Uniek project met techniek op maat.

<i>Uniek</i> project met techniek op maat.

Ontwikkeling op maat.

Ons succes pakket biedt vrijwel alles dat je nodig hebt als kleine ondernemer om stap voor stap online klanten te werven.

Maar het is – zoals het zegt – een pakket met diensten volgens een vaste formule. Indien je een website, webshop of webapplicatie nodig hebt die afwijkt van deze formule, dan heb je een project op maat nodig.

Met specifieke functionaliteiten, een specifieke flow of een specifiek design. Een nieuwe website, webshop of webapplicatie op maat.

Uitgewerkt tot in de details. Met een unieke werkwijze.

Wanneer we een uniek project met techniek op maat starten:

  • Werken we volgens een vaste werkwijze. Met een strategisch gesprek, functioneel ontwerp, visueel ontwerp, technische ontwikkeling, test ronde en oplevering. Het is mogelijk om alleen een specifieke dienst af te nemen en niet alle stappen van het project toe te passen.
  • Krijg je een vaste project manager die van start tot eind met je meedenkt, van advies voorziet, je wensen oppakt, een planning maakt en ervoor zorgt dat alles binnen de deadlines wordt afgerond.
  • Zijn wij (jij en wij als bedrijf) één team dat samen nadenkt, samen afspraken maakt en samen ervoor zorgt dat er een prachtig resultaat tot stand komt.
Bekijk onze werkwijze

Werkwijze project.

Het draait niet alleen om het eind product: wij vinden ook de werkwijze érg belangrijk. Jij als klant moet je betrokken voelen bij het project. Jouw input bepaalt het uiteindelijke succes. Zie hieronder onze werkwijze.

01

Strategisch gesprek

Voordat we van start gaan met het ontwerp en ontwikkeling, bepalen we een goede strategie.

02

Functioneel ontwerp

We ontwikkelen user persona’s en op basis daarvan wordt een functioneel ontwerp gemaakt.

03

Visueel ontwerp

Het functionele ontwerp wordt vertaald naar een aantrekkelijk visueel ontwerp.

04

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen het digitale product en implementeren de gewenste modules.

05

Livegang

Is alles gereed? Dan wordt de website live gezet. Natuurlijk op een krachtige server.

06

Service & support

Na de livegang, begint de start van een mooie journey, waarbij wij maximale service verlenen.

Enkele voorbeelden

We hebben veel projecten opgeleverd waarbij we op maat ontwikkeling hebben toegepast.  Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

De Plastic Soup Foundation zet zich in tegen de plasticsoep. Wij hebben een innovatieve webapplicatie ontwikkeld waarbij je als bezoeker inlogt en een “plastic dieet” samenstelt en je daarbij tips krijgt welk alternatieven je hebt voor plastic.

Voor Grendel Games hebben we in samenwerking met een extern ontwerpbureau een grafisch geavanceerde website op maat ontwikkeld. D.m.v. verschillende diepte-effecten wordt je ingezogen in de sfeer en het unieke verhaal.

Monique van den Hout is een ervaren tekenaar die vele werken op haar naam heeft staan. We hebben een unieke website op maat ontwikkeld, waarbij de website in de desktop eigenlijk exact hetzelfde eruit ziet als op de mobiel.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!