Ons aanbod.

Een online product kan zijn een website, webshop of webapplicatie. Vanaf scratch iets laten bouwen? Met alle liefde en passie starten we met een krachtige strategie, die we vervolgens vertalen naar een online product met een effectieve User Experience.

Wil je niet een compleet project vanaf scratch starten, maar enkel het ontwerp (UX/UI) of de techniek uitbesteden? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn.

Volledig project op maat

Volledig project op maat

Online strategie

Een nieuw digitaal project in de vorm van een nieuwe website, webapplicatie of webshop op maat. We starten met de formulering van de online strategie. Deze online strategie moet vervolgens vertaald worden naar een functioneel ontwerp van het digitale product. We houden rekening met een unieke User Experience: dat de klant bij het gebruik van dit digitale product snel en comfortabel kan doen, wat hij of zij behoort te doen.

Ontwikkeling en lancering

De volgende stap na het functionele ontwerp, is het visuele ontwerp en vervolgens de ontwikkeling en de lancering. Om het product stap voor stap te verbeteren, doen we ook aan optimalisering door maandelijks het verkeer te analyseren, feedback te collecteren en op basis hiervan veranderingen aan te brengen. Om zo de performance van je digitale product maximaal te maken!

UI en UX ontwerp

UI en UX ontwerp

Functioneel of visueel ontwerp op maat

Heb je al een bestaande website of webshop, maar is de functionaliteit op je bestaande website beperkt? Of zijn je pagina’s niet conversie gericht, waardoor je bezoekers afhaken? Vernieuw je website of webshop met een fris nieuw ontwerp. Op het gebied van UX (User Experience, hoe het werkt) of UI (User Interface, hoe het eruit ziet). Je website of webshop kan mooier worden, slimmer of winstgevender. Of alles tegelijk.

Ontwikkeling op maat

Ontwikkeling op maat

Uitbesteding techniek

Je wilt een nieuw digitaal product (in WordPress) lanceren, maar het ontwerp wordt al door jou of een ander bedrijf gemaakt. De techniek moet alleen door een specialist worden gerealiseerd. Ja, die specialist kunnen wij zijn!

Vertaling van visuele ontwerpen naar WordPress

Wij hebben vele jaren ervaring met het vertalen van visuele ontwerpen naar WordPress template en modules op maat. Niet alleen wordt de techniek door ons ontwikkeld, ook alle support, onderhoud en webhosting worden door ons verzorgd. Geen zorgen, wij kunnen jouw technische partner zijn. Ook met het visuele en functionele ontwerp kunnen wij helpen.

Werkwijze project.

Het draait niet alleen om het eind product: ook de werkwijze is van groot belang. Immers, de manier waarop het project wordt opgeleverd moet bij beide partijen positief overkomen. Hieronder een overzicht van hoe wij over het algemeen werken.

1.

Bespreking wensen

Samen bespreken we de wensen en specificaties van het project.
2.

Functioneel ontwerp

Op basis van research en user persona's wordt het functionele ontwerp gemaakt.
3.

Visueel ontwerp

Het functionele ontwerp wordt vertaald naar een visueel ontwerp.
4.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen het digitale product en implementeren de gewenste modules.
5.

Feedback

Na het bekijken van de demo, geef je feedback aan ons.
6.

Live

Na doorvoering feedback en jouw goedkeuring, ga je live!

Nieuwe digitale uitdaging?

Wij hebben in elk geval super veel zin en zitten boordevol energie om te starten aan een nieuw digitaal project.

Nieuwe digitale uitdaging?