All-in Succes Pakket voor méér klanten.

Nieuwe klanten
 • Krachtige <strong>merkstrategie</strong> & identiteit Krachtige <strong>merkstrategie</strong> & identiteit Krachtige merkstrategie & identiteit
 • Overtuigende <strong>WordPress website</strong> Overtuigende <strong>WordPress website</strong> Overtuigende WordPress website
 • Slimme <strong>WordPress verkoopfunnel</strong> Slimme <strong>WordPress verkoopfunnel</strong> Slimme WordPress verkoopfunnel
 • Efficiënte <strong>Google Ads campagne</strong> Efficiënte <strong>Google Ads campagne</strong> Efficiënte Google Ads campagne
Behoefte aan verschillende wapens

Klanten werven kan érg lastig zijn.

Als ZZP’er of kleine onderneming wil je het liefst je volledig focussen op je eigen business. Om je merk nóg sterker te maken. Op je klanten, om die béter van dienst te zijn. Op je product, om méér problemen van je klanten op te lossen. Maar tijd besteden aan het werven van nieuwe klanten is ook nodig en is…..vervelend op z’n mildst gezegd. Vooral in deze bizarre Corona periode.

Hoe bereik je ze? Welke boodschap lever je? Wat voor website heb je nodig?
Hoe verleid je ze om je product of dienst af te nemen?

Hoe transformeer je vreemdelingen in klanten?

Eigenlijk heb je 4 wapens nodig om dat te realiseren.

 • Sterk merk met een slimme positionering om klanten aan je te binden.
 • Indrukwekkende website om bezoekers bewust te maken van hun probleem en jouw oplossing.
 • Slimme verkoopfunnel die je bezoekers verleidt én je product verkoopt.
 • Efficiënte promotiekanaal waarmee je bezoekers naar je website trekt.

Ok. Mooi. Hoe kun je deze online wapens krijgen?

Helaas is dat ontzettend lastig als je naar de gebruikelijke oplossingen bekijkt.

 • Website laten maken aan een webdesigner. Een grafisch gelikte WordPress website. Prachtig toch? Het probleem is dat het overgrote deel van de webdesigners niet denken vanuit het marketing perspectief. Als gevolg hiervan zijn de websites slechts digitale visitekaartjes die hoogstens er mooi uitzien en statisch informatie tonen. Het zijn geen marketingwapens die bezoekers transformeren in klanten.
 • Een marketing consultant inhuren. Ideaal voor begeleiding en inzicht, toch? En bovendien kan die consultant heel goed je advertentiecampagne inrichten en optimaliseren. En advies geven over je website. Jawel, maar die marketing consultant zorgt vaak niet voor de middelen: de website, salesfunnel, je branding. Dat betekent dat je alle marketingmiddelen zelf moet regelen. Extra tijd. Dubbele kosten.
 • Marketingfunnels bouwen door marketingfunnel software te huren. Het zijn funnels die geoptimaliseerd zijn om te verleiden en te verkopen. Met allerlei popups, formulieren en conversie-geoptimaliseerde layouts. Zeer effectief. Alleen de software houdt geen rekening met je strategie, je bedrijf en je branding. Het is gestandaardiseerd. Ziet bij elke website hetzelfde eruit en werkt ook exact hetzelfde. Niet afgestemd specifiek voor jouw bedrijf.
 • Full-service marketingbureau inhuren waar je alles aan uitbesteedt. Van je branding tot aan je website en een verkoopfunnel. Inclusief een strategie die speciaal voor jou wordt ontwikkeld en toegepast. Tja, eigenlijk kun je hier niets op aanmerken. Behalve het kleine probleem dat je enkele tienduizenden euro’s aan budget moet hebben. Jakkes.

Wat een dilemma zeg. Wat kun je dan in godsnaam doen?

WordPress Succes Pakket voor de kleine ondernemer

Wat als we zeggen dat we een pakket hebben ontwikkeld voor de kleine ondernemer waar alle bovenstaande wapens in verwerkt zijn? Een sterk merk. Indrukwekkende WordPress website. Slimme WordPress verkoopfunnel. En een efficiënte Google Ads campagne.

Een WordPress Succes Pakket dat op basis van een 5-stappen succesformule vreemdelingen stap voor stap transformeert in klanten. Zonder dat je een lening hoeft af te sluiten bij de bank

Ontdek onze 5-stappen succes formule

Online Succes Formule.

Mensen kopen niet zomaar producten of diensten. Er is een klantreis: de weg van het eerste contact tot aan de aankoop. Op basis van deze klantreis hebben wij een 5-stappen succes formule ontwikkeld (zie ook onze model weergave). Van vreemdeling naar klant in 5 stappen.

Focus: Krachtige branding
1.Ontwikkel een sterke merkstrategie & identiteit

Als merk heb je een gezicht, een karakter en een eigen filosofie. Je moet je onderscheiden van je concurrenten en jezelf onmisbaar maken in het hoofd en hart van je doelgroep. Samen ontwikkelen we een slimme positionering (strategie) en en een krachtige visuele identiteit (design). Zodat je je klanten aan je merk bindt.

Krachtige branding
Promoot: Efficiënte advertentiecampagne
2.Maak je bedrijf en product online zichtbaar

Als merk moet je natuurlijk online zichtbaar zijn. Zodat die bezoekers binnenstromen en je ze kunt transformeren in betalende klanten. Met Google Ads advertenties is dat zeer eenvoudig. Samen ontwikkelen we een efficiënte Google Ads campagne. Aantrekkelijke advertentieteksten. Minimale kosten. Maximale conversie.

Efficiënte advertentiecampagne
Presenteer: Overtuigende website
3.Zorg voor een verhoogde interesse van je bezoekers

Wat is je belangrijkste kanaal om bezoekers te informeren, overtuigen én je product of dienst te verkopen? Juist, een website. Wij ontwikkelen een WordPress website die alles in huis heeft om je bezoekers te overtuigen dat ze een probleem hebben. En dat jij de oplossing hebt voor dat probleem! Uiteraard zoekmachine vriendelijk, responsive en volledig geoptimaliseerd voor je branding.

Overtuigende website
Verleid: Slimme weggever + E-mailmarketing
4.Creeër spanning en verlangen bij je bezoekers

Een website is ideaal om het interesse van je bezoekers te verhogen. Maar om daadwerkelijk het verlángen te maximaliseren, moet je je bezoekers actief verleiden. Dat doen wij via een weggever. We implementeren een prachtige popup, koppelen deze aan een e-mailcampagne en stellen alles zodanig in dat je je bezoekers geautomatiseerd superslim verleidt én overtuigt.

Slimme weggever
Verkoop: Winstgevende verkoopfunnel
5.Zet dat verlangen om in concrete actie!

Oke, we zijn er bijna. Nu je je bezoekers hebt verleidt, is het tijd om het bezoekersverlangen om te zetten in concrete actie. Een nieuwe verkoop, afspraak of aanvraag. Hiervoor implementeren we een complete verkoopfunnel waarmee je geautomatiseerd je producten of diensten verkoopt. Of je kiest voor een gebruiksvriendelijke online afspraak module of online aanvraag sectie.

Winstgevende verkoopfunnel
Bekijk de 6 voordelen van ons succespakket

Voordelen van het WordPress Succes Pakket.

Wij zijn niet een standaard webdeveloper of marketeer. Wij zijn je online vriend die je helpt om superslim online klanten te werven. Bij ons heb je dan ook unieke voordelen.

01

Slim klanten werven

Je krijgt alles wat je nodig hebt om slim klanten te werven. Een merkstrategie & identiteit, website, verkoopfunnel & online promotiecampagne.

02

VIP-service

Maak gebruik van je VIP-privileges om ons periodiek te storen met je wensen, vragen en eisen. Terwijl je zelf rustig op je onderneming focust.

03

Advies & begeleiding

Je staat er nooit alleen voor. We geven je professionele advies als een echte consultant. Met actieve begeleiding en projectmanagement.

04

Mix van expertises

Ons pakket is een mix van Branding, Marketing, Webdesign en Sales. Super krachtig. Je hebt dus geen ander bedrijf of product nodig.

05

Motivatie & passie

Met ons pakket krijg je een complete online marketing machine. Je gaat groeien. Waardoor je met maximale passie & motivatie krijgt om succesvol te worden.

06

5-stappen formule

Ons pakket werkt volgens de 5-stappen succesformule. Van doelgroep bepaling naar vreemdeling, naar bezoeker, naar lead en uiteindelijk klant.

Het aanbod.

Maak kennis met ons WordPress Succes Pakket, speciaal voor de kleine ondernemer. Voorzien van alles wat je online nodig hebt om superslim online klanten te werven. Een merkstrategie & identiteit + een complete WordPress marketingfunnel. Op basis van onze 5-stappen succesformule.

Laat ontwikkelen
Laat ontwikkelen
Het alles-in-1 pakket om superslim klanten te werven WordPress Succes Pakket. WordPress Succes Pakket. SuccesPresso Automatic

Wij ontwikkelen een merkstrategie & identiteit + WordPress website + WordPress verkoopfunnel + Google Ads campagne voor je bedrijf. Je krijgt van ons een complete succesfunnel waarmee je vreemdelingen systematisch transformeert in klanten. Alles wat je online nodig hebt om superslim klanten te werven. Geen gedoe, wij fixen het voor je.

Focus Focus
Verover het hoofd en hart van je doelgroep
Focus Focus
Verover het hoofd en hart van je doelgroep
Ontwikkeling merkstrategie & identiteit
Adviesgesprek merkstrategie
Productieve brainstorm-sessie over je doelgroep, waar je voor staat, welk probleem je oplost, je strategie & positionering.
Ontwikkeling positionering & propositie
Op basis van het adviesgesprek bepalen we je positionering en vatten we dit samen in een allesomvattende propositie: je merkbelofte.
Ontwerp logo
We vertalen de interne positionering naar een externe merkbeleving: het ontwerp van het logo. Meerdere concepten met meerdere correctierondes.
Ontwerp 2 communicatie-uitingen
Naast het logo, bepalen we ook je algemene huisstijl. Standaard ontwerpen we 2 communicatie-uitingen. Kies uit visitekaartje, document sjabloon, social media banner en e-mail handtekening. Extra ontwerpen zijn mogelijk.
Ontwikkeling brandguide
De visuele merkidentiteit leggen wij vast in een speciale brandguide (ook wel stijlgids genoemd). Een boekje waarin alle onderdelen van je visuele identiteit te zien zijn, zoals de logo varianten, typografie, kleuren en fotografie.
Presenteer Presenteer
Maak ze bewust van hun probleem en jouw oplossing
Presenteer Presenteer
Maak ze bewust van hun probleem en jouw oplossing
Ontwikkeling overtuigende WordPress website
Adviesgesprek online presentatie
Productieve brainstorm-sessie over hoe we je product of diensten online gaan presenteren via je website. Hoe we bezoekers bewust kunnen maken van hun probleem en dat jij de oplossing hebt.
Uitwerking online presentatie strategie
Op basis van het adviesgesprek gaan we de online presentatie strategie uitwerken. Per pagina gaan we op papier zetten welk soort content op welke plek komt. En hoe we de bezoeker's bewustzijn en interesse gaan verhogen hiermee.
Ontwikkeling overtuigende WordPress website
Inclusief een modern ontwerp dat volledig consistent is met je visuele merkidentiteit (bepaald bij focus). De website is responsive, zoekmachine vriendelijk & met overtuigende content om het interesse van je bezoekers te maximaliseren.
Implementatie modules (keuze uit 10)
Openingstijden, social share, veelgestelde vragen, galerij, blog, contactformulier, Google Maps, counters, testimonials en portfolio.
Interne SEO optimalisatie
We optimaliseren de website intern voor Google. Optimalisatie in de technische structuur en de content.
Implementatie firewall & beveiligingsmaatregelen
Om de website veilig te houden, implementeren we een firewall en voeren we verschillende beveiligingsmaatregelen door.
Koppeling met ons premium webhosting & onderhoudsabonnement (optioneel)
Optioneel kun je ons WordPress geoptimaliseerde webhosting & onderhoudspakket afnemen. We voeren maandelijks onderhoud uit en zorgen ervoor dat je website razendsnel en stabiel is.
Praktische cursus WordPress
Wij geven standaard een praktische cursus van WordPress. Alle ins en outs zodat je WordPress zelf onafhankelijk en comfortabel gebruikt.
Verleid Verleid
Zorg voor interactie en verhoog het verlangen
Verleid Verleid
Zorg voor interactie en verhoog het verlangen
Ontwikkeling slimme WordPress verleidingsfunnel
Adviesgesprek online verleiding
Productieve brainstorm-sessie over hoe we via je website voor interactie kunnen zorgen én je bezoekers slim kunnen verleiden.
Uitwerking verleidingsfunnel strategie
Op basis van het adviesgesprek gaan we de online verleidingsstrategie uitwerken. We bepalen wat voor weggever je gaat gebruiken in de website. Welke content nodig is en wat voor (geautomatiseerde) e-mailcampagne we gaan koppelen aan de weggever.
Implementatie weggever als popup
We implementeren de weggever als popup in je website: Waardevolle content die de bezoeker krijgt in ruil voor zijn of haar e-mailadres. De popup is volledig consistent met je visuele merkidentiteit en je website's design.
Inrichting e-mailcampagne via Active Campaign of Mailchimp
We gaan de bezoekers met slimme e-mails subtiel verleiden. Nadat ze zich hebben ingeschreven voor de weggever. We richten de e-mailmarketing campagne eenmalig in met Active Campaign of Mailchimp zodat alle e-mails geautomatiseerd worden verstuurd.
Praktische cursus Active Campaign of Mailchimp
Het is belangrijk dat je ook zelf onafhankelijk kunt beheren. Daarom geven we een praktische cursus van Active Campaign of Mailchimp (afhankelijk van welke je wilt gebruiken).
Verkoop Verkoop
Zet het verlangen om in concrete actie!
Verkoop Verkoop
Zet het verlangen om in concrete actie!
Ontwikkeling winstgevende WordPress verkoopfunnel
Adviesgesprek online verkoop
Productieve brainstorm-sessie over hoe je online je product gaat verkopen en hoe je verkoopfunnel eruit gaat zien.
Uitwerking verkoopfunnel strategie
Op basis van het adviesgesprek gaan we de online verkoopstrategie uitwerken. We gaan het soort verkoopfunnel bepalen en hoe dit eruit gaat zien. We onderscheiden 3 conversies: online verkopen (directe betaling), online afspraken of online (pakket) aanvragen.
Ontwikkeling minimaal 1 landingspagina
We ontwikkelen minimaal 1 conversie-geoptimaliseerde landingspagina, gericht op 1 specifiek product dat je wilt verkopen. Deze kun je later zelf kopiëren en aanpassen voor andere producten of diensten.
Ontwikkeling WordPress verkoopfunnel
Keuze uit 3 conversies. Online verkopen. Via een betaalpagina & geautomatiseerde upsell sectie. Online afspraken. Via een gebruiksvriendelijke online afspraak module. Online offerte of pakket aanvragen. Via een kwalitatieve aanvraag module.
Praktische cursus WooCommerce
We vinden het belangrijk dat jij onafhankelijk bent. Indien je producten gaat verkopen, is kennis van WooCommerce belangrijk. Dankzij onze praktische cursus leer je alle ins en outs van WooCommerce zodat je het onafhankelijk zelf beheert.
Promoot Promoot
Zorg dat relevante bezoekers in je marketingfunnel komen
Promoot Promoot
Zorg dat relevante bezoekers in je marketingfunnel komen
Ontwikkeling efficiënte Google Ads campagne
Adviesgesprek online promotie
Een productieve brainstorm-sessie over je online promotie mogelijkheden. Je krijgt advies over hoe je zo efficiënt mogelijk (met Google Ads) nieuwe bezoekers naar je funnel kunt trekken.
Uitwerken online campagne strategie
Na het adviesgesprek werken we alle details uit. Hoe je Google Ads campagne eruit gaat komen te zien. Op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Welke advertentie's en teksten we gaan gebruiken.
Ontwikkeling Google Ads campagne
Op basis van de strategie zetten we de Google Ads campagne op. We richten hem in met de juiste instellingen en content. Inclusief koppeling met Google Analytics. Zodat je straks op een efficiënte manier nieuwe bezoekers krijgt.
Praktische cursus Google Ads
Ook jij moet praktische kennis hebben van Google Ads. Om je campagne te kunnen beheren. Daarom geven we een praktische cursus van Google Ads, zodat je alle ins en outs kent.
Prijs vanaf €1950,- (ex btw)Op basis van Presenteer + Verkoop (minimale afname). Zelf je pakket samenstellen is mogelijk.Help iconVraag gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen.

Misschien heb je nog vragen. Of twijfels. De veelgestelde vragen kunnen hierbij helpen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

 • Wat houden “Focus”, “Promoot”, “Presenteer”, “Verleid” en “Verkoop” in?

  Ons alles-in-1 Online Succes Pakket bestaat uit verschillende diensten die samen een krachtige marketingfunnel vormen. Om slim online klanten te werven. Elke dienst heeft zijn eigen aanbod. Afzonderlijk hebben ze een eigen doel en daarmee hebben ze ook individuele waarde. Maar samen zorgen ze voor maximaal resultaat.

 • Kan ik diensten ook afzonderlijk afnemen?

  Wij bieden specifieke combinaties. De minimale afname is Presenteer + Verkoop. Je hoeft dus niet het gehele pakket af te nemen.

  Een klein nadeel is wel dat je dan relatief meer betaalt. Want zodra je het gehele pakket (of meerdere diensten) afneemt, krijg je groepskorting. Neemt niet weg dat de prijzen alsnog zeer gunstig zijn. Voor datgene wat je krijgt.

 • Zijn er ook maandelijkse kosten?

  Niet voor het pakket zelf. Daar heb je alleen eenmalige kosten. Verder zijn er geen maandelijkse licentiekosten voor het gebruik van WordPress of WooCommerce. Dus dat zit allemaal goed.

  Maar wij bieden wel een hosting & onderhoudsabonnement aan.  Die wij sterk aanraden. Met dit abonnement hosten wij je website en zorgen wij voor maandelijkse onderhoud. We knutselen dus altijd achter de schermen om je website zo stabiel en snel mogelijk te maken. En veilig. Vindt er bijv. een hack plaats? Dan nemen wij verantwoordelijkheid. Met dit abonnement beheer je zorgeloos je website. En focus je op je eigen onderneming. Wij doen de rest.

 • Ik ben financieel wat krap. Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja! Als je cashflow tegenzit of je wilt niet direct het gehele aankoopbedrag betalen, kun je het eenmalige aankoopbedrag in 4 termijnen betalen.

  Het totaalbedrag van de 4 termijnen bij elkaar is dan wel iets hoger dan het oorspronkelijke bedrag. Dit is omdat het ook ten koste gaat van onze cashflow. Aangezien we het bedrag pas na 4 maanden ontvangen. Dus willen we daarvoor wel wat terug. Hopelijk vind je dat niet erg.

  Het maandelijkse bedrag – van het hosting & onderhoudsabonnement – blijft uiteraard wel gewoon doorgaan en staat los van het eenmalige bedrag.

 • Moet ik zelf de website gaan samenstellen?

  Nee, absoluut niet! Wij begeleiden het gehele project van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is het schrijven van de teksten, maar zelfs daarvoor geven wij je advies. Project management is inbegrepen, zonder extra kosten.

  Elk project is voor ons van grote waarde. Je bent dus niet een nummertje, waarbij je maar zelf moet uitzoeken wat je moet doen. Samen maken we een krachtige online marketingfunnel waarmee je systematisch nieuwe klanten werft.

 • Kan ik de website/funnel achteraf verhuizen naar een andere partij?

  Absoluut! Bij ons ligt de eigendom van de website bij jou. Geen sluwe abonnementen waarbij je de website kwijtraakt als je verhuist. Je hebt immers een forse investering gedaan, waarom zou je die investering moeten kwijtraken? Voorwaarde is wel dat je na 1 jaar pas kunt verhuizen, zodra je ons hosting abonnement afneemt.

  Maar is het wel slim om te verhuizen? Je hosting & onderhoudsabonnement stopt dan. Alle ondersteuning en service raak je dan kwijt. De stabiliteit, snelheid en veiligheid van je website zijn op eigen risico. We kunnen geen support meer verlenen. Want je website draait bij een andere hosting partij, waar wij niets mee te maken hebben. Onderhoud wordt in dat geval ook niet door ons gedaan.

  Maar goed. Als je wilt verhuizen, dan mag je verhuizen. Een e-mail of telefoontje is genoeg. Let er wel op dat je het op tijd moet doorgeven. uiterlijk 1 maand voordat je jaarlijkse abonnement afloopt.

 • Ik zie geen e-mailhosting. Bieden jullie dat niet aan?

  Nee. Met een goede reden: Onze prioriteit ligt bij de kwaliteit, stabiliteit, snelheid en veiligheid van je online funnel.

  De performance van je funnel moet immers maximaal zijn. Als je website traag is wegens server problemen, of zelfs offline gaat door hack of malware, dan kost dat klanten. Daarom willen wij alleen datgene aanbieden waar wij op focussen en goed in zijn: de funnel hosten, onderhouden en veilig houden. Geen e-mailhosting.

  Een andere reden is dat bij veel e-mail providers je e-mails vaak in de spam belanden. Door allerlei slechte reputaties van e-mail servers. Dat willen wij helemaal niet hebben.

  Daarom raden wij aan om e-mail hosting bij een specialist af te nemen. Zoals Google Workspace (eerst G-suite) van Google of Office 365 van Microsoft. Kost ongeveer 5 euro per maand. En je e-mails komen altijd aan. Zonder impact op de server van je marketingfunnel.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!