt worden wegens een gebrek aan de nodige veiligheidsmaatregelen. Op server niveau, maar ook op website niveau. Onderhoud is daarom ontzettend belangrijk.

Tja, dit wil je natuurlijk niet. Het kan ook zomaar zo zijn dat je website toevallig nét niet gehackt wordt, of de server in kwestie toevallig wel online blijft, of dat er toevallig nét geen technisch conflict optreedt.

Maar wil je dat risico wel aan?

Vind je het wel belangrijk dat je je wilt focussen op je business., zonder kopzorgen te hebben over technische onderhoud, veiligheid en snelheid? Dan wij hebben wij het perfecte pakket voor jou door middel WordPress Managed hosting.

  • Een Managed WordPress VIP-hosting & onderhoudspakket waarmee je website supersnel is, veilig blijft en stabiel functioneert. Wij regelen alles achter de schermen. Met optimale afstemming website + server en VIP-service bij problemen.
Bekijk de voordelen van onze VIP-hosting

Voordelen van ons Webhosting & Onderhoudspakket.

We willen natuurlijk wel dat je genoeg redenen hebt om te kiezen voor ons pakket. Anders kun je net zo goed een shared hosting pakket afnemen voor 5 euro per maand. Zie hieronder onze 6 voordelen.

01

WordPress optimized

Speciaal geoptimaliseerd voor WordPress. Je WordPress website zal vloeiend functioneren. Technische conflicten zijn verleden tijd.

02

Managed webhosting

Dit betekent dat wij alles achter de schermen regelen. Updates. Technische onderhoud. Veiligheidsmaatregelen. Jij hoeft niets te doen.

03

Supersnelle websites

Met laadtijden onder de 0,5 seconde dankzij een ontzettend krachtige server op de Google Cloud en speciale caching-technologie.

04

Veilig & stabiel

Dankzij een SSL-certificaat. En omdat wij achter de schermen wekelijkse technische onderhoud op server en website niveau uitvoeren.

05

21 dagen retentietijd

We voeren dagelijkse backups uit. En als toch een backup terug gezet moet worden, dan kun je tot 21 dagen terug.

06

Speciale VIP-service

Onze verantwoordelijkheid is dat de website altijd maximaal presteert op de server. Daarvoor geven we je VIP-service om deze prestatie te garanderen.

Specificaties & prijzen.

Maak kennis met ons VIP-hosting & onderhoudspakket. We bieden ook een 2e basis-pakket aan met een lagere prijs als je écht het budget ervoor niet hebt.

WordPress VIP-hosting & onderhoud
Razendsnelle website op onze managed Premium-server
Onze super-krachtige servers draaien op Google Cloud met state-of-the art technologie en speciale caching technologie waarmee je in theorie honderden bezoekers per minuut kan ontvangen.
WordPress geoptimaliseerd
Onze servers zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress websites. Wij draaien geen andere systemen erop. Zo kunnen we garanderen dat de prestaties maximaal zijn. Zonder technische conflicten.
3 GB SSD-opslag
Dankzij 3 GB aan SSD-opslag, heb je genoeg ruimte om je website met al z'n afbeeldingen, tekst en video's te plaatsen.
Klantenservice binnen 8 uur reactie
VIP-hosting betekent ook VIP-service. Wij garanderen daarom dat we altijd binnen 8 uur een reactie geven op je vragen, problemen of wensen.
Jaarlijkse website evaluatie & optimalisatie
Heb jij ook de website laten ontwikkelen aan ons? Dan profiteer je van specialise service waarbij we aan het eind van elk jaar je website grondig evalueren. We bekijken de statistieken, bespreken wat er mogelijk verbeterd kan worden en optimaliseren je website.
Dagelijkse backup met 21 dagen retentietijd
Dagelijks wordt er een backup gemaakt van je website. De retentietijd is maar liefst 21 dagen. Als je een backup terug wilt laten plaatsen, dan kun je dus tot wel 21 dagen terug (!).
Wekelijkse technische onderhoud beheersysteem en plugins
Om te garanderen dat de server & website veilig & snel blijft, voeren we wekelijkse technische onderhoud op website-niveau. Wij regelen alles achter de schermen. Je merkt er niets van.
Periodieke technische onderhoud server
Ook periodieke technische onderhoud op server-niveau wordt door ons geregeld. Zodat de webserver software altijd van de nieuwste updates, in combinatie met veiligheidsmaatregelen en optimalisaties.
SSL-certificaat voor een versleutelde verbinding
Uiteraard kan een SSL-verbinding niet ontbreken. Je website zal daarmee altijd een versleutelde verbinding hebben. Wel zo veilig.
24-uurs live monitoring website, DNS een SSL
Iedere minuut wordt er een check gedaan of de website, DNS of SSL certificaat goed functioneert. Als het monitoring systeem merkt dat er een downtime is, dan krijgen wij automatisch een melding hiervan. En voordat jij weet, zitten we er bovenop. WordPress basis-hosting & onderhoud
Snelle website op onze managed server
Onze basis-servers draaien zijn prima voor standaard-websites zonder veel bijzonderheden.
1 GB SSD-opslag
1 GB aan SSD-opslag is voldoende voor standaard-websites waar je niet veel content op hoeft up te loaden.
Klantenservice binnen 24 uur reactie
Wij garanderen dat we altijd binnen 24 uur een reactie geven bij problemen, vragen of wensen.
Dagelijkse backup met 2 dagen retentietijd
Dagelijks wordt er een backup gemaakt van je website. De retentietijd is 2 dagen, dus je kunt tot 2 dagen terug als je een backup terug wilt laten plaatsen.
Maandelijkse technische onderhoud beheersysteem en plugins
Om te garanderen dat de server & website veilig & snel blijft, voeren we maandelijks technische onderhoud op website-niveau. Wij regelen alles achter de schermen. Je merkt er niets van.
Periodieke technische onderhoud server
Ook periodieke technische onderhoud op server-niveau wordt door ons geregeld. Zodat de webserver software altijd van de nieuwste updates, in combinatie met veiligheidsmaatregelen en optimalisaties.
SSL-certificaat voor een versleutelde verbinding
Uiteraard kan een SSL-verbinding niet ontbreken. Je website zal daarmee altijd een versleutelde verbinding hebben. Wel zo veilig.
Prijs VIP-pakket: €60 p/m
Prijs basis-pakket: €30 p/m

p/m = per maand. Als je twijfelt over welk pakket je moet nemen, vraag dan sowieso het gratis adviesgesprek aan!

Vraag gratis adviesgesprek aan

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!