iPhonekliniek

iPhonekliniek is een populaire smartphone reparatiebedrijf in Rotterdam met inmiddels 2 vestigingen, gespecialiseerd in iPhone reparatie. Dagelijks krijgen ze vele beschadigde toestellen binnen die ze weer splinternieuw moeten maken.

De oude website was inmiddels verouderd en ze wilden een frisse moderne website waar het gebruikersgemak om reparaties te selecteren en vervolgens een afspraak te maken maximaal moest zijn. Met name op mobiel, gezien het mobiele gebruikers steeds meer aan het groeien is. Uiteraard was onze oplossing ons online succes pakket, gericht op de reparatie branche

Onze oplossing

  • De nieuwe website biedt een indrukwekkende presentatie met een unieke reparatiefilter waarbij je per model eenvoudig de gewenste reparatie(s) kunt selecteren.
  • Vervolgens kun je online een afspraak maken voor de juiste vestiging.
  • iPhonekliniek zelf krijgt alle afspraken met de reparatie selecties per contact in een handig afspraak genda overzicht binnen, filterbaar per vestiging.
  • De website is geoptimaliseerd voor de mobiel en tablet, waardoor ook vele mobiele gebruikers handig en snel een afspraak bij iPhonekliniek kunnen maken.