De ultieme cursus voor online succes.

Marketingcursus
 • <strong>Ontwikkel</strong> je eigen merkstrategie & WordPress marketingfunnel <strong>Ontwikkel</strong> je eigen merkstrategie & WordPress marketingfunnel Ontwikkel je eigen merkstrategie & WordPress marketingfunnel
 • <strong>Krijg inzicht</strong> op het gebied van marketing, branding, webdesign en UX <strong>Krijg inzicht</strong> op het gebied van marketing, branding, webdesign en UX Krijg inzicht op het gebied van marketing, branding, webdesign en UX
 • Ontwikkel <strong>praktische vaardigheden</strong> voor marketingtools Ontwikkel <strong>praktische vaardigheden</strong> voor marketingtools Ontwikkel praktische vaardigheden voor marketingtools
 • In 5 weken klaar om superslim <strong>online klanten te werven</strong> In 5 weken klaar om superslim <strong>online klanten te werven</strong> In 5 weken klaar om superslim online klanten te werven
Je hebt kennis, vaardigheden & resources nodig

Online een business runnen is niet simpel.

Als kleine ondernemer is het belangrijk om online nieuwe klanten te werven. Je moet namelijk groeien. Omzet draaien. Niet meer druk maken of je wel genoeg kan verdienen om je huur te kunnen betalen. Niet meer twijfelen of je bedrijf wel een toekomst heeft. De beste medicijn om die twijfels en negatieve gevoelens weg te halen is: jawel, het werven van nieuwe klanten.

Eigen pogingen tot groei

Natuurlijk heb je het zelf geprobeerd. Je hebt een mooi logo laten ontwerpen. Een simpele WordPress website zelf ingericht of laten maken. Een netwerk proberen op te bouwen in Linkedin of Facebook. Misschien wat koude acquisitie erbij.

Maar daadwerkelijk groeien. Opschalen. Uitbreiden. Echte winst maken. Dat lukt niet, want die klanten komen maar niet binnen.

Wat heb je dan nodig om online klanten te werven?

Dat is een belangrijke vraag. Je hebt 3 belangrijke wapens nodig om als kleine ondernemer succesvol online klanten te werven.

 • Marketingresources zoals een WordPress verkoopfunnel om vreemdelingen te kunnen transformeren in (blije) klanten.
 • Praktische vaardigheden om marketingtools te kunnen gebruiken zoals Google Analytics.
 • Kennis & inzicht op het gebied van strategie, branding, marketing en webdesign.

Ok, duidelijk. Maar hoe kom je aan deze 3 wapens?

Dat is heel lastig, want als kleine ondernemer heb je zoveel beperkingen.

 • Je hebt geen of nauwelijks kennis.
 • Je hebt geen tijd.
 • Je hebt geen hoge financiële budget.
 • Je hebt geen middelen tot je beschikking.

Wat zijn je alternatieven?

 1. Misschien een klassieke online marketing cursus of opleiding volgen. Dat kost vaak duizenden euro’s. Bovendien heb je vaak weinig aan het overgrote deel van wat je er leert. Alleen maar theorie van A tot Z. Weinig praktijk. En je krijgt al helemaal geen resources tot je beschikking.
 2. Of een marketing consultant huren die je begeleidt met alles. Maar dan nog moet je zelf zorgen voor alle middelen. En heb je nog steeds beperkte kennis en praktische vaardigheden.
 3. Zelf gratis video’s bekijken op Youtube en andere media? Los van het feit je ontzettend veel tijd kwijt bent aan het zoeken van alle content, moet je zelf uitzoeken wat voor kennis en praktische vaardigheden je nodig hebt. Bovendien is de kwaliteit erg laag, aangezien het gratis is.
 4. Een full-service marketingbureau inhuren die alles voor jou regelt? Zodat je zelf geen vaardigheden en kennis hoeft te beschikken. Als je een budget hebt van zo’n 20 duizend euro, dan is het prima natuurlijk. Maar zelfs als je het budget zou hebben: een leergierige ondernemer die zo min mogelijk afhankelijk wil zijn van anderen, wil zélf de controle hebben.

Wat een dilemma zeg. Maar wij hebben de oplossing voor je. Wat als we zeggen dat we een ultieme cursus hebben ontwikkeld waar je alles leert én de middelen krijgt om superslim online klanten te werven? Een Online Succes Cursus voor de kleine ondernemer.

WordPress Succes Cursus voor de kleine ondernemer

Onze WordPress Succes Cursus biedt je alles wat je nodig hebt om als kleine ondernemer online te groeien.

 • We geven je de resources. Een sterke merkstrategie & en een slimme WordPress marketing funnel. Alles om stap voor stap vreemdelingen te transformeren in (blije) klanten.
 • Ook leer je alles wat je moet weten om die klanten binnen te krijgen. Alle essentiële kennis op het gebied van Strategie, Branding, Marketing, Webdesign, UX en Sales.
 • Tot slot krijg je ook nog eens praktische vaardigheden zodat je software zoals Google Ads, Google Analytics, WordPress, WooCommerce, Active Campaign zonder problemen kunt gebruiken. Met resultaat.

Klanten, omzet en naamsbekendheid

Denk aan een auto, die je van A naar B moet brengen. Je hebt de auto (het middel), je rijbewijs (je praktische vaardigheid) en kennis van de verkeersregel (je inzicht) nodig.

Ook onze Online Succes Cursus geeft je de inzicht, praktische vaardigheden én middelen om je onderneming te vervoeren naar een nieuwe succes station volgens een 5-stappen succesformule. Een station waar je méér klanten hebt, hógere omzet draait en je geniet van grótere naamsbekendheid.

Ontdek onze 5-stappen succes formule

Online Succes Formule.

Mensen kopen niet zomaar producten of diensten. Er is een klantreis: de weg van het eerste contact tot aan de aankoop. Op basis van deze klantreis hebben wij een 5-stappen succes formule ontwikkeld die de basis vormt van onze WordPress Succes Cursus (zie ook onze model weergave). Van vreemdeling naar klant in 5 stappen.

Focus: Krachtige branding
1.Leer om een sterke merkstrategie & identiteit te ontwikkelen

Als merk heb je een gezicht, een karakter en een eigen filosofie. Je moet je onderscheiden van je concurrenten en jezelf onmisbaar maken in het hoofd en hart van je doelgroep. Je leert om een slimme positionering (strategie) en en een krachtige visuele identiteit (design) te maken. Zodat je je klanten aan je merk bindt.

Krachtige branding
Promoot: Efficiënte advertentiecampagne
2.Leer om je product online zichtbaar te maken

Als merk moet je natuurlijk online zichtbaar zijn. Zodat die bezoekers binnenstromen en je ze kunt transformeren in betalende klanten. Met Google Ads advertenties is dat zeer eenvoudig. Je leert om een efficiënte Google Ads campagne te starten. Met aantrekkelijke advertentieteksten. Minimale kosten. Maximale conversie.

Efficiënte advertentiecampagne
Presenteer: Overtuigende website
3.Leer om een overtuigende WordPress website te ontwikkelen

Wat is je belangrijkste kanaal om bezoekers te informeren, overtuigen én je product of dienst te verkopen? Juist, een website. Je leert om een overtuigende WordPress website te maken, vorm te geven, in te richten en te beheren. Een website die alles in huis heeft om je bezoekers te overtuigen dat ze een probleem hebben. En dat jij de oplossing hebt voor dat probleem! Uiteraard zoekmachine vriendelijk, responsive en volledig geoptimaliseerd voor je branding.

Overtuigende website
Verleid: Slimme weggever + E-mailmarketing
4.Leer om je bezoekers online te verleiden

Een website is ideaal om het interesse van je bezoekers te verhogen. Maar om daadwerkelijk het verlángen te maximaliseren, moet je je bezoekers actief verleiden. Je leert om dat te doen via een interactieve weggever. Via de implementatie van een popup en deze te koppelen aan een E-mail marketingcampagne. Zodat je geautomatiseerd je bezoekers superslim verleidt én overtuigt.

Slimme weggever
Verkoop: Effectieve salesfunnel
5.Leer om een verkoopfunnel te ontwikkelen

Oke, we zijn er bijna. Nu je je bezoekers hebt verleidt, is het tijd om het bezoekersverlangen om te zetten in concrete actie. Een nieuwe verkoop, afspraak of aanvraag. Je leert om een WordPress verkoopfunnel te implementeren en te beheren. Zodat je je producten geautomatiseerd verkoopt. En je de leads omzet in (betalende) klanten!

Winstgevende verkoopfunnel
Bekijk de 6 gouden voordelen
Waar ga je van profiteren?

De 6 gouden voordelen.

Waarom zou je onze WordPress Succes Cursus afnemen? Hieronder de 6 belangrijkste redenen.

 • faq icon faq icon hover Sterk merk & WordPress marketingfunnel als resource waarmee je online klanten gaat werven.
  -Cursus merkstrategie & positionering ontwikkelen
  -Cursus visuele merkidentiteit laten ontwikkelen
  -Cursus WordPress website ontwikkelen
  -Cursus WordPress verleidingsfunnel ontwikkelen
  -Cursus WordPress verkoopfunnel ontwikkelen

  Je kunt zoveel theorie leren als je wil. Zoveel vaardigheden ontwikkelen als je kan. Maar zonder een daadwerkelijk marketingwapen waarmee je klanten werft, kom je nergens. Het marketingwapen die wij geven bestaat uit 2 onderdelen:

  • Een merkstrategie & een visuele merkidentiteit. Je branding. Waarmee je je klanten aan jezelf gaat binden.
  • Een complete WordPress marketingfunnel, bestaande uit een website, verleidings- en verkoopfunnel. Om stap voor stap vreemdelingen om te zetten in klanten. Branding geoptimaliseerd.
 • faq icon faq icon hover Praktische vaardigheden waarmee je diverse marketingtools zoals Google Analytics & Ads probleemloos weet te gebruiken.
  -Cursus WordPress
  -Cursus WooCommerce
  -Cursus Google Ads
  -Cursus Google Analytics
  -Cursus Active Campaign of Mailchimp
  -Cursus Google Search Console & Google My Business

  Zonder praktische vaardigheden ben je afhankelijk. Als je je business naar een hoger niveau wilt tillen online, kun je niet om online marketing heen. En voor online marketing ben je verplicht om kennis te hebben van diverse marketingtools zoals Google Ads, Google Analytics, WordPress, WooCommerce, Active Campaign of Mailchimp en meer.

  In onze cursus krijg je praktische skills van alle bovengenoemde programma’s. Zodat je nooit afhankelijk bent van een andere marketeer.

 • faq icon faq icon hover Essentiële kennis en inzicht op het gebied van Strategie, Branding, Marketing, Webdesign, Sales en UX.
  -Theorie over strategie, probleemanalyse & positioneren
  -Theorie over SEO, SEA, e-mailmarketing en contentmarketing
  -Theorie over logo design, graphic design, merkwaardes en merkbeleving
  -Theorie over webdesign, website & webshop ontwikkeling, webhosting & DNS
  -Theorie over online verleiden, online verkopen, landingspagina's en conversies
  -Theorie over customer journeys, functioneel design & website usability

  In het land der blinden is éénoog koning. Kennis is een van de machtigste wapens die je kunt hebben. Zodat je je concurrenten altijd voor bent. En het marketingspelletje uitstekend begrijpt. Als je het spel begrijpt, dan weet je precies wat je moet doen en hoe je dat moet doen.

  In onze cursus geven we je kennis en inzicht op alle gebieden die essentieel zijn voor online succes. Dat zijn Strategie, Branding, Marketing, Webdesign, Sales en UX.

  Je krijgt alleen de theorie van datgene wat je echt moet weten om systematisch online klanten te werven. En ook alleen de theorie die je direct praktisch kunt en gaat toepassen. 

 • faq icon faq icon hover Motivatie en passie om dagelijks met plezier en energie aan je business te werken.

  Hierboven hebben we 3 belangrijke voordelen genoemd. Een marketingfunnel als resource. Praktische vaardigheden van alle belangrijke online marketing tools. En kennis en inzicht op het gebied van online marketing en gerelateerde gebieden.

  Deze combinatie zorgt voor optimaal resultaat. Je begrijpt het spelletje. Je weet hoe je praktisch binnen het spelletje moet spelen. En je krijgt alle resources om die klanten binnen te halen.

  Online marketing wordt op deze manier leuker en spannender. En zal je ontzettend veel passie en motivatie geven om dagelijks aan je business te werken en die klanten binnen te halen.

 • faq icon faq icon hover VIP-service met uitstekende ondersteuning tijdens en na je cursus.

  Wij staan bekend om onze uitstekende service. Concreet betekent dit dat elke klant van ons een soort VIP is.

  Gedurende de samenwerking kun je dus gerust gebruik maken van je VIP privileges om ons periodiek te storen met je wensen, vragen of problemen terwijl je zelf rustig de cursus aan het volgen bent.

  Wij geven je actieve 1-op-1 begeleiding tijdens de cursus. Dit betekent dat je er nooit alleen voor staat. En altijd onder begeleiding bent om stap voor stap de volledige cursus af te ronden. We helpen je met alles:

  • Met het laten begrijpen van belangrijke theorieën
  • Met het ontwikkelen van je praktische vaardigheden
  • En met de implementatie van je WordPress marketingfunnel

   

 • faq icon faq icon hover Géén technische kennis, marketingkennis of ervaring nodig.

  Allemaal niet nodig. Het enige wat we van je vragen is dat je 1) een onderneming hebt 2) maximale passie en energie wilt insteken in je onderneming en 3) beseft dat dit geen cursus is om snel geld te verdienen, maar een investering is in je eigen (business)toekomst.

  Maar ook ondernemers die al wel technische kennis, ervaring  en inhoudelijke marketingkennis hebben, kunnen volop van onze cursus profiteren. Nieuwe inzichten die je eerder niet had. Nieuwe praktische kennis. Mooiere en effectievere marketingmiddelen die je kunt krijgen. Genoeg voordelen.

Een mix van verschillende expertises.

Wij noemen het een WordPress Succes Cursus, omdat we alle expertises erbij betrekken die essentieel zijn om dat succes mét WordPress te bereiken. Een mix van verschillende expertises zodat jij met je onderneming online superslim online klanten werft.

01

Strategie

Online strategie, Marktanalyse, Probleemanalyse, Doelgroep bepalen, Segmenteren, Positioneren, Onderscheiden.

02

Marketing

Online promotie, SEO, SEA, E-mail marketing, Content marketing, Marketing Automation, Marketingfunnels.

03

Branding

Merkpositionering, Propositie, Tone of voice, Logo design, Graphic design, Merkwaardes, Merkbeleving.

04

Webdesign

Website & webshop ontwikkeling, UI design, Online presentatie, Webhosting, DNS, Beveiliging.

05

Sales

Online verleiden, Online verkopen, Verkoopfunnels, Landingspagina’s, Conversie-optimalisatie, Upselling.

06

User Experience

Customer journey, Wireframes, Functioneel design, Interaction design, Website usability, Usability testing.

De cursus.

Onze cursus duurt 5 weken (die je volledig op afstand kunt volgen). Elke week rond je een belangrijk onderdeel van onze 5-stappen succesformule af. Na 5 weken beschik je over essentiële kennis, praktische vaardigheden én een complete WordPress marketingfunnel. Waarmee je stap voor stap vreemdelingen gaat transformeren in (blije) klanten. Hieronder het programma met de details.

Leer klanten werven
Laat ontwikkelen
Leer om superslim online klanten te werven WordPress Succes Cursus. WordPress Succes Cursus. SuccesPresso Manual

Wij leren je om een eigen merkstrategie & identiteit + WordPress website + WordPress verkoopfunnel + Google Ads campagne te ontwikkelen. Vergroot je marketinginzicht, krijg praktische vaardigheden en bouw een complete WordPress succesfunnel waarmee je vreemdelingen systematisch transformeert in klanten.

Focus Focus
Modellen:
Brand Key Model
Business Model Canvas
Jung's Archetypes
Focus Focus
Modellen:
Brand Key Model
Business Model Canvas
Jung's Archetypes
Week 1: Cursus merkstrategie & identiteit maken
De start: oprichting van je imperium
Theorie: Strategie, taktiek, business model, inbound marketing.
Positioneren: verover het hoofd van je doelgroep
Theorie: Marktanalyse, doelgroep bepalen, USP's, merkwaardes, propositie, positioneren. Praktijk: Cursus je eigen merkpositionering bepalen.
Visuele merkidentiteit laten maken: de externe merkbeleving
Theorie: Vertaling propositie naar tekst & design, grafisch ontwerp, tone of voice. Praktijk: Cursus je eigen visuele merkidentiteit laten maken.
Customer journey: Klantreis
Theorie: Customer journey, touchpoints, User Experience, marketinginstrumenten.
Presenteer Presenteer
Praktische tools:
WordPress
Elementor
Directadmin & Plesk
Presenteer Presenteer
Praktische tools:
WordPress
Elementor
Directadmin & Plesk
Week 2: Cursus overtuigende WordPress website maken
Techniek & beheer: achter de schermen
Theorie: Webhosting, webserver, domeinnaam, FTP, DNS, Directadmin/Plesk, e-mail, WordPress. Praktijk: Cursus WordPress installeren & webhosting/domeinnaam managen
Content: Overtuigende website
Theorie: Copywriting, bewustwording, storytelling, Information Architecture. Praktijk: Cursus online productpresentatie uitwerken
Design: Gebruiksvriendelijke & prachtige website
Theorie: UI design principes, UX design principes. Praktijk: Cursus WordPress website opzetten, vormgeven en inrichten
Onderhoud: Veilige & snelle website
Theorie: WordPress beveiliging, server beveiliging, firewall, virusscan, website onderhoud. Praktijk: Cursus WordPress website veilig maken & (periodieke) onderhoud uitvoeren
Verleid Verleid
Praktische tools:
WordPress
Elementor
Active Campaign
Mailchimp
Verleid Verleid
Praktische tools:
WordPress
Elementor
Active Campaign
Mailchimp
Week 3: Cursus slimme WordPress verleidingsfunnel maken
Neuromarketing: Het brein & technologie
Theorie: Neuromarketing, online verleiden, online overtuigen, onderbewuste beïnvloeden.
Content marketing: Krachtig verhaal
Theorie: Content marketing, storytelling, inbound marketing.
Weggever: Paard van Troje
Theorie: Weggever types, Weggever content, Cialdini's principe van wederkerigheid. Praktijk: Cursus weggever implementeren in WordPress website.
Marketing Automation: Geautomatiseerd verleiden
Theorie: Marketing Automation, lead nurturing, MQL, E-mail marketing, Active Campaign, Mailchimp. Praktijk: Cursus e-mailcampagne koppelen aan weggever met Active Campaign of Mailchimp.
Verkoop Verkoop
Praktische tools:
WordPress
Elementor
WooCommerce
Cartflows
Verkoop Verkoop
Praktische tools:
WordPress
Elementor
WooCommerce
Cartflows
Week 4: Cursus winstgevende WordPress verkoopfunnel maken
De actie: Van lead naar klant
Theorie: Online verkopen, SQL, conversie, sales script, psychologie van sales.
De verkoopfunnel: Geautomatiseerd verkopen
Theorie: Landingspagina, conversiegerichte content, call to action, verkoopfunnel, upsell, orderbump, checkout.
Conversie-optimalisatie: Voor méér klanten
Theorie: Conversie, conversie-optimalisatie. Praktijk: Cursus conversie-geoptimaliseerde WordPress verkoopfunnel implementeren
Na de verkoop: Maak je klanten ambassadeurs
Theorie: Ambassadeur maken, reviews, support & service, User Experience.
Promoot Promoot
Praktische tools:
Google Ads
Google Analytics
Google My Business
Google Search Console
Hotjar
Promoot Promoot
Praktische tools:
Google Ads
Google Analytics
Google My Business
Google Search Console
Hotjar
Week 5: Cursus efficiënte Google Ads campagne opzetten
De promotie: Aanval gereed maken
Theorie: Online promotie, social media marketing, SEO, SEA, reseller marketing, affiliate marketing.
SEO: Bezoekers aantrekken met organisch verkeer
Theorie: SEO, techniek, content, linkbuilding, Google My Business, Google Search Console, WordPress SEO. Praktijk: Cursus WordPress website SEO optimaliseren
SEA: Bezoekers aantrekken met betaald verkeer
Theorie: Google Ads, digital advertising, advertentieteksten, display advertenties, text advertenties, Pay per Click. Praktijk: Cursus Google Ads campagne opzetten
Analytics: Meten = weten
Theorie: Google Analytics, Hotjar, Usability testing, website analytics, KPI's. Praktijk: Cursus website data meten met Google Analytics & Hotjar
Prijs: €1450,- (ex btw)Betaling in 4 termijnen mogelijkVraag gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen.

Misschien heb je nog vragen. Of twijfels. De veelgestelde vragen kunnen hierbij helpen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

 • Hoelang duurt de cursus?

  De cursus duurt in totaal 5 weken. Elk onderdeel van onze 5-stappen Online Succes Formule duurt een week. Tenminste, dat is het programma dat wij voor jou hebben opgesteld. Aangezien je onbeperkte toegang hebt tot de cursus, mag je zelf bepalen hoelang je erover doet.

 • Kan ik de cursus op afstand - gewoon thuis - volgen?

  Jazeker! Je kunt zowel de theorie als de praktijk volledig op afstand volgen. Geen zorgen, we geven je volledige begeleiding zodat je er nooit alleen voor staat.

 • Heb ik bepaalde basiskennis nodig voordat ik eraan begin?

  Je hebt géén voorkennis nodig. Het enige wat wij van je vragen is:

  • dat je gemotiveerd bent om te investeren in je onderneming.
  • dat je de motivatie en verlangen hebt om van je onderneming een succes te maken.
  • en dat je de basiskwaliteiten hebt om bijv. overweg te kunnen met Microsoft Word of een ander software programma.

  Zolang je dat hebt, komt het helemaal goed. En als je bepaalde onderdelen van de cursus toch lastig vindt, dan helpen wij je hiermee!

 • Er zijn online marketing cursussen beschikbaar vanaf 100 euro, waarom is die van jullie veel duurder?

  Dat klopt. Sterker nog: er zijn ook cursussen die je helemaal gratis kunt afnemen. Waarbij je zelfs veel méér theorie krijgt en méér materiaal. Waarom zou je dan investeren in onze cursus, vraag je je misschien af.

  Kwaliteit in plaats van kwantiteit

  Heel simpel. Omdat het gaat om kwaliteit. Niet kwantiteit. Wij geven je alleen de essentiële theorie & praktijk die je nodig hebt om superslim online klanten te werven. Niet van A tot Z alle saaie theorie en modellen laten lezen zoals andere cursussen dat doen. Daar heb je niets aan, behalve dat je aan anderen kan vertellen wat je hebt geleerd. Wij geven je kennis van verschillende expertises en alleen datgene wat je direct kunt toepassen. Strategie. Marketing. Branding. Webdesign. Sales. User Experience.

  Theorie & praktijk in een prachtige samenhang

  Alle theorie & praktijk is gebaseerd op onze 5-stappen Online Succes Formule. Van strategie tot verkoop. In onze cursus pas je de theorie direct toe in de praktijk. Zo krijg je een prachtige samenhang tussen theorie en praktijk volgens de klantreis: van vreemdeling, naar bezoeker, naar lead en uiteindelijk naar klant.

  Krachtige resources die resultaat bieden

  Je gaat een eigen merkstrategie ontwikkeling en een volledige WordPress marketingfunnel die systematisch nieuwe klanten voor je gaat produceren.

  Besef dat een standaard website – die vaak een digitale visitekaartje is en niet geschikt is om klanten te werven – over het algemeen 700 euro kost. Dan zou onze cursus, puur al alleen voor de resources die je krijgt ontzettend goedkoop zijn. Daarnaast krijg je ook nog eens praktische vaardigheden om populaire marketingtools te gebruiken én maximale kennis en inzicht op het gebied van online marketing en gerelateerd.

 • Moet ik alles zelf doen of krijg ik ook begeleiding van jullie?

  De bedoeling is dat je zelf alles leert en praktisch toepast, maar wel met maximale begeleiding. Bij vragen die je hebt. Problemen die je ondervindt. Specifieke wensen. Je kunt altijd bij ons terecht.

 • Ik ben financieel wat krap, kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja! Als je cashflow tegenzit, of je wilt niet direct het gehele aankoopbedrag betalen, kun je het eenmalige aankoopbedrag in 4 termijnen betalen.

  Het totaalbedrag van de 4 termijnen bij elkaar is dan wel iets hoger dan het oorspronkelijke bedrag. Dit is omdat het ook ten koste gaat van onze cashflow, aangezien we het bedrag pas na 4 maanden ontvangen. Dus willen we daarvoor wel wat terug.

 • Krijg ik een certificaat na het volgen van de cursus?

  Nee. Sterker nog: als je op zoek bent naar een certificaat of diploma, dan is onze cursus niet geschikt voor jou.

  Vanwege de heel simpele reden dat onze cursus niet bedoeld is om jou op te leiden zodat je straks een baantje vindt bij een marketingbedrijf. Onze hele cursus is bedoeld zodat jij straks alle kennis, vaardigheden & resources hebt om superslim online klanten te werven. Niet zodat je straks een papiertje kunt laten zien aan een opdrachtgever.

  Als je op zoek bent naar een papiertje, dan heb je de keuze uit tientallen, zo niet honderden andere marketing cursussen. Alleen als je het doel hebt om te groeien als kleine ondernemer,  moet je ónze cursus afnemen.

 • Hoelang heb ik toegang tot het cursus materiaal?

  Onbeperkt. Geen limiet. Wij raden wel het 5-weekse programma aan. Zodat je direct aan de slag kunt met je onderneming. Want de theorie die je leert, pas je in onze cursus direct toe in je bedrijf. Dus na 5 weken ben je klaar om die vreemdelingen te transformeren in blije klanten.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!