Urios Study Association

Urios is een studievereniging voor Internationaal en Europees recht, gevestigd in Utrecht. Een splinternieuwe website voor de studenten, zo was de opdracht. Met diverse functionaliteiten zoals inlog, registreer en evenement aanmeld opties. Ons online succes pakket was een uitstekende oplossing!

Multifunctioneel studentenplatform

  • Het resultaat is een multifunctionele interactieve website voor studenten. Studenten kunnen zich registreren via een registratieformulier, die gekoppeld aan een geautomatiseerd automatische incasso systeem waar het contributie bedrag jaarlijks wordt afgeschreven van de rekening van iedere student.
  • Nadat de admin de registratie heeft goedgekeurd, kan men inloggen en het profiel inzien. Ook speciaal afgeschermde content (zoals een fotogalerij of informatieve pagina’s) kunnen worden bekeken, alleen toegankelijk als je bent ingelogd. Tevens is het mogelijk om je aan te melden voor een evenement.
  • Een basis CRM systeem is aanwezig met alle ingeschreven leden + een overzicht van de inschrijvingen voor elk evenement. Je kunt als lid aanmelden voor een evenement, maar ook als je geen lid bent.
  • De admin kan voor elk evenement een bepaalde prijs koppelen, die de student vervolgens moet voldoen via iDeal zodra die zich heeft aangemeld. De prijzen voor niet-leden kunnen hoger zijn, en kan ook door de admin worden ingesteld.