All-in succes pakket voor méér klanten.

Nieuwe klanten

Stap voor stap klanten werven.

Als ZZP’er of kleine onderneming wil je het liefst je volledig focussen op je eigen business. Om je merk nóg sterker te maken. Op je klanten, om die béter van dienst te zijn. Op je product, om méér problemen van je klanten op te lossen.

Maar tijd besteden aan het werven van nieuwe klanten is ook nodig en is…..vervelend op z’n mildst gezegd. Vooral in deze bizarre Corona periode.

Hoe bereik je ze? Welke boodschap lever je? Wat voor website heb je nodig? Hoe verleid je ze om je product of dienst af te nemen?

Hoe werf je klanten?

Eigenlijk heb je 4 wapens nodig om dat te realiseren.

 • Sterk merk met een slimme positionering om klanten aan je te binden.
 • Indrukwekkende website om bezoekers bewust te maken van hun probleem en ze te verleiden.
 • Slimme verkoopfunnel waarmee je je product (indirect) verkoopt.
 • Efficiënte promotiekanaal waarmee je bezoekers naar je website trekt.

Wat als we zeggen dat we een pakket hebben ontwikkeld voor de kleine ondernemer waar alle bovenstaande wapens in verwerkt zijn? Een WordPress Succes Pakket dat op basis van een 4-stappen succesformule vreemdelingen stap voor stap transformeert in klanten. Zonder dat je een lening hoeft af te sluiten bij de bank.

Ontdek onze 4-stappen succes formule

4-staps Succes Pakket.

Niemand koopt iets spontaan. Er is een klantreis: de weg van het eerste contact tot aan de aankoop. Op basis van deze klantreis hebben wij een 4-stappen succes formule ontwikkeld. Voor elke stap bieden wij een specifieke dienst aan aan. Samen vormen ze het Succes Pakket. 

Focus: Krachtige branding
1.Ontwikkel een sterke merkstrategie & identiteit

Als merk heb je een gezicht, een karakter en een eigen filosofie. Je moet je onderscheiden van je concurrenten en jezelf onmisbaar maken in het hoofd en hart van je doelgroep. Samen ontwikkelen we een slimme positionering (strategie) en en een krachtige visuele identiteit (design). Zodat je je klanten aan je merk bindt.

Ontwikkel een sterke merkstrategie & identiteit
Promoot: Efficiënte Google Ads campagne
2.Maak je bedrijf en product online zichtbaar

Als merk moet je natuurlijk online zichtbaar zijn. Zodat die bezoekers binnenstromen en je ze kunt transformeren in betalende klanten. Met Google Ads advertenties is dat zeer eenvoudig. Samen ontwikkelen we een efficiënte Google Ads campagne. Aantrekkelijke advertentieteksten. Minimale kosten. Maximale conversie.

Maak je bedrijf en product online zichtbaar
Verleid: Overtuigende website
3.Zorg voor een verhoogde interesse van je bezoekers

Wat is je belangrijkste kanaal om bezoekers te informeren en verleiden om je product te verkopen? Juist, een website. Wij ontwikkelen een WordPress website die alles in huis heeft om je bezoekers te verleiden. Verhoog het bezoekersverlangen zodanig dat jouw product onmisbaar wordt.

Zorg voor een verhoogde interesse van je bezoekers
Verkoop: Winstgevende verkoopfunnel
4.Zet dat verlangen om in concrete actie!

Oke, we zijn er bijna. Nu je je bezoekers hebt verleidt, is het tijd om het bezoekersverlangen om te zetten in concrete actie. Een nieuwe verkoop, afspraak of aanvraag. Hiervoor implementeren we een complete verkoopfunnel waarmee je geautomatiseerd je producten of diensten verkoopt. Of je kiest voor een gebruiksvriendelijke online afspraak module of online aanvraag sectie.

Zet dat verlangen om in concrete actie!
Bekijk de 6 voordelen van ons succespakket

Voordelen van het WordPres Succes Pakket.

Wij zijn niet een standaard webdeveloper of marketeer. Wij zijn je online vriend die je helpt om superslim online klanten te werven. Bij ons heb je dan ook unieke voordelen.

01

Slim klanten werven

Ons pakket biedt je alles om slim klanten te werven. Een merkstrategie & identiteit, website, verkoopfunnel & online promotiecampagne.

02

VIP-service

Maak gebruik van je VIP-privileges om ons periodiek te storen met je wensen, vragen en eisen. Terwijl je zelf rustig op je onderneming focust.

03

Advies & begeleiding

Je staat er nooit alleen voor. We geven je professionele advies als een echte consultant. Met actieve begeleiding en projectmanagement.

04

Mix van expertises

Ons pakket is een mix van Branding, Marketing, Webdesign en Sales. Super krachtig. Je hebt dus geen ander bedrijf of product nodig.

05

Passie & motivatie

Dankzij ons pakket krijg je een alles-in-1 marketingmachine die jou maximale passie & motivatie gaat geven om nog beter te presteren.

06

4-stappen formule

Ons pakket werkt volgens de 4-stappen succesformule. Van doelgroep bepaling naar vreemdeling, naar bezoeker, naar lead en uiteindelijk klant.

Veelgestelde vragen.

Misschien heb je nog vragen. Of twijfels. De veelgestelde vragen kunnen hierbij helpen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

 • Wat houden “Focus”, “Promoot”, “Verleid” en “Verkoop” in?

  Ons alles-in-1 WordPress Succes Pakket bestaat uit verschillende diensten die samen een krachtige marketingfunnel vormen.

  Afzonderlijk hebben ze een eigen doel en zijn ze individueel als wapen inzetbaar.

  Maar samen zorgen ze voor maximaal resultaat.

 • Kan ik diensten ook afzonderlijk afnemen?

  Nee, je kan ook specifiek 1 dienst afnemen. Of je eigen pakket samenstellen.

  Een klein nadeel is wel dat je dan relatief meer betaalt. Want zodra je het gehele pakket (of meerdere diensten) afneemt, krijg je groepskorting. Neemt niet weg dat de prijzen alsnog zeer gunstig zijn.

 • Zijn er ook maandelijkse kosten?

  Niet voor het pakket zelf. Daar heb je alleen eenmalige kosten. Verder zijn er geen maandelijkse licentiekosten voor het gebruik van WordPress of WooCommerce. Dus dat zit allemaal goed.

  Maar wij bieden wel een hosting & onderhoudsabonnement aan. Met dit abonnement hosten wij je website en zorgen wij voor maandelijkse onderhoud, zodat je altijd een supersnelle én veilige website hebt.

  Vindt er bijv. een hack plaats? Dan nemen wij verantwoordelijkheid. Met dit abonnement beheer je zorgeloos je website. En focus je op je eigen onderneming. Wij doen de rest.

  Dit abonnement kost 60 euro per maand (VIP-pakket) of 30 euro per maand (basis-pakket).

 • Ik ben financieel wat krap. Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja! Als je cashflow tegenzit of je wilt niet direct het gehele aankoopbedrag betalen, kun je het eenmalige aankoopbedrag in 4 termijnen betalen.

  Het totaalbedrag van de 4 termijnen bij elkaar is dan wel iets hoger dan het oorspronkelijke bedrag. Dit is omdat het ook ten koste gaat van onze cashflow. Aangezien we het bedrag pas na 4 maanden ontvangen. Dus willen we daarvoor wel wat terug. Hopelijk vind je dat niet erg.

  Het maandelijkse bedrag – van het hosting & onderhoudsabonnement – blijft uiteraard wel gewoon doorgaan en staat los van het eenmalige bedrag.

 • Moet ik zelf de website gaan samenstellen?

  Nee, absoluut niet! Wij begeleiden het gehele project van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is het schrijven van de teksten, maar zelfs daarvoor geven wij je advies. Project management is inbegrepen, zonder extra kosten.

  Elk project is voor ons van grote waarde. Je bent dus niet een nummertje, waarbij je maar zelf moet uitzoeken wat je moet doen. Samen maken we een krachtige online marketingfunnel waarmee je systematisch nieuwe klanten werft.

 • Kan ik de website achteraf verhuizen naar een andere partij?

  Absoluut! Bij ons ligt de eigendom van de website bij jou. Geen sluwe abonnementen waarbij je de website kwijtraakt als je verhuist. Je hebt immers een forse investering gedaan, waarom zou je die investering moeten kwijtraken? Voorwaarde is wel dat je na 1 jaar pas kunt verhuizen, zodra je ons hosting abonnement afneemt.

  Maar is het wel slim om te verhuizen? Je hosting & onderhoudsabonnement stopt dan. Alle ondersteuning en service raak je dan kwijt. De stabiliteit, snelheid en veiligheid van je website zijn op eigen risico.

  We kunnen geen support meer verlenen. Want je website draait bij een andere hosting partij, waar wij niets mee te maken hebben. Onderhoud wordt in dat geval ook niet door ons gedaan.

  Maar goed. Als je wilt verhuizen, dan mag je verhuizen. Een e-mail of telefoontje is genoeg. Let er wel op dat je het op tijd moet doorgeven. uiterlijk 1 maand voordat je jaarlijkse abonnement afloopt.

 • Ik zie geen e-mailhosting. Bieden jullie dat niet aan?

  Nee. Met een goede reden: Onze prioriteit ligt bij de kwaliteit, stabiliteit, snelheid en veiligheid van je online funnel.

  De performance van je website moet immers maximaal zijn. Als je website traag is wegens server problemen, of zelfs offline gaat door hack of malware, dan kost dat klanten. Daarom willen wij alleen datgene aanbieden waar wij op focussen en goed in zijn: de website hosten, onderhouden en veilig houden. Geen e-mailhosting.

  Een andere reden is dat bij veel e-mail providers je e-mails vaak in de spam belanden. Door allerlei slechte reputaties van e-mail servers. Dat willen wij helemaal niet hebben.

  Daarom raden wij aan om e-mail hosting bij een specialist af te nemen. Zoals Google Workspace (eerst G-suite) van Google of Office 365 van Microsoft. Kost ongeveer 5 euro per maand. En je e-mails komen altijd aan. Zonder impact op performance van je website.

Tevreden klanten.

onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Websites laten bouwen door deze gasten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van de sites altijd aan de afspraken gehouden, een zeldzaamheid tegenwoordig. Tussentijds vragen stellen --> snelle reactie. Tijdens het invullen van de content op de websites goede ondersteuning. Erg prettig is de snelle reactie, zodat je ook snel weer verder kunt als je vastloopt. Kortom, zeker een aanrader.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Perfecte partner in website ontwikkeling in het héle proces. Van luisteren, meedenken, adviseren in conceptfase tot perfecte realisatie eindresultaat website online en alle onderhoud achter de schermen erna. Goeie communicatie, secuur, betrokken, betrouwbaar, schakelen snel. Vakmensen!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Bij deze wil ik, Caner Akcora, namens mijn bedrijf Time for Moda, graag mijn lof uitspreken over deze geweldige onderneming. De mensen die hier werken zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Niets is hun te moeilijk. Ze komen met voorstellen, zijn duidelijk in hun communicatie en komen afspraken te allen tijde na. Prachtige website, hosting en goed onderhoud, derhalve al jaren klant bij Online Brothers.
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Online Brothers heeft mij goed geholpen om een mooie visuele presentatie weer te geven van mijn dienstverlening. Ze hebben een meedenkend karakter, ze ontzorgen en ze bieden goede service!
onlinebrothersOnlinebrothers026 751 41 41Simon Stevinweg 27 6827 BS, Arnhem
RatingRatingRatingRatingRating
google review icon
Vakkundig, betrouwbaar, snel en een fantastische service. We werken al jaren samen en ik kan 'Online Brothers' dan ook van harte aanbevelen!